Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Shorticuta,
mie de vreo 6 zile mi se intampla chestia cu maroniu pe hartie, cred ca se chinuie sa vina, dar vad ca se chinuie rau de tot...
Eu credca e posibil sa fie si de la control la tine, ca totusi e o oarecare stimulare cand iti umbla pe acolo, nu? Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Danangie te inteleg si ai dreptate sa simti ceea ce simti dar iti spun din proprie experienta ca poti sa ai ptr nepoti o dragoste comparabila cu dragostea pe care o poti avea fata de propriul copil. Eu inca nu am copii, dar am 2 nepoti pe care-i iubesc la nebunie. Din pacate nu sunt aproape de mine ca altfel poate ar fi si ei toata ziua in vizita la noi. Nu vreau sa te superi pe mine ptr ca ii iau apararea sotului tau, dar il inteleg si este posibil sa nu-si dea seama ca te deranjeaza. Poate ar fi bine sa discutati cumva despre asta.
Pupici si nu mai fii suparata

Mergi la inceput

Asa m-am gandit si io Dariana ... ca de la control ... ca altfel asa devreme si cu atata chinuiala nu am mai patit ... merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna seara fetelor...m-am instalat si eu la calculator dupa ce l-am doftoricit pe al meu...care e mai bine ca ieri...dar tot rau...are 38 si lipsa pofta de mancare...daca i-am facut eu cartofi prajiti cu ficat de porc si nu se atinge...
shoricutza...sanii?...ma dor de mor si sunt in ziua 25...cred ca va fi record luna asta la venit rushii..
cat priveste gigeii...asa stiu si eu ca ei se maturizeaza dupa 72 de ore...daia se recomanda in perioada aia spermograma...iar dupa 5 zile incep sa mai moara din ei...

pupici tuturor frumoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SORICUTZA si eu am o nepotica si o iubesc foarte mult .Foarte mult. E lumina ochilor mei. Dar asta nu inseamna ca-l innebunesc pe Alin, am limita.Dar el este exagerat. Eu trec o perioada in care imi doresc foarte mult un copil.Si in orice luna cand am un esec eu am nevoie foarte mult de sprijin moral, nu de obsedarea lui fata de nepoatasa. Si nu m-am suparat de mesaj.

DICIU la o asa stare, cade cam greu cartofii prajiti. Mai bine fa-i o supica si un suc din portocale proaspete.Insanatosire grabnica.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

i-am facut de toate danagie...dar astea ii placeau cel mai mult si daia am zis ca ceva nu-i in regula...

Mergi la inceput

Danangie pai de aia am zis ca ai dreptate si ca te inteleg si ca e posibil ca sotul tau sa nu-si dea seama ca te deranjeaza. Ptr ca toate astea vin pe un fond mai sensibil cand este vb de copii .... Eu am ajuns sa am o strangere de stomac si cand trec pe strada pe langa un bb ...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'Neata fetele!
Danangie io te inteleg perfect pentru ca si al meu are 2 nepoti: unul de cinci ani si unul de 7 luni. Pana sa se nasca asta mic m-a capiat cu ala de 5 ani. Acum ....e chiar mai sonat: mi-l aduce in casa ma pune sa-l tin in brate...imi vorbeste tot timpul de el, cand mergem la shopping tre neaparat sa intram in magazin de bebelushi sa-i luat tot ce se poate, etc. El este bunicul acestor copilasi si ii iubeste foarte mult, dar eu pe undeva sunt geloasa pentru ca cred, ca faptul ca a mai aparut si cel mic ii suplineste lui dorinta arzatoare de a avea un bebe cu mine. A... si nu pot sa va spun ce superior si satisfacuti se uita copiii lui (din prima casatorie) la mine cand isi aduc copiii la bunic, ei stiind ca eu nu pot avea copii. Ehehe... sunt multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lasa, Lachi ca o sa le dai tu peste nas intr-o zi cu bebe-ul vostru , de o sa-i lasi paf... Cu credinta putem muta muntii...
Danangie, si-al meu e la fel cu nepoata-sa (1 an), bebe Natty in sus, bebe Natty in jos, nu-ti spun cati bani se duc pe cadouri, hainute, jucarele etc... E terminat dupa ea, dar am invatat sa nu imi para rau, cu toate ca uneori mi se strange inima cand vad ce tatic minunat ar putea fi pt. copilul nostru...
Diciu, sanatate sotului tau... nu uita sa-i dai pe langa ceaiuri si multa vit. C, eu ii dau fiole ca sunt mai concentrate!
Soricutza, poate sunt pete de la implantare , mai ai si alte "semne"? (sani sensibili etc...)

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetele! Eu am o stare de spirit la fel de luminoasa ca ziua de azi. Imi este din ce in ce mai clar ca nici luna asta nu e sa fie Ieri am vomitat o data si chiar m-am bucurat, dar, dupa ce aseara m-am deranjat la burtica mi-am dat seama ca a fost de la ceva ce am mancat si nu mi-a priit.
Ai e ziua 9 DPO si nimic. In afara de scurgerea din ziua 5 DPO, absolut NIMIC. Doar mici dureri de burta intermitente, prevestitoare de rusi, care nu pot decat sa ma "bucure"

Mergi la inceput