Mamici de pitici, spuneti-mi si mie ce gardi step-by-step sunt in sectorul 6 ? Noi stam langa Parcul Moghioros si mergem inca la cresa (desi am cochetat cu ideea de gradi, ne-am trezit cam tarziu si pana la urma am mers tot la cresa unde deja aveam locul "asigurat" datorita relatiei bine puse la punct cu factorul decisiv)![]()
Si pt ca mai avem timp pana in primavara cand vom lua cu asalt problema, ma intreb pe unde as gasi totusi o gradi din asta, ca din cate am auzit si eu pe aici, e muuuult mai bine sa iti dai copilul la asa sistem, mai ales daca ai un copil asa "personalizat" si "capos" ca al meu....![]()
Deci, astept sugestii daca stie cineva. Poate chiar luam legatura cu ceva mamici care au deja puii pe undeva si aflu informatii "hot".
Pupici multi la bebici !
Ana
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Gradinita 209 sector 6 are exact ce cauti tu. Si nu m-as mira sa o regasesti acolo pe Cristiana... Daca vrei sa aflii mai multe detali discutam pe prv.