Scandinavii stiu DC ... (76)
Raspunsuri - Pagina 4
tata lu Toma spune:
Neata !!!
Auzirati de nenea ala care a facut fractura de penis in timp ce ... cara un sac de ciment ?!
Chestia asta mi-a reamintit un banc veeeeeeeeeeeeechi :
- Bade Gheorghe mai poti sa urci caldarea in pod, atarnata pe s..a ?
- Nu mai pot, nepoate, ca nu ma mai tin genunchii !
o zi buna,
v
ps.Naranceo, o fi bine, o fi rau ?
pps.http://www.cricova.md/rom/cellars/
_
Sunt moderator dar ma tratez
doruletz spune:
bine fratilor, chiar asa? nimenea nu mai da prin poienitza?!
bre tata_lu_toma, vaz ca azi ramaseram singurei.
Pune si tu o poza sau o descriere ceva sa vedem cum cara ala sacu'?!
io n-am noutati, tot plictiseala p'acilea, ma duc la piscina da'degeaba ca tot ma umflu ca un balon, "rien à faire" vorba frantzuzilor.
Noroc cu vara indiana, e soare si frumos altfel as deprima de tot.
hai mai treceti bre si p'acilea si mai spuneti si voi cate ceva amuzant ca murim de plictisealaaaa
vikinga spune:
Buna seara poienari, Am venit numai la prezenta sa va pup si sa va urez un weekend placut. Sper sa tina vremea in continuare cu noi, e superb afara.Narancea tot despuiat pi roli ti preumbli:))?Doruletz pup la burtica si odihneste-te acum la greu ca dupa o sa duci dorul:)))Noapte bunaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
itsme spune:
copilasi, hai si eu la coada dupa vikinga sa va zic noapte buna, ca de mai multe n-am timp iar...
dorulets, vrei ceva poveste amuzanta? pai ce am eu de povestit e mai amuzant daca ai fi vazut, si anume prima lectie de salsa a mea si a lu' nevesticu'. Eu, urmasa demna a lui Ecaterina Teodoroiu am un cusur, si anume ca nu ma las condusa Pe langa haplogrupul X mostenit de la mama, m-am procopsit si cu o gena de catir incapatzanat de la tata, care coroborata cu independentza mea de care v-am povestit formeaza o deadly combination Sa-l fi vazut pe saracul nevesitic cum intai se ruga de mine politicos sa ma iau dupa el, dupa care cand a vazut ca nu are cu cine a inceput sa ma smuceasca discret de mana ca sa ma atentioneze ca urmeaza sa schimbam pasul, iar eu tot canci, la care la coada a zis ca daca nu-mi revizuiesc atitudinea el nu mai danseaza cu mine Pai daca eu stiu mai bine cum se face, ce sa-i fac? Nu poti sa te iei dupa toti impiedecatii! Eeee... Noi ca noi (de fapt ne-am descurcat onorabil), dar sa fi vazut o pereche de chinezi, saracii! Aia cred ca cautau lectia de matematica si au nimerit gresit, ca talent nema....sareau ca niste pitpalaci, in ritm propriu si personal si care nu avea nimic de a face cu ce era in sala
na gata, v-am pupat pe toti, ca si maine e o zi....
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaa am scapat ! .... cu bine. de moldovani !hahahahaha
lulutzinsthein ia shazi jos olecutza si aninate cu mina di shiva sa nu cazi pi spati, iata placintele cu brinza si marar si bucatili moldovinesti, asha cum si faci pi la noi !
http://community.webshots.com/photo/458365255/458375182kAqYQQ
na bun vinishorul ala de cricova, mai ales al din 86 si 91, scria pe ele de colectzie, dar eu le-am baut da am luat si acasa citeva sticle sa le fac colectzie..... daca nu le-o bea nevastamea hahahaha
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
lulutzinsthein ia shazi jos olecutza si aninate cu mina di shiva sa nu cazi pi spati, iata placintele cu brinza si marar si bucatili moldovinesti, asha cum si faci pi la noi !
Puhahaha, narancea ...si zacuuuusca aia,ahhh...da' lipseste, bre din album, poza cu ziaru'!!! :-)))
doruletz, iertaciune pentru absenta de ieri, da' fusei ocupata rau, si plina de draci si mai rau, ca avusei un project de business la scoala si, norocoasa de mine, am picat in grupa cu o chinezoiaca, care visa firme cu 500.000 de angajati, si cu o peruanca a carei engleza se limiteaza la yes, no si OK...ultimul cuvint folosindu-l pe post de explicatii!!! Am crezut ca-mi smulg perii din cap pina am sfirsit prezentarea, lamentabila de altfel Si ca pe viitor sa nu mai ce smulge, m-am si tuns ieri, activitate pe care am infaptuit-o in Germania, asta inainte de scoala de daneza....azi insa, mi-am luat revansa si am tras chiulul la cursuri dupa doua ore, ca era prea boring (trebuia sa tai din reviste modele de fuste si se le lipesc artistic pe-un carton...iegzact, ca la gradinita!!!)
itsmenuci, sa-ti traiasca nevestiqu' ccc ca, pe linga faptul ca ggg gateste, mai si danseaza...Niels nu face de nici una...sau ma rog, incercarile lui in aceste domenii de activitate sint sortite, fara exceptie, esecului
arborici, mi-e simpatic socru'-miu...da' dihania mea de ciine nu-l agreaza deloc...si nu-nteleg de ce...ma gindesc ca i-o fi frica de el
vikinga, pai daca nu te preseaza scoala sau altceva, cred ca e mai bine sa stai acasa cu Aldito...iar zic io, "experimentata"!!!
bombi e in umbra...da' tot fara verbe!!!
mihaela, buli e chiar asa de tragic in Romania cu inundatiile??? ne iau apele, devenim o noua Atlantida???
pupi, tulmon
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
lilanda, verbele le-am consumat toate pe www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57770&whichpage=9" target="_blank">problema lui marius
annie_xtreme spune:
Itsme - mortal uei. Lol breh cum se zice pe la noi.
Din putzul gandirii adevar va zic voua: maturitatea incepe atuncea cand nu mai fumezi/mananci in camera in care te culci.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
lilanda, verbele le-am consumat toate pe www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57770&whichpage=9" target="_blank">problema lui marius
Io-te ca acolo nu intrai!!!
Si acuuuum....
Adelinskaia, La Multi, Multi Ani fericiti!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa, bucuroasa!!! Gattis med födselsdagen!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet