Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

merci marrina de sfaturi...asa am si facut...dupa fiola de algocalmin i-a scazut febra...si acuma e pe tratamentul cu antibiotice dat de medic...dar eu sunt tottal obosita dupa noaptea trecuta....
aveti idee fetelor daca vaccinul antigripal poate cauza fertilitatii la barbati si femei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetelor! cred ca voi sunteti cele mai in masura sa-mi spuneti unde gasesc TRECID sirop? m-au speriat astia prin farmacii ca cica nu se mai face dar eu sigur am vazut pe cineva pe la voi pe aici care lua.
si daca tot am venit sa va intreb, poate imi spuneti cum putem ingrosa endometrul, da' incepand din ziua 5 si nu cu medicamente ca de astea....

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata doamnelor si domnule
Astazi este asa si asa. Oricum, aseara am ajuns acasa, si sotul meu FACUSE CURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nici nu imi mai aduc aminte de cand nu a mai strans prin casa fara sa il rog eu. Toare bune si frumoase, asa ca ma asteptam si eu la o seara romantica. Nimic insa Asa ca am inceput cu "impulsurile". Am facut un dus, si m-am plimbat in prosopel prin casa. Nu a tinut pt ca era prea ocupat sa se uite la nu stiu ce film pe dvd, din nou.
Asa ca am plecat la culcare. Pe la ora 24 a venit in pat, si a adormit bustean. La ora 2 dimineata s-a trezit cu chef de ........ lugu-lugu, asa ca pana la urma a mers, dar cand a vrut el. POATE O SA INTELEAGA CEVA DIN ASTA, PANA LA URMA, SAU POATE NU. Oricum eu tot cred ca si luna asta a fost compromisa treaba.
RATOIULE poate ca ai si tu dreptate, dar daca ar fi asa de preocupat de sanatatea mea nu mi-ar mai reprosa ca eu nu vreau copil, nu crezi? Oricum o sa fie cum vrea Dumnezeu. Nu il vad pe sotul meu doar ca o masina de facut copii, asta nu. Il iubesc, dar uneori devine de nesuportat, dar cred ca toata lumea are si momente bune si rele, asa ca ......... astept.
Acum ies ca am venit colegul de birou. Intru mai tarziu. Va pup si sa avti grija de voi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Feteloooorrrrr, spuneti-mi si mie cum e cu testele de ovulatie, va rog, unde la gasesc, din a cata zi se pot face?

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mai Catty dar eu nu inteleg de ce nu-i spui pur si simplu... poate n-o fi prea romantic dar nu cred ca te-ar refuza, la urma urmei, are si el o mandrie, nu?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ratusco, la un CM regulat de 28 z, poti sa incepi testele din z9. Gasesti la farmacie teste de ovulatie Dr. Sigur, 3 intr-o cutiuta. Faci unul pe zi, nu la prima urina, preferabil in fiecare zi la aceeasi ora. Cand a doua liniuta este la fel ca prima, bagi tare 2-3 zile... poti si inainte, nu-i bai.
De cand se pozitiveaza, cam a doua zi ovulezi, iar in urm zi iti creste temp bazala. Bafta!
Fetelor, maine m-am programat la instilatii sau histero. Doare? Cum e? Mai pot sa conduc dupa? Cat sa-i dau dr? sunt varza de emotie...nu de frica, pt ca daca ma doare pe mine, suport...Sper sa fie ok, sa nu fie infundate. Sunt in z7 CM, deci de maine incep si eu cu testele de ovulatie.

Va pupacesc mult,

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Merci mult de informatii Ingeras

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingerasule, la mine a fost asa: La dr. am dat in jur de 1 milion (maximum), tu unde faci procedura, la Giulesti? radioloaga (la mine n-a vrut sa ia nimic, dar poti sa-i dai si ei ceva) a fost tare draguta, mi-a dat inainte cu vreo 1/2 de ora un supozitor scobutil (sau scopantil) pentru dureri (deci ai grija sa ceri sau sa ai la tine!), iar pe masa nu am simtit durere ci mai degraba o presiune creata de lichid, si o stare de ameteala. Nu a fost chiar asa rau, mai mult spaima pe care am avut-o inainte, ca si tine. Ce-i drept, trompele au fost bune.
Cand m-am dat jos de acolo eram un pic ametita... si atat. Ai grija sa-ti iei preventiv un tamponel la tine, daca nu oricum ei iti dau vata, caci s-ar putea sa sangerezi un pic... Cu condusul, era bine daca te ducea sotul, dar daca nu se poate, ar fi bine ca dupa sa mai stai macar o 1/2 de ora intinsa intr-un pat (sunt obligati sa ti-l puna la dispozitie), ca sa-ti revii.

La instilatii nu doare nimic.
Pupici si tin pumnii sa fie trompitele bune!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ratusco, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. In ce zi esti? Ne apuvam impreuna de treaba?
Amely, eu ma gandeam sa-i dau 500.000, ca oricum "pompez" in fiec sapt ... sunt clienta fidela...
Radioloaga, pt ce?
Care e dif intre instilatii si histerosalpingografie?
Eu intelesesem ca vrea sa-mi faca instilatii, ca dor mai putin si sunt concludente, dar nu stiu cum a ramas. Data trecuta cand m-am dus si nu a avut cum pt ca inca sangeram isi pregatea o trusa sterila...

Sar'na pt rasp. Pupicei multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ingeras, Amely ti-a povestit cum e la HSG eu am facut de doua ori la giulesti si nu am dat nimic la doctora mea care a citi filmele, am dat cate o suta la radioloaga si asistentul ei

daca faci instilatii (astea ar trebui sa le faci doar DUPA HSG!!!) am inteles ca se da cam o suta

amandoua dor daca trompele sunt infundate, altfel e cam ca la ciclu dar altfel, sa nu-ti fie frica!

daca e altceva.....

fetelor, cum e cu TRECIDUL ala, ca nici-o farmacie nu are?

Mergi la inceput