scaune dese!
al meu copil de 1,9 ani are de vreo saptamana cam cate 5-6 scaune pe zi ceeea ce nu mi sse pare deloc normal chiar daca acestea nu sunt diareeice.ma gandesc ca o fi de la faptul ca-i mai ies niste masele dar nu sunt sigura.
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?mentionez ca scaunele sunt doar moi(nu diareeice)
ce sa fac?
multumesc anticipat!
manu
Raspunsuri
miag spune:
Si noi am patzit la fel. De vreo 2 zile vad ca intrat in normal, dar asta dupa tratament si regim.
manupop spune:
miag,imi poti spune ce fel de tratament?si regim de care?ca nu are diaree!
multumesc anticipat!
manu
Anuc spune:
si eu am aceeasi problema cu Ioana care are 8 luni si 10 zile si nici un dinte. Ne tot asteptam sa iasa si din cauza asta am zis ca face caca des si mai moale, dar se intampla de vreo 3 saptamani. E normal? Face cand mai tare, cand mai moale. Acum s-a si iritat la popou pentru ca a facut noaptea si pana dimineata n-am stiut s-o schimb.
Sabina trebuie sa traiasca!
Ajuta si tu aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099
Anuc si Ioana
manupop spune:
noi am mai patit-o cand au iesit caninii dar atunci s-a lasat cu diaree,cate 10-11 scaune pe zi (daca nu si mai multe!),cu spital(e drept 2 zile).
dar acum nu e ca atunci si are pofta de mancare(atunci nici nu manca).
chiar nu stiu ce sa fac acum!atunci nu manca... si avea si diaree...acum situattia e diferita!
fetelor ,daca aveti idei sau experienta "noi" cerem ajutor!
manu si
Ana_Alx spune:
parerea mea,din experienta: in primul rand renunta o perioda la lapte.Chiar daca eventual ii dai lapte pentru diareici,renunta si la ala.Inlocuieste laptele cu iaurt(eu ii pasam lu fiimea banana cu iaurt si ii dadeam in biberon.Incalzeam un pic iaurtul in baie de abur ).Iti zic : cel mai eficace tratament nu e cel medicamentos ,ci cel alimentar in primul rand: incearca 10 zile macar sa tii regim-excluzi tot e contine zahar-,laptele,fructele-si ii dai numai regim: branza facuta in casa,pilaf,supe,carnitza fiarta de pui,mere coapte,paste fainoase facute cu branza si cu ou la cuptor etc.
La noi a functionat.Chiar daca zici ca nu e diaree sa stii ca 5,6 scaune sunt prea multe scaune dupa opinia mea.
Sanatate
PS.daca in 3 zile nu se simte o ameliorare consulta medicul.
KSorana spune:
MAi fetelor cind copilul are temperatura se zice ca e de la dinti ,cind are scaune dese tot de la dinti,cind e plingacios ,tot dintii sunt de vina.Nu stiu de ce ,orice mica problema se pune pe seama dintiilor.
Manu ,de ce nu intrebi un medic.Si din cite stiu eu se gasesc remedii pentru scaune dese si moi.Un morcov etc.
Oricum eu zic mai bine sa mergi la doctor.