Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
Buna Fetelor....
imi cer scuze ca nu am mai sc sa va spun de starea lui Cristina, am fost tare ocupata cu gradinita, remodelarea la dormitoru meu.. si inca sunt,... dar sa las astea sa va spun vesti.
Cristina e bine, e tot mai bine si Nina o sa vina luni sa va sc daca are timp, daca nu o sa intru eu sa va tranzmit de la ea vestile.
PS: Sunteti asa o gasca de fete simpatice si o zodie super...
O zi buna si multa sanatate la toate
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna dragele mele... astazi am stat acasa cu bebe, deoarece peste noapte s-a inrautatit foc starea lui, se sufoca si nu putea sa respire, plangea de frica... a fost cosmar, simt ca nu mai rezist. Si nu e luata raceala de la gradi, ci de acasa
, iar dimineata am trecut pe langa gradi spre dispensar si a urlat ca vrea la "doamna", ca ii place la "doamna"... ceea ce e pozitiv. Acum ma rog din suflet sa am o noapte fara tuse magareasca si fara aer...
Gabbriela, multumim de vesti si de aprecieri, asa suntem noi... de treaba
Ema, apoi are copilul motiv sa nu ii placa la gradi acum... dar sper ca ii va fi bine si se va acomoda repede repede! Ce ai de gand sa faci cu banii de la concurs?
Esme, drum bun! te asteptam cu drag cu postari de acasa si... daca poti trece muntii, te astept!
Ana, cum rezisti la programul pe care il ai, draga mea... si mai iti faci timp si de sot (la asta te apreciez, ca eu stau rau). Salutari lui cuscru', cum arata dupa "renovare"?
Carmen... concediu au numai barbatii nostri! Eu ma mir ca sunt data peste cap cu totul si nu mai rezist: in concediu tot cu bebe am stat si nu am iesit nicaieri, asa ca... vorba prietenei tale, ca dreapta e! Sanatosi sa ne fie pruncii!
Yrys, eu am alungat de azi canceru' din casa, ca de asta mi s-a 'mbolnavit micutzu', mi-am adus caloriferul si acum se poate sta. Dar tu ai grija sa nu te imbolnavesti fix acu, in prag de sarbatoare!
Lori, bucura-te ca Alin vine obosit... al meu vine odihnit de la camin si ma ia pe mine de odihnita care vin de la munca. Cu tusea.. trebuie sa ii dau de capat! Dar Alin de ce tuseste? O fi de vina cresa?
Gabriela (Klumea), harnic micutul tau, sanatate ii dorim si lui... vad ca deja se umple clubul bolnaviciosilor!
Mina, cum mai e Matei? Tare imi place cum ii spui: "sensu' ", adevarul e ca inainte de a avea copii, suntem cam imprastiati, noroc de ei sa ne dam un sens mai bun in lume!
Adriana, hai ca ce a fost mult s-a gatat! O sa vezi ce bine va va fi dupa ce terminati tot! Spor!
Mira, multa sanatate iti dorim! Si rabdare... si cand ai vreme: odihna!
Si fac apelul... Monica, Iri, Syd... pe unde sunteti?
Abia astept sa revina si Nina luni... cu vesti despre Cristinuta!
Va pup pe toate, pe care am uitat, iertare ca sunt zombilica acu', numai bine!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
carmensilva am corectat in lista greselile...
Va rog pe toate sa va ferificati datele si daca nu e bine sa ma anuntati sa vin sa modific... sorry in caz ca mai gasiti greseli
PS: Daca vreti la fiecare pot sa adaug si numele adevarat... exemplu iau iara pe HelleneC, sa ma anuntati daca vreti asta.
XX.XX.XXXX - Elena - HelleneC (web)
o zi buna si sanatate la toate
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Ana68 spune:
Saluti mey scorpiute,
Nu stiu de ce naiba azi am avut o durere de capatzana...de nici cu mama lu' algocalmin nu mi-a trecut...Asa ca am luat o pauza de o ora de la meseria de mama si nevasta si am plecat pe campurile patriei cu porcii...'Geaba!Ca de odihnit nu m-am putut odihni,iar "prostu'" de cap tot nu a trecut.Am impresia ca ma tot sacaie durerea asta surda de miercuri ,cand am fost la dentista si mi-a facut o injectie pe os chiar,apoi am stat cam mult cu gura cascata si mi-au anchilozat muschii fetei....Dracu' stie!Interesant este ca ma doare si cand deschid gura sa casc...
Mina,saru-mana pentru retete!Te-am trecut la lista de pe YM,numa' ca nush zau cand o sa am timp sa intru pe msg...Acum am terminat cu descarcatul "dosarului" de bucatareala...Dupa ce termin de scris intru sa ma delectez....yam-yam....Sa dea naiba,la cat sunt de gurmanda,cred ca ma ingras numai privind poze si citind retete!Saru-mana inca o data!
Yrys,nu stiu o data exacta a venirii mele in capitala,ca e in functie de sefii de sus,cum stabilesc ei,sa fie p-acolo la negociat...Cand o sa fiu mai in masura sa stiu exact o sa scriu,ok?Pupici!
Blondy,insanatosire grabnica si tie si la bubu....Toamna asta ma scoate din sarite,zau asa...Unde te uiti,unde citesti...numai mamicute si copiluti raciti...Multa sanatate!
Carmen....pai nu avem concediu,ca io ma refeream la concediu de la meseria de mama si nevasta...Ca si cand esti in concediu de crestere bebici tot la serviciu esti,dara ala de mama....Asta vrusesem eu sa zic....Sa ai parte de bine si pupici tie si Andutei!
Esme,cam nasoala faza cu banutii...Hai ca m-ai facut sa rad...V-ati distrat voi pe seama bietei femei nevinovate....Railor!Io i-as fi spus-o in fata,cel putin sa simta si ea ca bietele urechi ale mesenilor nu au gresit cu nimic ca sa fie torturate astfel....Oare ,chiar,nu i-a zis nimeni nika?Inca o data iti doresc concediu placut si....sa ai zile frumoase!
Ema,ce misto de tine!Asa norocoase sunt surorile mele....Io nu am parte de asa ceva...Se pare ca ursitoarele mele au uitat sa urseasca la mine si oleaca de noroc.
..Vad ca si Alex e norocos...In fine,ce face Daria?Te pup si spor la treaba!
Lori_k,eeeee....stai sa mai creasca baiatu' si vedeti voi catre ce se orienteaza gusturile lui in materie de femei...Pai daca tata-su a luat de nevasta romanca-ca doara sunt cele mai faine ia o pauzari de pe planeta asta si cele mai gospodine -asta nu inseamna ca si fi-su la fel o sa faca...Daca te pomenesti in vreo 25 de ani ca iti aduce vre-o indianca sau mongoleza la usa,ce faci?Daca baiatul e vrajit si o vrea te poti pune tu de-a curmezijul ,ca daca p-aia o vrea ,aia o ia,asa-i?Apropos:ai socru si soacra(e un mod mai elegant al meu de a te intreba daca mai traiesc)?Cum te intelegi cu ei?Si in general cum te-ai adaptata la viata japonezilor,caci ei au alt fel de trai ,alte valori morale...etc,etc,etc....Tare curioasa sunt sa stiu si eu...Si mi-ai ramas datoare cu un raspun:sunt japonezii baieti frumosi?Extra:sunt si japonezi peste 1,75 inaltime?...Hai ca te-am bombardat cu intrebarile.Te pup,pupici si la Alinushu'
si aveti grija de voi.Sa auzim de bine!
Nicole,ce vesti bune despre Cristina si Nina!Multa sanatate in continuare si o asteptam cu drag!
Elena,cuscra draga ,cei din urma vor fi cei dintai(ce sa fac daca ai postat ultima si m-am nimerit io p-orma?!)....Bey,zi repede ce face ginerelu'?Cum se mai simte?Ia antibiotice?Ati fost la doctor?Sa pupi baiatu' de la mine,chiar daca nu e cine stie ce,dar asa cred eu ca ma simt mai aproape sufleteste de voi...
Am salutat cuscru',care,inevitabil,a zis(ce taran e uneori):"mersi!cine e asta?"Si da-i si explica-i da cappo,ca intotdeauna(cred ca a inceput sa-i slabeasca memoria,ca uita de la mana pana la gura)cine este cuscra si de unde e si care cu cine si de ce..
.M-entelegi tu!
Pai arata super acum dupa "renovare",Marius...Du-te bey,arata ca dracu fara dintii din fata,ziceai ca-i vampir,asa arata dupa ce ii pilise dintii din fata pentru imbracata...Nici nu l-am pupat o saptamana intreaga,pana nu si-a pus dantura noua..
.Se vedea ca sufera pe treaba asta,da' sa-i fie de bine,daca nu a avut grija de dinti la timp,sa sufere acum,nu?Pai la doua carii care am eu de rezolvat si doua masele de pus...sunt parfum de roze pe langa el...
Sa sti,tu cuscra draga,ca faptul ca trebuie sa stau sa facem temele imi rapeste mult timp liber.Pai daca nu stau politist langa Alex numai tampenii face.Exemplu:in seara asta si-a scris la mate pentru luni,ca sa mearga maine afara toata ziua.Bun !A avut 3 probleme scurte,care i-au luat 1 ora si jumate ca sa le scrie.Cand am intrat eu in priza langa el,a naibii treaba,intr-o ora si-a scris temele la engleza,romana,civica,stiintele naturii si muzica.N-a fost foarte mult de scris,insa dupa el,daca l-as fi lasat singurel,nici acum,la 23.25 nu ar fi terminat...
Iar de timp pentru cuscru...hm...si noi suntem cam deficitari la capitolul asta...Marius se culca la 12 noaptea ,la 6.30 pleaca la munca.Eu seara pe la 12 incep sa picotesc...Alex doarme de mult,dar cu nor-ta nu-i nici un chip s-o dam la pace...Am culcat-o mai devreme uneori,insa cand ne dragaleam si noi mai cu foc...cine crezi ca plangea in usa? "Mama maaaaaa...."...Nor-ta isteata,care visase pe bau-bau!...Asa ca ramane sa incercam doar in weekenduri,cand apucam si noi mai mult somn peste noapte.....Cam atat cu noi...Va pupam si pe tine,Elena draga si pe frumosul roscovanu de George si sa va faceti bine!
Scorpiute dragi,sa aveti un weekend frumos si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
cipinela spune:
Pot sa ma alturi si eu in clubul scorpiutzelor? Sunt o scorpiutza de pe 11. noiembrie si TARE m-am bucurat sa vad atit de multe scorpiutze pe aici.
mina spune:
salut, sunt in viteza,mishun pe aici in asteptarea supozitorului de ora 2....
Matei a fost azi la dr lui care-l stie de mic. Azi noapte a facut febra drept pentru care ne-am intors la regim strict pentru burtica. Dupa ce dregem burtica tratam si infectia urinara (daca o fi, urmeaza sa mai facem analize).
Uf, tare ma doare inima, vizigotu meu supersonic azi nu voia pe jos si tragea la pat. Doaaaamne, numa cupilu bolnav sa nu-l ai, ca restu parca nu te doare nimic.
Va pup sa ma duc la pui.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!Ce faceti scorpiutelor?Cum ati dormit?Cum va petreceti weekend-ul?Eu am intrat sa va scriu la repezeala cateva randuri,pana nu-mi plange Alinutu sa-l iau in brate.In primul rand,ANA ,iti sunt datoare cu cateva raspunsuri.Hai sa-ti zic cum sta treaba.Pe-al meu socru,nici sotiorul meu nu-l mai tine minte.A murit cand era el foarte mic.Soacra-mea,a murit acum 3 ani.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!Deci,eu la capitolul socrii-nora sunt pe dinafara.Mai bine intr-un fel.Am prietene casatorite cu jp. care din cauza socrilor au ajuns sa fie mai mult japoneze decat romance.Eu sunt foarte linistita.Nu ma streseaza nimeni.Intr-adevar,mi-a fost foarte greu cat l-am avut pe Alinut mai mic,dar acum merge la cresa,e putin schimbata situatia.SA-TI SPUN DESPRE FRUMOSII BARBATI JAPONEZI.Da,sunt si barbati inalti,chiar foarte inalti,foarte respectuosi(n-am ce zice)dar...putin cam dificili.Putine femei europence au parte de fericire alaturi de un barbat japonez
.Atat femeile cat si barbatii,sunt foarte libertini.Ei au alta conceptie de viata.90% dintre barbati,considera ca daca duce femeii in fiecare luna salariul,aceasta trebuie sa se ocupe de cheltuielile casei,de copii,si el dupa orele de munca sa mearga la baute cu seful,cu prietenii,eventual,si femeia sa-l astepte acasa linistita.Femeile asa si fac,dorm cu copiii,nu le intereseaza ca le vin barbatii acasa la 2-3 noaptea.Lor sa le aduca banii,la randul lor se duc cu prietenele la plimbare si se mai intampla ca in weekend sa iasa la plimbare cu sotul si copiii,ca deh,zi de familie.Cam asa se intampla in 90% dinre cazuri.De-aia pt. o europeanca este f. greu in momentul in care se casatoreste cu un jp.Ori il educa,ori mai bine il lasa pana nu e prea tarziu.Eu una (cel putin deocamdata)pot sa ma consider super fericita.Pot spune ca al meu sot este cel mai rasarit dintre toti japonezii pe care ii cunosc.Daca n-ar avea fata de asiatic as putea spune ca 70% e de-al nostru.Iar despre JAPONIA ce sa-ti zic,e o tara foarte frumoasa,curata,oamenii super obositori de politicosi.Iti dau un exemplu:daca mergi cu masina(pe stradute in general)si se intampla ca un individ fara sa stie ca esti in spatele lui,merge agale,nu ai voie sa claxonezi sa se dea la o parte.Trebuie sa mergi incetisor pana isi da seama individul ca este o masina in spatele lui.N-ai sa vezi strigate,injuraturi,scuipaturi de pe geamul masinii.Exemple ar mai fi,daca mai vrei sa stii pe parcurs iti pot povesti.SI TU IMI ESTI DATOARE CU UN RASPUNS!NU MI-AI ZIS CUM E CU BONA!
Te pup! EMMA, cazuri d-astea de invidiat am mai vazut.Al meu sot este hair stylist.Am avut ocazia sa vad fel de fel de tipuri de par.Cate tratamente mi-a facut si tot asa sunt.Ca o mata plouata!FERICE DE CINE ARE!Eu cand l-am nascut pe Alinut am avut soc de cat par avea.Nu m-am asteptat nici o clipa.Are par mult dar moale ca al meu.Eu daca nu-mi dau cate 3 kg. de fixativ in breton,nu ma simt bine.Asta asa ca sa-ti faci o idee cam cat sufar pentru parul meu.
Te pup!Hai ca m-am intins cam mult.VA PUP PE TOATE!Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine!Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Iaca am si io o "fereastra" sa va citesc si sa scriu...si "boul" asta de net imi face figuri,sa mearga ca ochiul mortului...Bey,sa mor io,ba e shoc de curent,ba merge netu' ca melcu',ba ucigasa mea de neuroni face ca trenu' in gara...Cred ca-s blestemata!
Bun venit la scorpiuta cea noua,Cipinela de Italia!Sper sa te simti bine aici,in clubul scorpioancelor si povesteste-ne despre tine!Esti casatorita?Ai copilasi?De cand stai in Italia?Unde locuiesti in Italia?Apropos de asta sora mea locuieste la 20 km de Roma,in Torvaianica...Pupici si da-ne vesti!
Mey,Mina,ce-i cu racelile astea?Doamne ,bietu' Mateiutu'!Ce tratament ii dai?Care e treaba cu burticutza?Si infectia urinara?Insanatosire grabnica la puiut !
Printre altele...am salivat la greu la retete...Marius mi-a vazut fata scursa pe ecranul monitorului in timp ce citeam si mi-a promis ca mi le scoate la imprimanta(nu fata,retetele)...Iuhuuuuu!!!
Te pup si numai bine!
Lori_k,mey draga mea,sa sti ca am sorbit cuvintele scrise de tine......FOARTE INTERESANT!!! Te rog mai povesteste-mi!...Pai cred si eu ca este un atu pentru tine ca nu ai socrii si imi cer scuze pentru felul brut in care te-am intrebat de ei...Inseamna ca sotul tau e plimbat mult prin lume de nu tine cont asa tare de traditiile lor...Un punct la tine!Pai,chiar,cum zici tu:ori il educi in stilul tau,ori te faci japoneza...Ce interesant!Si chestia cu japonezii inalti nu o stiam.Sa iti spun sincer:eu admir natia asta din punct de vedere al felului lor de a fi,indrazneti,respectuosi,amabili,incapatanati cumva...si nu in ultimul rand pentru istoria lor...Nu am avut ocazia sa cunosc de aproape un japonez,doar ce am vazut pe strada sau la tv...Imi plac figurile lor,fetzele lor.....sunt foarte deosebiti de chinezi,au fetzele frumoase...imi plac,ce mai?Nu stiu de ce,dar cati japonezi am vazut eu, mie mi se pare ca si ei si ele sunt frumosi...Ma rog,nu mai divaghez pe tema asta,nu vreau sa te plictisesc...Te rog mai povesteste-mi,mi se pare nemaipomenit de interesant....si mai ales,spune despre integrarea ta in comunitatea lor...Ti-ai facut prietene,cum te intelegi cu oamenii de acolo in general?....si asa mai departe!
Iti raspund la intrebarea cu bona:inca nu a venit bona la noi.Acum 9 zile in urma ne-a telefonat si ne-a spus ca pleaca cu familia 10 zile in concediu si cum se intoarce ne suna sa ne intalnim...De fapt vorba a fost ca in ultima sapatamana inainte de a incepe eu serviciul sa vina ea zilnic,ca sa se obisnuiasca Luana cu ea,si Alex...Asa ca abia incepand de luni o sa vina la o cafeluta,2-3 ore poate,iar din 3 octombrie(de atunci merg eu iar la munca) sa vina de la 7.30 dimineata pana la 4.30 dupa-amiaza...
Nu pui niste pozici sa il vad si eu pe Alinus si pe voi?
Va doresc weekend fain,pupici la babushtetzu' Alinutu' si la mamicuta lui!
Scorpiute,sa aveti zile faine si sa auzim de bine!Pupaturi tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
emma27 spune:
Buna fetelor!!!azi iar am lucrat.sa speram ca imi iau si eu doua sambete libere.plus ca am primit mai putini bani.hmmmm..legea compensatiei.
gabriela,iti multumim de vestile bune.o asteptam acum cu sufletul la gura pe nina.asta nu insemna ca ne mai poti vizita si de acum incolo.ai fost tare draguta cu noi.a doua mamica.
elena,banii de la concurs ii astept cu infrigurare,caci si asa nu stam prea bine luna asta,la capitolul asta.oricum mi-au spus ca s-ar putea sa intarzie si o luna.mi-am promis ca o sa-mi iau un costumas si niste incaltari.si-asa aman de mult chestia asta,nu sunt deloc pregatita pt toamna,si cum treb sa fiu imbracata mereu office.offfff...
cat despre daria,azi dimineata nu vroia sa se trezeasca,credea ca merge la gradi.cand a aflat ca sta acasa,tup la tv,la desene animate.ma enerveaza chestia asta,caci dau o groaza de bani,numai ca sa se simta ea bine si cand colo....sa speram ca se acomodeaza mai repede ca mine.micutul cum se mai simte.la fel de rau patesc si eu cu daria,plus varsaturi,cand ti-e lumea mai draga.multa sanatate.sper sa fi trecut de momente critice de genul asta.
ana,hai ,mai ca esti norocoasa.pai la ce mandrete de fecior si fata ai,iar sotul.am avut o prietena care a zis ca ei nu-i place sa castige nimic,caci are impresia ca e de pomana.asa ca.....
lory,nu e chiar de invidiat,caci tare greu se aranjeaza,nu pot sa-mi pun si eu niste bigudiuri,caci e greu si se lasa buclele numaidecat.fixativul folosit frecvent nu face rau parului?!!!mai,ce meserie faina are sotul tau.convinge-l sa intre pe site.ce bine ne-ar prinde niste sfaturi!!!!am citit si ce ai scris despre japonezi.la fel ca anei,mi se par teribil de fascinante chestiile astea.mai vrem!!!
offf,mina,multa sanatate vizigotului!!!tare rau asa.sper sa aud vesti bune despre toti micutii bolnavi.chiar ca ti se rupe sufletul cand il vezi apatic si zacand.
cipinela,bine ai venit.stii ca scorpiutzele sunt curioase,asa ca nu ne mai fierbe.hai ca incep si eu,am si eu un frate la 40 km de roma,la colliferro parca.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Am intrat la repezeala sa va salut si cu intarziere si mii de scuze,CIPINELA,SA-TI UREZ BUN VENIT PRINTRE NOI
!Sper sa te simti bine alaturi de noi.
Te pup si astept sa ne spui mai multe despre tine! Fetelor,o sa intru putin mai tarziu ca Alinutul meu e cam zmiorcait asa de dimineata.
VA PUP PE TOATE! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN