profesor pictura la pitici
Raspunsuri - Pagina 2
gabibarta spune:
pashosha, eu lucraz la o fac. unde avem si arte plastice. O cunostinta de a mea voia prof de pictura pt. fiica ei de 12 ani ff talentata si ea, si profesorii mi-au spus, ca nu-i voie pana la 16 -18 ani, pana se formeaza personalitatea copilului, e pacat sa vina cineva strain sa-l dezorienteze. Deci sa picteze cat mai mult, tot ce vede sa puna pe hartie, sa incerce diferite metode: acuarele, creion, tempera, eventual si pictura pe calculator, altceva nu are de facut.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
pashosha spune:
buna, ma scuzati, am fost ocupata cu Bella..
acum insa sunt pe baricade..Boeru, nu te lasa sa trimiti pentru ca rimesc o tona de mesaje private, dar mai incearca , ca eu tot sterg, daca nu intra pe site ul bellei si ai numarul meu de cell si suna ma acolo..
eu stau in zona p-ta Rahova si m-ar interesa foarte mult un profesor particular de pictura...cat despre pictura nu se incepe asha devreme, eu va intreb..piticii vostri nu fac pictura la scoala? eu nu ma refer la o profesoara care sa ii bage materie in cap, ci mai degraba la un indrumator, care sa stea cu Luca, si daca el face cpacul roz, sa ii explice cum e cu rozu' la copaci, sau face cerul cu buline..deci iste notiuni elementare, el exprimande-se liber ...el deseneaza ce vrea, dar il ghideaza profesorul..eu nu am cand caci alerg ca o capiata, si este pacat sa nu faca ce ii place..
astepr raspuns Boeru
am sa intru si pe site la CAE, caci la arc en ciel, am vb si au zis ca ma suna ei inapoi...si ciuciu..asha ca nici nu ma mai intereseaza..deja mi-au spus multe despre ei..neseriosi
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
pashosha spune:
am vorbit la CAE...super profesionali..a ramas sa vedem..ma intereseaza la ei mai mult pentru Maia, ca au cursuri de teatru..sa vedem...mersi Ileana
iileana spune:
Chiar ma bucur. Eu ii gasisem pe unul din site-urile cu gradinite. Succes piticilor!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
light spune:
Pashosa spune-mi si mie te rog mai multe de CAE, ce este, ce cursuri au, cat cum, unde, asa ca fapt divers, stii ca si noi suntem talentati la desen, dar inca nu suntem hotarati sa facem cursuri, mai ales ca acum ne chinuim cu adaptarea la gradi. Dar sa imi fac o idee.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
Sabina spune:
iubitele, nu stiu cum o fi la cae cu pictura, dar la muzica eu nu mi-as duce copilul decat daca as vrea fandoseala.asta pt ca stiu cine preda, pers extrem de dragute si sufletiste, dar nu cele mai grozave profesional.
Pashosha, daca el vrea sa deseneze copacu roz ,trebuie sa-l lasi.si ceru in buline la fel. e de-ajuns sa faca la scoala, unde ii invata anumite linii etc.eventual cineva care sa sa il invete desen propriu zis...desi ma rog, nici la asta nu ma pricep prea bine.
sau cineva simpatic care sa-l supravegheze cand deseneaza .
bafta!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
light spune:
Pana la urma cred ca asa voi face eu, Sabina.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
pashosha spune:
sa va spun de CAE, la cererea unor mamici..
Am vb la tel cu dl Pesantes , un domn extraordinar de dragut si care ne-a invitat la noul sediu al centrului...se situeaza in Baneasa, in spatele Antenei 1 si spun ne-a caci mai vrea sa vina o alta prietena cu noi..
Au diverse cursuri asha cum reiese de pe site, insa au un curs extrem de interesant, si anume un curs de creativitate ppentru micutii de 4-7 ani..si anume:
curs de 2 ore, o data pe saptamana, lunea, cel tarziu incepe la orele 18, pret 58 euro pe luna.
In cadrul acestor 2 ore studiaza diverse materii, respectiv muzica( cu ramuri aferente), pictura(idem) precum si teatru.
Ceea ce mi-a atras atentia, este ca fiecare dintre aceste materii este predata de profesor pregatit special in acel domeniu, deci micututl, este cu siguranta observat foarte riguros..
asha ca, ma voi duce in curand sa vad cum este..
Lucia, vezi ce faci...mai da mi pe pm fixul tau ca l am pierdut
pashosha spune:
cat despre lasat liber sabina, avem pareri diferite in ceea ce priveste libertatea de exprimare in desen sau oricum altfel...iti respect parerea, am luat o in consideratie si oricum eu nu cred ca este fandoseala sa te ocupi asha cum crezi tu ca parinte ca este mai bine.
Aceasta indrumare de care zici este ceea ce caut si ceea ce vor face, caci eu repe, nu am cand....si prefer sa le explice un profesor decat tuta de mine....
iar despre copac roz..si cer in buline...fata ..hey,imi iese beiatu' gay....
Sabina spune:
pashosha, eu am spus despre muzica.poate la pictura sunt f f buni profesionisti profesorii de-acolo.
cat despre pictura, eu am repetat parerea unor artisti plastici(chiar renumiti, de pilda Ilfoveanu), dupa cum am zis mai inainte(pe la primele mesaje).
iar cerul roz sau copac in buline era doar o figura de stil
bafta la curs!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.