Scandinavii stiu DC ... (76)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
stau, cu placere, da sa m-acomodez nitel, nu de alta, da io dupa 2 guri devin tare vesela
sunt insa siderata de o kestie...doruletz, habar n-aveam de bb, nastere usoara si toate bune, mai lasa-o sa stea fro 10 zile la caldurica totusi.
si inca ceva..la faza cu concediu de 10 sapt...apai cum mai alaptati voi 2 ani daca va intoarceti la serviciu? asta asa, dupa ultimele indicatii OMS, da un an jumate asa tot trebe , ce sa mai vorbim de 5,6 luni numa tzatza mamei, ca doar nu-l hranesti cu
ai ca m-am intimidat, mai vin io cand ma incalzesc nitel
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
si inca ceva..la faza cu concediu de 10 sapt...apai cum mai alaptati voi 2 ani daca va intoarceti la serviciu? asta asa, dupa ultimele indicatii OMS, da un an jumate asa tot trebe , ce sa mai vorbim de 5,6 luni numa tzatza mamei, ca doar nu-l hranesti cu
Adevar graiesti Sabina...chiar asa doruletz, mulgatoarea mecanica ori doica ??? (iote-acu'-mi egzplic ccc cum ajung nordicii alcoolici inca din frageda pruncie...asa ceva )
narancea, ai incurcat-o cu menestreala p-acilea, ca uite veni Sabina si ea e compozitoarea cu patalama, nu ca tine-un amator Da' poate o puneti de-un parteneriat: tu cu versuri, ea cu sansonu', aaa???
mihaela, Viena o vizitam in weekendul 21-23 octombrie si inca nu ne-am facut nici un traseu cu cap...adica stim cam ce-am vrea sa vizitam, da' inca nu am facut palnul inginereste (ca deh, is ocuparta cu decupatul...pe bune ca azi, iar exersai la "materia" asta---e vorba de facut tipare si cum se fac astea dintr-unu'-n-altul, ai ce forfeca si lipi nu gluma!!!). Toria, stai in Viena, ca daca da, poate ne-om vedea!!! :-))
Cit despre estoniana, seamana mai mult cu finlandeza, desi fu' teritoriu danez, mai intii, suedez mai apoi si rusesc, in cele din urma...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Sabina, bine ai venit si sedere placuta! asa fratilor sa mai stangem un pic randurile ca ne cam rarisem.
Pai cu alaptatu' asa ie, sunt alea 10 saptamani si dupa aia...pauza, daca mai are 'maman' chef doar dimineata si seara de restu' meselor se ocupa cresa. In toate cartile si revistele de le citii e aceeasi fraza: nu culpabilizati ca ati alaptat doar 2 luni, cupilul a primit deja ceea ce era important etc etc. In plus, aicea nu se vorbeste despre 2 ani de lapte matern ci doar de 6 luni.
liris, merci, tie cum iti merge? tot fericita fara greturi?
lilanda, trimisei pM
julia
da' vikinga unde mai disparu si ea bre?
In seara asta pe M6 e un reportaj despre Dacia Logan... si io nu pot sa-l vad ca e la concurenta cu iubitu' meu www.celebrities.pl/goran_visnjic/goran2.jpg" target="_blank">Luka si cu Urgenteleeeeeee
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Adela99 spune:
doruletz tocmai voiam sa-ti raspund ca limba estona seamana mai mult cu finlandeza chiar si in scris ... asta va spui de la cantecele ce le cantaram in estona la karaoke (se citeste cum se scrie - cred; noi asa facuram)
mihaela, asa se potrivi ca cc kick-offul asta la Tallinn cu noii colegi si patroni sa fie de ziua mea (avantaj io - mai ales la bar)
majoritatea noilor nostrii colegi de abia au trecut de 20 de ani :-) unul are chiar 19 si tot la fel de multe tatuaje si piercinguri ... aproape toti au cel putin un tatuaj (inclusiv fetele) chiar si VD-ul concernului are o mandrete de tatuaj pe umar :-) ma rog, noii oameni de afaceri!
a fost foarte placut, doua nopti pe www.europeade.org.ee/images/tallinn/a-Victoria-I-IMG_6138.jpg" target="_blank">Victoria, bantuind intre cluburi de noapte, discoteci si cabine si scalambaindu-ne la karaoke
Sabina bine ai venit!
Sabina spune:
Doruletz, mai citeste si pe www.lllfrance.org/pages/allaiter/faq_avant_naissance.htm" target="_blank"> la leche ligue , astia sunt cei mai tari in problema.
L'OMS recommande un allaitement exclusif de 6 mois, et la poursuite de l'allaitement jusqu 'à la fin de la 2ème année.
cred ca o solutie e sa faci provizii de lapte si sa duci congelat la cresa.numa sa nu fie invatat cu biberonu de la inceput bb, ca pas sanu, il refuza instantaneu.,trebuie la 2 luni inceput cu bibe, ca nu se mai intarca asa usor.
io m-as fi simtit tare culpabila sa alaptez doar 2 luni, ce scrie acolo e propaganda pt clasa muncitoare nu poti sa lucrezi juma de norma la inceput? ca tot e ceva.
acu n-o lua perosnal, doar ca eu cred in alaptat ca in Dumnezeu, mi-a ferit fata de multe belele(viroze digestive si tot felu ce bantuiau pe la noi prin casa si de care ea a fost ferita pt ca nu punea gurita pe bibe, ci doar pe sanul matern, steril prin grija naturii)
ha, Lil, pai nu stii ca amatorii au mai mult spor ca profesionistii? nu ma bag eu peste domnu cu broaste
despre viena...cand am fost eu acu 4 ani de-am, stat o zi intre 2 trenuri imi facuse al meu o harta din memorie...nu spun ca era exact ce trebuie, viena nu e complicata, da ai grija sa vezi
www.ibiblio.org/wm/paint/auth/bosch/judge/judge-l.jpg" target="_blank">tripticul
www.ibiblio.org/wm/paint/auth/bosch/judge/judge-r.jpg" target="_blank"> de
www.ibiblio.org/wm/paint/auth/bosch/judge/judge-c.jpg" target="_blank">Bosch
la www.akademiegalerie.at/" target="_blank">Akademie der Bildenden Künste
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lena spune:
copii apar si io pe fuga...sa-i spun in primul rand lui Adelutz La multi ani cu intarziere ...p-orma sa spun ca ccc clar estona(cica nu estoniana, asa am citit ca ar fi corect ) este din aceasi grupa cu finlandeza si maghiara, fino-ugrice...daca va mai intereseaza si alte limbi, numa zicetzi
Lilanda, Wien este una dintre preferatele mele...avetzi o gramda de vazut, dar ce v-as sfatui eu, este sa o luati la pas, printre stradutele lor vechi si cochete, face cat multe alte vizite must-do...just my opinion.
noi maine o taiem spre belgika, deci mai intru cred prin we urmator...sper si io ca rayu este bine!
azi si ieri am avut vizite si ne-am plimbat prin zona incercand sa "aratam" partea salbatica a olandei
gasca si salutari Sabinei,
Lena si Freyozaura
Sabina spune:
am uitat , multumesc de primire
Adela99 spune:
sabinel, pai ia-o mai usor cu ca cica nu ajuta la memorie :-) ... da' ce zic io aici? ...
vikinga spune:
Buna seara poienari! Ehei aseara am petrecut cam mult prea mult, am avut asa o iesire cu sotzul la un resto apoi prin puburi. Dar plin oki peste tot! In multe era intrarea interzisa ca cica se facea sauna inauntru:))) asta inafara faptului ca stateau ca pestii in conserva. Lumea multa pe strada, tot colindind dintr-un pub in altul ne-am imprietenit cu o pereche de danezi, super haiosi si asa am stat la chef pina la 4 dimineata. Abia mi-am mai revenit acum, ca nah dimineatza la 8 am avut trezirea, am fost mama la datorie. Am gasit pina la urma si o frau nanny din asta, exact pe gustul meu, gata acum am batut palma, e alta nu e prima aia frumoasa si de iatliana vorbitoare, am gasit alta care e mai pe gustul nostru. De luni incepem, cu cite 3 ore pe zi asa dupa amiaza. In privinta ei am o inima buna, are gradina mare, nu trebuie sa iasa la plimbare cu toti copilasii in cird pe strazi.Sabina bine ai venit sa ne incinti aici cu , chiar asa poate se lasa cu o colaborare cu narancea:)Istme pai daca facem asa intilnire mare trebuie sa dam reprezentanta deosebita, eu belly, tu salsa, sabina un pian, narancea ne recita..ce mai specatol adevarat!Doruletz inca un pup la burtica, la printesa care se lafaie in ditamai burta, sa fie si frumoasa si desteapta ca maica-sa. Eu pe Aldo l-am alaptat numai 2 sapt, ca asa a fost sa fie, din motive de perezenta de soacra spanish pe aici s-a dus si laptele, singurul avantaj a fost ca am si slabit rapid cu ea in coaste:))) Acum fiecare cum poate, Aldo insa a fost si este un copil sanatos si puternic, e foarte frumos dezvoltat, si cred eu ca imunitatea asta se dobindeste nu numai de la laptele matern ci si prin felul cum ii crestem, nu asa cu 10 caciuli si o data pe iarna afara din casa. Adela wooow! Super croaziera ai avut! Felicitari pt mini vacanta si pt asa un party reusit!Lilanda we asta e surf cup-ul, deja de pe acum e plin ochi pe aici, am avut dovada aseara:))), e super ca e venita multa lume tinara cu mare chef de party:)) Daca vremea se pastreaza asa de buna, cine stie, poate va hotaririti sa veniti! Schimbam nr de tel, hmLiris cum stai cu burtica ta;), gretzuri ceva?Gata luna asta nu ma las, fac eu calcule si tre sa sa iasa cu ochi:)) vreau fetitzaaaa!Pup cu drag la totiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."