profesor pictura la pitici

profesor pictura la pitici | Autor: pashosha

Link direct la acest mesaj

revin cu un subiect care ma intereseaza tare mult, si anume pictura.
Fiul meu este foarte talentat la pictura si isi doreste tare mult sa picteze non stop.
Are 4 ani jumate si un talent deosebit.
Programul lor si al nostru este destul de incarcat si ca atare m-ar interesa daca stiti pe cineva dispus sa vina la domiciliu si sa predea aceasta arta...
Sau daca exista cursuri undeva dar numai sambata si duminica..pretul nu este important cand este vorba de copilul meu.
Poate ma puteti indruma..
multumesc

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

frate, chiar nu stie nimeni un profesor de pictura, un student la arte ceva? ..la polivalenta ceva?
va rog zice ti si la mine ceva

Mergi la inceput

NU MA DAU LA O PARTE...HAI VA ROOOOOGGGGGGGGG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raspunsul meu e ca nu ii trebuie.Se pare ca la pictura varsta de incepere a studiilor e dupa 10 ani, in orice caz.Unii incep la 15 ani!! Si ajung mari artisti plastici.Ideea e ca tehnica se invata relativ repede, dar imaginatia copilului e inhibata de profesor.Stiu totusi ca laun moment dat se organizau un soi de ateliere f libere ca exprimare undeva la muzeul colectiilor, dar nu sunt f sigura.
daca mai aflu iti zic.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Patosha,
Din pacate informatiile mele sunt vechi, acum vreo 10 ani sigur exista la Polivalenta un profesor minunat, un barbos simpatic dupa care copiii erau topiti, se duceau cu drag si nu mai voiau sa plece.
Nu stiu nimic despre ce se intampla acum, dar merita sa te interesezi.

Pe de alta parte, un profesor de design pe care-l cunosc are o fetita de 4 ani si sustine ca ar trebui ca la varsta asta sa li se dea foi mai mari de A4 (un zid intreg daca se poate) si sa fie lasati/indemnati/incurajati sa experimenteze culorile fara sa fie ingraditi de forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pe site-ul gradinitei Arc-en-ciel scrie despre "clubul artelor" de simbata. Uite, aici: http://www.arc-en-ciel.ro/ la "program educational", in partea de jos a paginii.

P.S. Pashosha, ai fost mortala cu asta:

quote:
Originally posted by pashosha

NU MA DAU LA O PARTE...HAI VA ROOOOOGGGGGGGGG

Pentru ca eu nu am fost insistenta si intrebarea mea de zilele trecute s-a dus instantaneu pe-a doua pagina, spune-mi tu, te rog, daca pentru origami 4 ani e o virsta potrivita. (imi amintesc ca puiutii tai fac asta la gradinita, de-aia te-ntreb...)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Pashosha, in curand o sa-ti dau un raspuns - am vorbit cu 2 prietene - una are o gradinita si a zis ca o sa vorbeasca cu tipa care vine acolo pentru pictura si cealalta este studenta la arhitectura dar foarte talentata (lucreaza la o firma de facepainting ptr copii ) dar nu stie daca poate sambata si duminica.
In legatura cu origami de la varsta de 4 ani eu am inteles ca este bine dupa 3 ani si jumatate. Pupici!!!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Intraba la o galerie de arta. Sigur te vor indruma unde trebuie. In legatura cu varsta, nu e nici o problema. Marii artisti au inceput de mici sa picteze, respectiv sa cante...

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor.
Sica sa va explic, eu nu intentionez sa ii ingradesc imaginatia fiului meu, ba chiar il las sa se exprima, dar incercam sa si invatam..la noi totul se face din placere sau deloc. Luca, prefera sa stea in casa sa picteze decat sa iasa la copii..maya estebuna la modealj..la pictura imi face casa zob..
acum 2 zile, Luca i-a pictat unghiile surioarei lui si am ramas "proasta " cand am vazut ca nu a dat pe deget ci doar pe unghiute..
ii place sa ii pun muzica clasica, seamana mult cu mami pe partea ei calma..Maya este demolition woman..seamana cu mami pe partea cealalta..ea nu are strop de rabdare, deci pictura la ea e o risipa de bani, clar.
Ma intereseaza sa vina profesorul acasa daca s-ar putea, caci ei vin de la gradi la 4 si pana la 7 cand ajung eu, ar avea timp berechet..
Pictura la noi in casa se face pe bloc de desen din acela imens...deci are spatiu, pereti??? mi-a stampilat maya peretii din hol cu stampila firmei
Sunt convinsa ca este ceea ce ii trebuie, ii place si ii face bine fiului meu.
Voi verifica si link ul dat.
Despre origami, Luca este foarte atras, nu stiu daca datorita varstei sau firii sale linistite, insa, daca copilul tau este unul hiperactiv, poti sa uiti de acest "sport"...La noi cu Maia nu se poate..totul este de rabdare si atentie ca sa nu mai spun indemanare..

va pup si mai astept vesti..sunteti minunate

aa, maine la 17.30(scuze moderatorii)la povestiri adevarate e despre bella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Pashosha in ce zona stai sa-i spun prietenei mele care ar vrea sa vina in timpul saptamanii sa faca ceva lectii de pictura cu Luca? Despre pret mai bine discutati voi ca eu habar nu am.... Daca ii convine ca si zona (sa nu fie prea departe de ea asta e ideea) o sa-ti dau pe PM nr de tel. Am incercat sa-ti trimit pe PM mesajul dar imi spune "scuze pashosha nu accepta mesaje private"

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Tot pe net am gasit asta: http://www.cae.ro/index.htm (Centrul de Artă Euterpe). Incearca-i cu un telefon, cine stie....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput