BONA PART-TIME

BONA PART-TIME | Autor: bmb

Link direct la acest mesaj

Nu am mai creat pana acum nici un subiect nou si sper sa nu gresesc. Vreau sa las aici un anunt al unei foarte bune prietene care ar vrea sa aibe grija de un copil sau bebe cateva ore pe zi.

"Tanara, 27 ani, cu studii superioare, cunoscatoare limba engleza doresc sa am grija de un copil pentru cateva ore pe zi(eventual luat de la gradinita sau scoala)sau in weekend.Am experienta in munca cu copiii, pot vorbi cu copilul numai in limba engleza, il pot ajuta la lectii sau pot iesi cu el(ea)la plimbare.
Mihaela.Va rog sa ma contactati la mihaelan23@yahoo.com sau pe forum."

Beatrice si Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Initial creeata de bmb

Nu am mai creat pana acum nici un subiect nou si sper sa nu gresesc. Vreau sa las aici un anunt al unei foarte bune prietene care ar vrea sa aibe grija de un copil sau bebe cateva ore pe zi.

"Tanara, 27 ani, cu studii superioare, cunoscatoare limba engleza doresc sa am grija de un copil pentru cateva ore pe zi(eventual luat de la gradinita sau scoala).Am experienta in munca cu copiii, pot vorbi cu copilul numai in limba engleza, il pot ajuta la lectii sau pot iesi cu el(ea) la plimbare.
Mihaela. Va rog sa ma contactati la mihaelan23@yahoo.com sau pe forum."

Buna!

In ace anume consta experienta cu copiii? Unde lucreaza in momentul de fata? Si f important - in ce zona a Bucurestiului locuieste?

Multumim. Oana

Beatrice si Denisa

Mergi la inceput