Scandinavii stiu DC ... (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur...iaca prima la subiect, ca in vremurile bune (mai scriam io si aseara, da' nu-sh firewall a montat Niels, ca nu ma lasa la Internet decit daca-i deschis si computatoru' domniei sale ..lucru pe care l-am realizat abia azi dimineata si am solicitat ferm rezolvarea problemei).
itsmenuci, asa...bine c-ai pus biciul pe ei
Adelinskaia, hai cu cafeluta-n coa la povesti despre Talinn, care zau ca-i frumos!!! (cica de la Talinn le-a picat danejilor din cer steagul lor crestin si au dat copiriat la drapel tuturor nordicilor :-))
mihalea, faza cu masina si cu sticla, chiar ca-i de legile lui Murphy, asa ceva
mara, fu bun vinu'???
Deocamdata va pup ...si trec mai incolo, sa testez netul :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaa neatza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata pe la prinz
io vin cu belet de voie semnat chiar de mama care a fost la mine in vizita. si nu se cadea sa ma dau pe net.
plus zilnicele vizite la apartamente, desigur nici unul care sa ne placa la amindoi
s-aveti un we suuuuuper!

am uitat sa zic merci lui itsme pt. site-ul cu regulile lui supernanny. mie mi se par chiar de bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

salutare la popoareeeeeeee va spun si eu dupa o absentza cam lunga.
Va scriu mai in detali un pic mai tarziu acu vreau sa spun si eu un
La multi ani Adelei cu multa sanatate si totate cele bune si o de la noi.
Itsme nu ma lasa te rog repetenta ca nu e de la mine lipsa e de la compiuter ma lasat balta si plus ca mai am multe capitole de recuperat,hai ca dau si eu ceva de .Mersi de poze cu domnisoara,si in gradina ta mi-asi odihni si eu oasele astea batrine ca tare fain ai aranjato.
Hai la gramada si revin un pic mai tarziu cu mai multe detali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'ziua buna!
Na, inca o zi de stat pe langa casa...si e o vreme faina......da' las' ca vine el we celalalt!

Adela, frumos Tallinn-ul, ai avut o aniversare pe cinste...asa a fost planificat sau s-a nimerit? Am inteles eu bine, ati fost intr-o croaziera?

istme pentru strigarea catalogului...chiar trebuia! Exersati salsa? Cand e urmatoarea lectie?

toria, mai fa-ti timp si mai hai pe la noi!

lilinda, pe cand sunteti la Viena? Cate zile stati? V-ati stabilit un "traseu" prin oras?

dorulets, cum mai esti?

Mai viu io!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua

adela, deci cum petrecusi bre de ziua ta? singurica la talinn?! . Ma uitai si io la poze, e frumos bre acolo chiar daca cerul era cam gri. Ia zi-ne, limba lor seamana cu suedeza sau cum? ca am inteles ca sunt rude de vikingi si aia.
lilanda, io-s balanta de 11 oct. Nu stiu daca antoinette se hotaraste sa vina pana atunci, io una nu as zice nu ca m-am cam saturat s-o port ca p'un parazit, gata, e vremea sa-si ia destinul in propriile mânutze si sa nu mai traiasca pe spinarea (adica burta) altuia
mara, bine revenisi! lasa ca va anunt io cand apare Gepeta, am nr. lu' Lilanda si i-oi trimite un mesaj (Lilanda, nr mai e valabil, nu?). Il am si pe al lui rayu dar cum vad ca ea nu mai apare ... Apropos, are careva ceva vesti?

Noi fuseram azi sa vizitam cel mai mare acvariu din regiune d'acilea, www.sealifeeurope.com/fr/paris/home.htm" target="_blank">Sealife ii spune, e un fel de Disneyland cu pesti. Vazuram rechini uriasi si caracatite da' era cam multa copilarime p'acolosha asa ca n-am zabovit ca nu voiam "avantpremiere" de urlaturi infantine

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bau!mi-am bagat si io nasu p-aici, nu va suparati, nu?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adeluta , la multi ani!!
Doruletz , cum esti in faza rectilinie si poate nu oi fi pe faza la momentul tau ... iti urez o nastere usoara si un copilas sanatos si somnoros!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doruletz ... cum zice liris si in plus ... mincacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neatza

prezenta si io p'aicisha. nu mai ploo, de fapt e fuarte frumos, ceea ce ma face sa cred ca vom face si noi o vizita la acvariul din sat

doru', o nastere sub apa, ceva?

sabina, mai stai pe aici

idora, la ce ora te plimbai tu, de era asa pustiu?

ma duc sa beau cafeaua si ma intorc mintenas

Mergi la inceput