Scandinavii stiu DC ... (76)
Raspunsuri - Pagina 2
lena spune:
uraaaaaaaaa bravo Vik,
asa te vreau...o mamica dulce de Aldo si fara stress inutil...am vrut sa-ti scriu pe mail, dar cand ai zis tu ca ai primit asa mutle si nu mai ai chef de nimik m-am pleostit
EL HEFE te dai mare cu loganu la pustoaice pe acolo, he?
doruleatza dar ce-i ala guzgan (stiu ca e sobolan)deci mouse-ul? nu-mi vine a crede
azi i-am taiat bretonul lu fii mea ca-i intra in geana si zici ca e un baietel blondutz.
toata gasca (inclusiv Rayu)
lilanda spune:
Buna seara natiuni
Vikinga, yeap... Tare ma bucur c-ai ales sa nu parasesti poienita!!! :-))) Si asa care va sa zica, vreti sa faceti neamt din cupil latin...superlatin, I mean!!! :-))
narancia, dai Sharanu' pi Loganu??? ( haha, mihalea, fii antena c-acusi esti chemata la zumo de naranjas..heheh). Si a propos de traduceri...cum au tradus modlovenii: The Deer Hunter = Draga vinatorule; No mercy = Nu, multumesc si Forrest Gump = Tantalaul din padure...asta a fost stire de BBC, parol!!
itsmenuci, intelesei ca filmele frantuzesti au facut furori la Toronto si...mai cu seama unul cu Isabelle Hupert, de care imi place tare!!! Cit despre "Moartea d-lui Lazarescu", filmul este dupa un fapt real (sau mai multe fapte)
doruleantza, io promit c-ncerc sa nu fiu sporadica si sa dau pe-aici cu iscalitul cit de des pot...
arborici, spor la vizionari si noroc la casa!!! :-))
Pegasis, cum s-a sfirsit sedinta de shopping???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
itsme spune:
aaa, vikinga!!! welcome back! Ia sa-ti torn io aici un paharel de bine ai revenit
in legatura cu certurile, nu te nelinsti, toti am trecut prin asta. Eu, ca urmare m-am refugiat definitiv la acest subiect, pentru ca e singurul unde nu exista persoane beligerante, dupa umila mea parere , asa ca sunt safe....In rest, ma abtin de la comentarii, nu din lasitate ci din intelepciune (imi place sa cred) - adica nu comentez ca e tot degeaba, cum ar veni.
in legatura cu doamna aia frau nemtoaica, barbati (adulti) si teenagers primeste? Ca i-as trimite si pe ai mei la o reciclare in domeniul 'unde sa-ti lasi paharul si alte alea", daca se poate...
of, unde sunt nemtii???!!! Aici se practica modelul ca nu e bine sa ingradesti copilul in nici un fel, dar in nici unul (), ca sa nu-i ingradesti personalitatea. Ca urmare, prin toate restaurantele in care mergi vezi copii mici aruncand cu untul pe pereti, tavalindu-se pe jos, alergand nestingherit pe unde ii taie capul, astea toate sub privirile ingaduitoare si pline de dragoste si intelegere ale parintilor, care cel mult mai rostesc cate un "honey, be careful, you almost knocked the lady off" - asta while the lady e deja intoarsa cu cracii in sus de tanarul admonestat...
la scoala la fel, nici nu poti sa-ti dai seama cand e pauza si cand e ora, toti stau trantiti si tavaliti care cum ii taie capul si pe unde apuca....eu venita dintr-un regim dictatorial, si avand si mama specializata in ordnung si distziplin, am avut soc cultural pana sa ma acomodez, iar copilei mele din pacate nu i-am putut insufla nici un fel de apucaturi de genul asta.... Despre consort nu stiu ce sa zic, ca el a crescut tot in Romania, dar se pare ca la ei in cartier nu se practicau astea
anyway, bine ai revenit, si stai aici cu noi la un paharel si o vorbulitza, nu te mai baga in subiecte de oameni mari!
itsme spune:
lulutz, hai sa te pup first and foremost
pai nu apucai sa vad nici un film frantuzesc (decat daca'l numaram pe "Va, vis et Deviens"), al lui Radu Mihaileanu, dar care nu fu cu Isabelle Hupert, ci cu un evreu negru din Etiopia! Dragut filmul, dar cam 'storcator de lacrimi', cum ar veni. Eu una nu ma pot abtine cand e vorba de copii despartiti de mama, asa ca nu m-am retinut, am bocit cat cuprinde fara jena Ai vazut "dantelareasa" cu Isabelle Hupert? Nu stiu daca erai tu nascuta la vremea aia, cred ca pe la sf. anilor '70 a fost filmul ala. Mi-a placut la nebunie, stiu ca eram in liceu cand l-am vazut.
lena, hai si tu la un pupic sau paharel , ce preferi! (se poate si amandoua ca te cunosc)
lena spune:
itsmeeee esti mortala frate era sa ma inec cu niste apa mineozaura, cand te-am citit...asa ceva ...auzi se tavaleau aia pe jos...deja mi-i si inchipui, ca nu-i greu crede-ma holandejii sunt la fel frate...subjugatzi de kinderi...idem si la fel...igzact...la inceput eram socata, p-orma cand am vazut ca e sport national, mai m-am calmat...dar era sa fac infarct, cum se asezau unii in fund pe cimentul rece, istericale alea-alea...si ma'sa calma:"daca nu te ridici de acolo, acolo te las"si o taia ...acuma le inteleg perfect atitudinea, ca am si eu acasa, una de trebuie disciplinata
lilanda spune:
quote:
Originally posted by itsme
] Ai vazut "dantelareasa" cu Isabelle Hupert? Nu stiu daca erai tu nascuta la vremea aia, cred ca pe la sf. anilor '70 a fost filmul ala. Mi-a placut la nebunie, stiu ca eram in liceu cand l-am vazut.
itsme, vazui si placut "Dantelareasa", ca de-acolo mi se trage dragul de ea!!! Acu' nu mai tin minte cind am vazut filmul prima oara, insa la sfirsitul anilor '70 eram teenager, sa stii!! Apoi, poate iti faci si o tira de timp sa sui pozele pe net!!! Lena, tu n-ai nimic din Romanika???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
buli spune:
ups ... pai daca Matei se aseaza in fund pe trotuar, eu ma asez linga el. mai vorbim, mai povestim si apoi plecam mai departe. luam baltile la rind si topaim prin ele impreuna, ba uneori, chiar si la virsta asta il apuca mersul in patru labe pe trotuar si eu il las.
e de rau oare? oi vedea eu peste citiva ani (daca oi mai avea oki)
nu ii interzic sa faca decit lucrurile care sint intr-adevar periculoase pt. el.
daca am ajuns sa ne zica bunicii ca prea il alintam ... va dati seama.
insa daca ii zic la ceva "nu" apai nu ramine, poa sa stea si-n cap. iar daca se joaca in parc cu jucaria unui copil la urma i-o duce inapoi fara sa-i zic eu.
noa ... sper sa nu iasa o loaza ...
vikinga
lena spune:
Lilutz am, cum sa nu vacile alea colorate, de erau in buc cand am fost eu, dar e la noi ca la tigani in casa si nu gaseste husbandul cablul sa le descarc de pe telefonul meu smecher
am editat: ieri vazui La mala Educacion si ramasai cam asa dar destept film oricum, deh, se cunoaste maestrul Almodovar
doruletz spune:
hehe, asta cu tavalitu' pe jos ma face sa ma gandesc la o reclama pe care o mai dau astia la TV p'aci: intr-un magazin un tatic + un cupil care urla, tranteste rafturi, arunca cu marfa in toate directiile, se tavaleste pe jos .... toate astea pt. ca tac-su nu vrea sa-i ia bomboane. La sfarsit apare pe ecran: "Use condoms" . Uite ca gasi si www.funnyhub.com/videos/page.cgi/use-condoms" target="_blank">video-ul acilea
vikinga bine revenisi
adela, cum fu bre la talin? da' pe vapor cu 'problema' matinala? sau nu fusesi inca?
lilanda, tu nu ne mai povestesti nimica de Ilie?! cainele corsican Mais e in cautare de māndre, cica a plecat de acasa de fro 4 zile, i se aude latratu' de departe da' nu vrea sa vina cand e chemat. Iar o sa apara dupa 2 saptamani mort de foame si jumulit!