step-by-step in sectorul 6 ?

step-by-step in sectorul 6 ? | Autor: annablue

Link direct la acest mesaj

Mamici de pitici, spuneti-mi si mie ce gardi step-by-step sunt in sectorul 6 ? Noi stam langa Parcul Moghioros si mergem inca la cresa (desi am cochetat cu ideea de gradi, ne-am trezit cam tarziu si pana la urma am mers tot la cresa unde deja aveam locul "asigurat" datorita relatiei bine puse la punct cu factorul decisiv)
Si pt ca mai avem timp pana in primavara cand vom lua cu asalt problema, ma intreb pe unde as gasi totusi o gradi din asta, ca din cate am auzit si eu pe aici, e muuuult mai bine sa iti dai copilul la asa sistem, mai ales daca ai un copil asa "personalizat" si "capos" ca al meu....
Deci, astept sugestii daca stie cineva. Poate chiar luam legatura cu ceva mamici care au deja puii pe undeva si aflu informatii "hot".

Pupici multi la bebici !

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

ANA, IA LEGATURA CU cris1iana..ea este profesoara sistem step by step si stie unde se afla..ea chair preda la o asemenea scoala..
succes

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Gradinita 209 sector 6 are exact ce cauti tu. Si nu m-as mira sa o regasesti acolo pe Cristiana... Daca vrei sa aflii mai multe detali discutam pe prv.

Mergi la inceput