Cum sa-mi revin?
Raspunsuri - Pagina 2
adrienne12 spune:
Uite ce ma ajuta pe mine de fiecare data cind sint "down". Poezia Daca a lui Kipling.http://www.pruteanu.ro/MeritaImag+Texte/if-daca-bil+.htmpozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
anaana spune:
Multumesc celor care mi-au rasuns. Oricum mi-am revenit (sper si io ca tot omul)
De gresit cred ca am gresit cind am lasat lucrurile mai putin importante la o parte si acum constat ca poate erau mai importante. Ok, am incercat sa fac mai mult si am cam cazut in depresie si am dat eroare peste tot (si acasa si la servici). Nu puteam face nimic si in acelasi timp vroiam sa fac tot. Oricum toata lumea din jur s-a descurcat si fara mine (chiar daca mai greu sau poate nu). Si probabil ca eu nu ma voi lasa si voi incerca sa fac mai mult (de fapt cam trebuie sa fac mai mult)chiar daca asta inseamna oboseala in plus si munca si acasa.
Sanatate la toata lumea
Ana
Dorsilia spune:
Otilia draga, revino-ti !!! Nu-ti poti permite luxul sa te autoflagelezi asa, o viata ai si Domnul ti-a dat-o ca sa te bucuri de ea si sa-i bucuri pe cei dragi tie, gandeste-te la ei, la tine si zambeste
try spune:
Ai gresit luand-o pe drumul care nu trebuia?
Oare cati oameni au luat-o pe drumul care trebuie?
Ai tu idee cati oameni nici macar nu constientizeaza macar ca au luat-o pe drumul gresit? Unii mor fara ca macar sa stie daca au ales bine sau nu.
Tu te numeri printre fericitii care pot stii ca au gresit si deci ai ocazia sa poti indrepta ceva. Deci nu mai zabovi nici o clipa si drege ce mai poate fi dres, intoarce corabia la 180 de grade daca e cazul. Nu e prea tarziu, mai bine repari putin decat deloc. Faptu lca te straduiesti sa indrepti lucruri pe care le-ai gresit nu poate decat sa te ridice in ochii celorlalti.
Increderea/respectul oamenilor se pierd usor si se castiga greu. Iar cand e vorba de recastigat, efortul e cel putin dublu, insa merita efortul.
Ideea e sa gasesti motivatie pentru schimbarea situatiei, motivatia trebuie sa fie puternica, altfel e greu sa faci fatza unei schimbari mari.
No iaici iti putem eventual oferi un sfat, o incurajare, insa motivatia trebuie sa vina din interiorul tau, tu esti cea care trebuie s-o gasesti plecand de la ce e mai importnat pentru tine in viata.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi