Scorpiutzele... unde sunteti? (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
noi suntem bine.am terminat cu antibioticul, acum stam in casa sa ne treaca bubitele.
ana, imi pare bine sa aud de bona ca e ok.si ca se inteleg bine copii cu ea.imi pare rau sa aud de chirie ca s-a scumpit.cateodata cand nu ai sunt buni si cei 30 euro.sanatate sa fie ca le rezolvati voi pe toate.
monica, trebuie sa faci ceva cu netul.
yrys, nu e nici o problema ca nu am vorbit.mai sunt si zile incarcate.iar faza cu priceputul nu e chiar asa.sunt la primul copil, iar cu rosul in gat al lui rares mi-am dat seama pentru ca razvan facuse cu cateva zile inaintea lui si avea aceleasi simptome.nici eu nu le stiu pe toate.poate la al doilea o sa am mai multa experienta.daca ma hotarasc sa-l fac.
gabriela, ma bucur ca rares e mai bine si imi pare rau ca ramai fara sora ta.te astept pe mess la o vorba.
carmen, acum am inteles care e problema acum, la fel ca si gabriela la mine sotul e de partea mea.dar tu trebuie sa fii tare sa nu mai lasi de la tine.a nu te lasi calcata in picioare.la kkt cu toti.capul sus.
eu nu mai stiu ce sa ma mai fac.iar sunt pe stop dupa ce acum o saptamana am fost iar.trebuie sa ajung neaparat la doctor.cred ca anticonceptionalele astea nu-mi mai priesc.poate asa il mai fac si pe al doilea.
va pup pe toate.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
ce bine ca aveti de partea voastra sotii!asa da,nici n-as mai baga-o in seama.de fapt asa mi-a zis si al meu inainte de nunta ca o s ane vedem de ale noastre ca n-o s aavem treaba cu ei etc,dar uite ca nu e asa.si mama a zis sa nu ma cert ca nu-s tzatza Aglaia,desi cred ca o sa rabufneasca ea o data.
eu nu prea stiu ce sa mai cred ca el pare nemultumit intr-una de cand a venit din misiunea asta si daca ii zic sa faca ceva intr-un anumit fel ,zice ca am ceva cu el sau ca-s nemultumita.
mi-e mila de bb ca trebuie as aiba parte de ambii,ii creeaza echilibru ,zic eu.poate ca o sa-si dea seama pina la urma ce face!
va pupacesc ,o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza,fetelor!!!am asa o zi fara pofta de viata.macart de mi-ar tuna si fulgera,dar ..nimic,mi-e si sila sa ma misc.
carmen,lasa tu soacra,ia-te de domnul,dc vrei sa te racoresti pe cineva.nu vreau sa-ti spun "ti-am zis eu ", despre chestia cu misiunea.nu-ti mai face baremi sperante ca se va schimba.asta e,barbati plecati in misiuni am vrut,asta avem.eu m-am impacat cu ideea ca asta e el,e si el marcat de ce avut parte acolo,asa ca il tratez ca pe un om un pic nebun,nu-l bag in seama prea des.bravo pt sala,eu numai planuri imi fac in legatura cu sala,nu se concretizeaza insa niciodata.
mai,adriana,imediat ce ai zis de rubeola,m-am dus sa-mi controlez fata,caci stiam ca are o ciupitura de tantar.sanatate multa,pe de alta parte,bine ca face acum chestia asta,decat mai mare.ce scarpanituri incingeam eu pe la 6 ani,toata o rana eram.
gabriela,nu te pune in calea fericirii surorii.imi inchipui ce fericita e ea.distractie,nu gluma!!!!offf,anii din facultate!!!!piticul mananca???
monica,mai poti???asta da,sacrificiu pentru dc,sa vii la net cafe.pupici multi pentru alex si ruxi.asteptam sa scapi de problemele cu netul.
ana,imi si inchipui bona,o tipa plina de umor,caci altfel nu cred ca ti-ar fi placut.asteptam sa incepi serviciul!!!ai net acolo?cat despre chirie,am avut parte la experiente.stiu senzatia si ca sa te consolez,sa stii ca platiti putin,nu gluma.nu ati incercat ceva miscari cu anl-ul sau tu ai apartament la cta,parca si nu mere.
yrys,pai asa invitatie imi trebe si mie,ii scoateti pe toti la restaurant?!!!si dc nu vin,cine deconteaza?!scuza-mi pragmatismul,dar la cate aveti pe cap acum....
mina,gata raguseala?!!!e mai bine vizigotul?!tine serenade?
lory,bafta multa lui alin!!!pana la urma cand e concursul,caci sunt tare zapacita in ultima vreme.cat despre sot,l-as vrea si eu ca sot.nu ne-ai spus ce o sa faci la munca sau poate nu am citit eu bine.
elena,asa ii sta bine unui popica,un pic burtica.si daria avea ceva ramasite,dar s-au pierdut in ultimele saptamani.e cu silueta acum.
fetelor,vroiam sa va intreb ceva:dc enerveaza un personaj,i-ati spune nemultumirile sefului,chiar dc e ruda cu el?ce sanse sunt sa nu cad de papagal,ori intr-o situatie,ori alta.caci orgoliul meu saracutul sufera.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

neatza,fetelor!!!am asa o zi fara pofta de viata.macart de mi-ar tuna si fulgera,dar ..nimic,mi-e si sila sa ma misc.
carmen,lasa tu soacra,ia-te de domnul,dc vrei sa te racoresti pe cineva.nu vreau sa-ti spun "ti-am zis eu ", despre chestia cu misiunea.nu-ti mai face baremi sperante ca se va schimba.asta e,barbati plecati in misiuni am vrut,asta avem.eu m-am impacat cu ideea ca asta e el,e si el marcat de ce avut parte acolo,asa ca il tratez ca pe un om un pic nebun,nu-l bag in seama prea des.bravo pt sala,eu numai planuri imi fac in legatura cu sala,nu se concretizeaza insa niciodata.
mai,adriana,imediat ce ai zis de rubeola,m-am dus sa-mi controlez fata,caci stiam ca are o ciupitura de tantar.sanatate multa,pe de alta parte,bine ca face acum chestia asta,decat mai mare.ce scarpanituri incingeam eu pe la 6 ani,toata o rana eram.
gabriela,nu te pune in calea fericirii surorii.imi inchipui ce fericita e ea.distractie,nu gluma!!!!offf,anii din facultate!!!!piticul mananca???
monica,mai poti???asta da,sacrificiu pentru dc,sa vii la net cafe.pupici multi pentru alex si ruxi.asteptam sa scapi de problemele cu netul.
ana,imi si inchipui bona,o tipa plina de umor,caci altfel nu cred ca ti-ar fi placut.asteptam sa incepi serviciul!!!ai net acolo?cat despre chirie,am avut parte la experiente.stiu senzatia si ca sa te consolez,sa stii ca platiti putin,nu gluma.nu ati incercat ceva miscari cu anl-ul sau tu ai apartament la cta,parca si nu mere.
yrys,pai asa invitatie imi trebe si mie,ii scoateti pe toti la restaurant?!!!si dc nu vin,cine deconteaza?!scuza-mi pragmatismul,dar la cate aveti pe cap acum....
mina,gata raguseala?!!!e mai bine vizigotul?!tine serenade?
lory,bafta multa lui alin!!!pana la urma cand e concursul,caci sunt tare zapacita in ultima vreme.cat despre sot,l-as vrea si eu ca sot.nu ne-ai spus ce o sa faci la munca sau poate nu am citit eu bine.
elena,asa ii sta bine unui popica,un pic burtica.si daria avea ceva ramasite,dar s-au pierdut in ultimele saptamani.e cu silueta acum.
fetelor,vroiam sa va intreb ceva:dc enerveaza un personaj,i-ati spune nemultumirile sefului,chiar dc e ruda cu el?ce sanse sunt sa nu cad de papagal,ori intr-o situatie,ori alta.caci orgoliul meu saracutul sufera.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

emma, la pojarel nu te mananca bubitele.doar la varsat de vant.oricum el are o faza usoara a rubeolei.
hai mai fetelor, am puncte si sunt in pana de idei.dati-mi o sugestie ce titulatura sa-mi ales ca nu am nici cea mai vaga idee

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

sunt si eu intr=o pauza de cupil rasfatat care acuma doarme. Tare-i rau de boala, oameni buni, cre ca cu tac=su seamana. Vrea atentie non stop, si daca stam pe jos si ne jucam cel mai bine se simte in picioare pe coapsele mele, mor, sunt plina de vanatai. Iar daca ma ridic sa iau o gura de cafea se pune pe urlat. Of, trece ea boala asta.
Altfel privind lucrurile e mai bine. Noaptea a dormit aproape fara probleme. Numa cand a tusit a scartait nitel, explicabil dat fiind ca e prima oara in viata lui cand tuseste. Sa-l vedeti cum face, il apuca tusea, nu prea stie el sa se descurce cu ea, si cand termina se uita la mine cu o privire enervat amuzata parca ar spune "bey, ce e chestia asta de o fac???".
Scaunele sunt ok si anume numa 2 ieri si 2 azi. Maine imi iau inima in dinti si incep re-introducerea alimentelor. Ca deja m-am saturat eu de cate banane a mancat, dar cupilu.

Da, Emma, a inceput cu serenadele, chit ca inca nu-l ajuta difuzoarele. Chiar am ras azi de el pe infundate ca la disperare i-am dat un notes si un pix sa se joace si sa ma lase nitel in pace. Era in scaunul lui de masa si a inceput sa mazgaleasca cu pixul pe hartie si sa dondane pe limba lui concentrat nevoie mare de parca avea lipsuri in gestiune. Si unele silabe emise aveau intonatie la sfarsit ca o intrebare asa, cre ca cupilu meu tinea sedinte operative si io nu intelegeam. Pacat numai ca a fo scurta sedinta, in 15 min s-a plictisit de activitatile intelectuale.

Ma scuzati ca ma intind cu povestile despre pui, da tre sa recunosc ca-s usor data peste cap, e prima oara cand e bolnav si tot ma incurajez ca e din zi in zi mai bine...

Eu in schimb is varza, abia vorbesc. De azi dimineata trag cu ceaiuri cu miere si lamaie, ba am recidivat si la vin fiert cu miere, care e taare gustos si parca mai inmoaie nitel tusea. Acuma savurez o supa de pui cu branza rasa peste ea (Ana, dupa cum se vede, imi revin, am idei culinare), si abia astept week-endu sa vie tati acasa sa mai respir si eu.

Nastasie, pupici micutului si tu fugi la medic, nu neglija. Cat despre titulatura...greu, fata mamii, io m-am tot creerit o luna pana mi=a iesit ceva, si parca tot se putea mai bine. Da nu e prea devreme pentru rubeola? Ca pe mine ma tot linisteste medicu de familie de cate ori pun probleme de astea ca se face sigur dupa un an.

Carmen, au dreptate fetele, rezolva situatia cu sotu ca el tre sa-ti fie alaturi chiar daca atitudinea soacrei lasa de dorit. Pe mine m-o ferit norocu de probleme de astea, soacra=mea chiar imi e ca o mama si ce apreciez cel mai mult la ea este ca niciodata nu a discutat cu sotu probleme ce ne-ar fi privit pe amandoi.

Ana, fruntea sus, ca voi faceti banii nu invers. Asa e, e greu cand apare o cheltuiala in plus insa voi sa fiti sanatosi. Ma bucur tare ca ai bona sa-ti convina.

Yrys, mai ai putin pana la marele eveniment. Iti tin pumnii sa iasa toate cum vrei.

M-=am intins, va las ca acusi se trezeste tero.
Va pup pe toate,

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiutze !
Da, Cristina are diabet zaharat insulino-dependent(sub 30 de ani numai in aceasta forma exista, din pacate) facut....nu stim cum ?! Este o boala auto-imuna in care sistemul imunitar(in urma unei boli virale) ataca proprile celulele producatoare de insulina din pancreas, pana le distruge si acesta nu mai poate fabrica suficienta insulina. Boala virala...Cristina nu a avut decat oreion la 14 luni. In rest 4 rinite si rinofaringite, o anghina acuta, iar acum o data cu debutul diabetului, anghina acuta foliculara.
Totul a inceput cu 2 zile inainte de a veni acasa de la Toplita. Dureri de burtica, apoi de gat(deoarece avea puroi in gat), febra, nu manca, bea multe lichide, urina des si voma(orice manca sau bea, chiar), gurita foarte uscata cu crapaturi la colturi, si pierderea brusca de ~ 2,5 kg. Mai apoi am observat si pielita de pe degetelele manutelor cum se cojea si o piele uscata pe tot corpul. Toate semnele de debut ale diabetului in doar 2-3 zile. Am citit mai apoi ca la copiii mici, asa este debutul bolii, brusc.
Dupa 3 zile de injectii cu penicilina(3/zi) pt. puroiul din gat, pt. ca starea ei s-a inrautatit am ajuns la spital pt. investigatii si schimbarea antibioticului pt. gat. Analiza sangelui, a urinei si toate simptomele enumerate mai sus au dus la diagnosticarea diabetului.
Ne-a dat toata viata peste cap aceasta boala, dar traim cu speranta ca intr-un viitor cat mai apropiat se va gasi o cale de vindecare totala.
Deocamdata invatam sa traim cu aceasta boala. Cristina, desi ea este cea bolnavioara, suporta cel mai usor totul. Pur si simplu accepta realitatea, ca are prea mult zahar in sange, ca nu mai produce insulina pancreasul din burtica ei si trebuie sa-i introducem noi insulina in corp, fara de care n-ar putea trai. Intelege ca nu are voie sa manance orice si mai ales fara dulce si ca trebuie sa manance dupa program si tot cei se da. Ca trebuie sa-i testam glicemia(sa o intepam in degetel din cand in cand), sa stim cum sta cu zaharul in sange.
Avem mare noroc...este o fetita atat de intelegatoare si matura pt. varsta ei ! Probabil ca, daca ar fi fost ceva mai mare, ar fi fost revoltata de ceea ce i se intampla si ar fi acceptat mai greu realitatea.
Mai avem noroc si cu mama mea, caci ea se ocupa de Cristina, cat timp eu sunt la serviciu. Dimineata ii pregatesc mesele, mama numai sa i le dea la timp si in cantitatile corecte. De 1 sapt. Cristina merge la gradi cu program scurt, ceea ce ne permite controlarea meselor. Insulina face numai 6 u HumulinN, dimineata si 4 u HumulinN, seara.
In schimb, ne-am luat gandul de la bb nr. 2. :-(( Oricat de mult mi-l doresc, Cristi vrea sa ne concentram numai asupra Cristinei. Si ii dau dreptate, pe o parte. Suntem inca bulversati, speriati, caci este ceva necunoscut pt. noi. Suntem abia la inceput, nu avem experienta si ne este teama sa nu se intample ceva rau, daca lasam garda jos.
Niciodata n-am crezut ca ni s-ar putea intampla asa ceva si noua. Dintotdeauna am avut un gand bun, o vorba buna sau chiar un banut pt. cei aflati in suferinta....iar acum suntem si noi de partea cealalata a baricadei. Bine ca, totusi, diabetul este o boala care te lasa sa traiesti frumos, daca respecti programul insulinic, alimentar si fizic.
Cam atatea despre noi, deocamdata. Cand am timp va mai scriu, dar am inca de recuperat zilele lipsite de la munca.
Va multumesc ca ati fost alaturi de noi cu gandul si sufletul ! Va pup cu mult drag !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor,

am ajuns duminica dimineata la ora 2.30...si de cum am intrat in tara am simtit ca ceva e cu totul altfel...niste drumuri infecte, am facut 80km dim granita pana acasa in mai bine de doua ceasuri, prin niste hartoape de ziea al meu sot ca mai bine rad astia tot drumul intre satu-mare si baia-mare si zic ca nu este drum direct intre astea doua. Nu va spun ca in Satu-Mare ne-am pierdut fiindca nu sunt indicatoare de Baia-Mare, singurul gasit era pentru transportul greu si ducea la un drum vai de viata lui...Nu o sa fiu rea si am sa zic ca intre timp am fost pana la Guruslau si Zalau in Salaj si acolo drumul a fost relativ bun...da' vai ce chef de lucru ne-a apucat sa nu mai venim veci in tara asta de cacao. O surpriza placuta a fost ca la noi in oras se renoveaza centrul vechi, cateva cladiri sunt gata si sunt exceptionale, si am auzit ca se renoveaza de data asta cu cap, de la subsol pana la acoperis tot, interior si exterior.
La Suceava cred ca nu ajung, cu multa regret, dar cat de curand incerc sa dau un telefon...sunt grozav de lenesa, inca nici prietenele de aici nu mi le-am sunat. Ema draga daca veniti la castane sa-mi tirmiti un mp cu ceva telefon sa te sun, in principiu noi o sa stam pe la terasa tuborg, datorita motivului de pretenie cu sefii, si poate ne rcunoastem. Gata va pup fug sa pap praji cu branza si stafide facute de mamica mea...'fiindca meriti' asa zicea ea, ginerelui i-a facut cu mere, tot "fiindca merita" .
O zi buna si bafta in ce aveti de facut!!!!

pusicei si floricele,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nina, bine ai re-venit printre noi. M-a impresionat curajul tau si sper sa=ti dea Dzeu taria sa ti=l pastrezi, de dragul micutei.
Sper din toata inima sa invatati toti trei, si in primul rand Cristinuta, sa traiti cu aceasta boala si sa o tineti intotdeauna sub control. Asa cum ai spus si tu, e o boala care-ti permite sa traiesti normal daca ai grija.

Mult curaj iti dorim, draga mea!

Pupaturi de la vizigot, din fericire numa virtuale ca e tare racituletz.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

adriana,nu prea ma pricep eu la bolilele astea.pentru mine,ce inseamna bube e chivalent scarpinat.scuze pentru ignoranta.bine,macar ca are o forma mai usoara.asa starea generala cum e?
nina,nici nu stii cat ne bucuram sa te citim.sincer,nu stiu cum te putem ajuta,poate ne lamuresti tu.mi se ridica parul pe mana,cand citesc.e drept,ca fiecare ne gandim ca putem fi oricnad in locul tau si e groaznica,caci nu stim cum poti rezista psihic.bine ca ia un sot si mama,care te ajuta enorm.multa sanatate micutei.nici nu-mi pot inchipui cum poate inteleg un copil ca nu are voie dulciuri,mai ales ca ele sunt tentatia cea mai mare.sa suporte intepaturile....ufff....stiu ca suna pompos,dar deocamdata "esti cea mai curajoasa scorpiutza !!!" nu uita ca te iubim si iti suntem aproape,ca intr-o a doua familie.sa dea domnul sa treceti peste asta cat mai repede.
esme,nu cred ca ajungem,din cauza de finante,sa ma exprim plastic.te astept insa pe aici.care iti sunt planurile???aceeasi senzatie o am eu cand ma duc acasa, la tulcea.daramite tu din belgia.asta e mica noastra tarisoara.lasa ca are si partile ei bune.hmmm,iar imi faci pofte cu prajituri.eu ce merit????

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput