sterilet

sterilet | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna!
M-am hotarat sa-mi scot steriletul, am tot felul de probleme, cred ca de la el.
Intrebarile mele ar fi: cam in ca consta extractia, cat de complicat e procedeul, se poate face la cabinet sau trebuie sa ma duc la spital? Are vreo importanta perioada ciclului menstrual?
Multam,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

te rog spune-mi si mie mai multe detalii despre cum a fost cand ti l-ai pus, cat te-a costat, etc. Si eu vreau sa-mi pun si nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva.
Multumesc !

ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Eu mi-am pus cel mai simplu si ieftin sterilet si acum regret, pt ca am sangerari mai abundente si PAP cu diskarioze. Nu stiu daca imi puneam unul mai scump sau Mirena cum ar fi fost.
Oricum procedeul a fost foarte simplu, fara anestezie si fara durere, insa am fost la dr. meu la spital si a trebuit sa ma internez, asa era procedura la Elias.
Si inca ceva, ar trebui sa fii imediat dupa terminarea menstruatiei.
Cauta in arhiva, sigur gasesti amanunte, pe mine ma intereseaza procedeul de scoatere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

E un procedeu simplu, eu l-am scos in primavara, mai aiurea e procdeul ala cind se monteaza clestii aia ca "sa deschida", in rest dureaza citeva secunde. Si gata. Tin minte ca m-au intrebat asistenetele cind tre sa vina menstruatia ca sa poata face programarea. M-am zapacit eu acum putin, dar cred ca in a 3a, a 4a zi de la inceputul menstruatiei, pt ca e mai usor pt tine, e colul mai deschis.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si mie mi-au montat in a 4-a zi de cm, dr-ul m-a chemat la spital, ca in ziua respectiva era de garda, dar in 5 minute eram gata.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsuta spune:

Vreau sa va intreb pe cele care v-ati pus sterilet daca este dureroasa procedura, daca ati avut ciclu mai abundent dupa montarea steriletului, sau dureri abdominale.
astept raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am auzit ca nu doare sa il scoti, dureaza 5 min procedura... eu inca nu l-am scos.

pt cine e interesat de montarea steriletului simplu din cupru sau mirena, luati si citit:
Steriletul Mirena sau cel din cupru?
sterilet: da sau nu?
sterilet mirena
sunteti deacord cu steriletul
dupa "pusul"mirenei
ce sterilet
sterilet

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabalmez spune:

Si eu care eram hotarata sa imi pun un sterilet.Credam ca este mult mai comod decat ca iei tot timpul pastile.Am o colega de servici si este multumita de sterilet.CE REACTII AI AVUT? De vrei sa il scoti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by liabalmez

Si eu care eram hotarata sa imi pun un sterilet.Credam ca este mult mai comod decat ca iei tot timpul pastile.Am o colega de servici si este multumita de sterilet.CE REACTII AI AVUT? De vrei sa il scoti?

nu toate femeile suporta steriletul, mai ales cel din cupru
eu am mirena de 4 ani si nu am nici o probleme, este absolut totul normal la mine

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput