Scandinavii stiu DC ... (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Adela,ce fain e in Talin si m-ai innebunit mai ales cu vasul ala de croaziera!! Cred ca te-ai distrat f. fain

Azi am iesit si noi prin centru si intr-un parc fain, ca m-am saturat sa stau in casa.Am facut niste poze de-aici de la mine de la tara

http://community.webshots.com/user/idora2005

pe toti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Sabina, merci de link, e interesant, uite ca p'asta nu-l stiam. Sunt constienta ca alaptatul e cea mai buna solutie, asta e incontestabil! Mie mi-e insa teama si d'alea 2 luni ca am citit ca n-ar fi asa floare la ureche, cica trebe tehnica si rabdare! In ceea ce priveste articolele de p'aci, evident ca zic si ei ca sunt de ajuns si 2 luni pentru ca stiu ca majoritatea femeilor de intorc la munca (cica in Fr 85% dintre femei lucreaza). Acu' doar nu vrei sa culpabilizeze toata populatia feminina frantzuza ca ar scadea productivitatea muncii!
hehe, vikinga, credeam ca disparusi si tu! bafta la fetitz!
lena si adela, io sunt ignoranta in astea cu limbile (straine) => astia din cele 3 tari baltice vorbesc toti aceeasi limba au ba? Nu e una care seamana cu suedeza?
idora e frumos pe acolo pe la tine da' unde disparura oaminii bre? era fro alerta la uragan si erau toti la adaposturi sau de ce e asa de pustiu p'acolo?

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Doruletz, asa-i cam tot timpul pe-aici.Astia stau mai mult prin case si merg cu masina.De-aia ma plictisesc si cand ies pe-afara, ca mie-mi place sa vad multi oameni, asta ma relaxeaza.E fain oraselul dar parca a dat cineva cu bomba si au disparut toti oamenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruleatza nu prea stiu io multe despre limbile baltice, decat ca letona si lituaniana fac parte din aceeasi grupa si ca is limbi slavo-baltice (?) vino lena si scoate-ne din incurcatura. cred ca ai impresia ca una din ele seamana cu suedeza, doar pentru ca in Estonia multi vorbesc suedeza (a apartinut Suediei de pe la 1550 pana pe la 1700 si ceva)

Idora, fain pe la voi chiar daca e pustiu si aveti si avem parte de o toamna frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

asa, bine ca v-ati mai dezmortzit un pic, de acum stiu cum sa va iau, si anume cu catalogu' ! Ce sechele a lasat scoala asta comunista in noi, domnule! Cum auzim de parintzi, absente si note la purtare, cum percutam

Toria, bine, daca dai te inmatriculez din nou Dar daca mai lipsesti o data, aia esti!

mihaela, joi e salsa, si nu, n-am exersat nimic! Alta belea acum, inca o chestie cu care sunt intarziata.

adela, sa-ti fie de bine distractia la baruri si karaoache de ziua ta, o meriti!

sabina, bine ai venit si tu, grija mare ca aici se motiveaza greu absentele (asta ca sa stii in ce te-ai bagat). De asemenea, la intrarea pe acest aubiect se da test de

vikinga, ooo, ce montaj literar artistic ai imaginat! Cred ca o sa speriem vestul cu asta!

pe restul va pup pe rand si va urez o saptamana rodnica si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

valeuuuuuuuuuuu iara la birou hahahahahaha nu-i usor.

neatza ............ pinguinelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata !!!
Sabinoooo, ti-ai trimes cupilu' la gradi si te-ai apucat de beut ?!

va pupezesc si va dorez o saptamana

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

doruleletz, vik, io nici nu zic ca sunt gravida, astept primul control pe 11 oct , sa vedem atunci ce se vede . martea trecuta m-am simtit rau, greturi urite, dar de atunci nimic. la fel cum v-am mai povestit singurul simptom este somnul. sunt ingrijorata ... stiu...mi s-a spus de multe ori ca sunt ticnita dc vreau greturi ...dar atunci cind nu te-a vazut nici un doctor, desi uite azi intru in sapt 10... si nici semne evidente nu sunt, nu stiu cine nu si-ar face griji. mai intru la subiectu de mamici de mai-iunie, pe unde m-as incadra si eu , fetele spun pe acolo cite analize fac si controale...eu ma simt foarte frustrata. ei ,dar nu ma bagati in seama. asa sunt eu lunea si martea si miercurea si... asa mai departe.
vik sa iasa cu ochi si fetita!
doruletz tinem pumnii, mai e un pic!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Liris, nu-ti fa griji, ca n-ai de ce!!Nici eu nu cand am fostn-am avut nici un simptom,inafara de vreo 2 saptamani de greturi si ca adormeam chiar si cand stateam in.Eu zic sa nu-ti faci griji!!

Adela, chiar ca avem o toamna faina

Restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

grasanelor ce facem ? ca s-a impotmolit aici carutza, hai sa gasim ceva de facut. un concurs ceva ?

Mergi la inceput