Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!Ce mai faceti fetelor?Cand se incalzeste vremea?Mai sunt sanse?YRYS,cum te mai simti?Sa te faci bine repede ca abia de-acum in colo incep emotiile alea mari pentru nunta.Mi-amintesc,cand m-am maritat si eu(prima oara),tot in octombrie a fost.Pe 23.Inainte cu o saptamana sa fac 23 de ani.Ce emotionata am fost si ce obosita,ca nici macar n-am prea avut timp sa ma bucur de fost nunta mea.Oricum a trecut,intre timp a fost sa nu mai fie nimic si uite asa am ajuns unde am ajuns.La mine a fost o poveste destul de trista de care nu mai are nici un rost sa-mi aduc aminte acum si cu atat mai mult sa-ti povestesc tie.Tu acum trebuie sa auzi numai lucruri frumoase,sa te bucuri din plin de momentele frumoase pe care ai sa le petreci alaturi de iubitul tau.BAFTA MULTA ITI DORESC!ANA,m-ai intrebat de Alinut,cum e cu fetele.Azi cand m-am dus sa-l iau de la cresa,ce sa-mi vada ochisorii...in mari pupareli ce era cu patroana cresei,femeie la vreo 60 de ani.Eu ca eu,dar sotul...nu stia cum sa ajunga mai repede cu Alinut acasa ,sa-i dezinfecteze fata!Conducea ca nebunul.Era disperat de parca cine stie ce i-ar fi facut saraca femeie.Asa ca draga mea ANA,deocamdata pupam babele,cu fetele...nu stiu ce sa-ti zic.Tu ce ai mai facut cu bona?Se intelege aia mica cu ea?Ce mi-ar fi placut si mie sa angajez o bona.Aici zici ca sunt pe alta lume.Ori parintii,ori cresa,gradinita...sau ma rog,cine are bunici.Noi la capitolul asta n-am avut noroc si uite asa Alinutul meu pupa babe de nu mai poate.Bine ca se inteleg,oricum mai plange un pic dimineata dar se pare ca-i trece repede.Stai ca luna viitoare avem nu stiu ce competitie sportiva.Iar ne ducem acolo pe post de stana de piatra.Nici nu-mi vine sa ma duc dar n-am ce sa fac.Mai e inca ceva,toata lumea stie numele copilului meu(de la parinti,copii,bunici,educatoare)pe cand eu si sotul habar nu avem de cum ii cheama pe ceilalti copii.Nume grele rau!Sa fie la ei acolo!EMMA,ce bine de tine ca ai avut ce sa tunzi.Eu am un par vai mama lui,moale si rar pe deasupra.Mai fac un dus si pot sa-mi iau adio.NASTASIE,gata,ai terminat cu zugraveala?Pe frigul asta cred ca e cam nasol.Sunt tare curioasa cum trec iarna asta cu balconul meu.Imi fac mari griji. De ANINAce mai stiti?Ce mai face Cristinuta?Sper ca se simte mai bine.Sa dea Dumnezeu! FETELOR,VA PUP PE TOATE,INCLUSIV PE CELE CARORA NU LE-AM SCRIS NIMIC AZI! AVETI GRIJA DE VOI!SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Salut frumoaselor!
Hop si eu cam necajita. Am fo azi cu cupilu la analize si i-a iesit infectie cu proteus la urocultura. Asta doar la prima si cica trebe 3 uroculturi consecutive ca sa fie sigur diagnosticu', da' oricum.... I-a dat tratament, mai repetam neste analize si cu tarie inainte. Unde mai pui ca la un an are 78 cm si 8 960 g, ceea ce inseamna citez "inaltimea peste medie greutate multisor sub medie...". Adica fotomodel, 'nalt slab si mofturos. Bine macar ca zambetul e profesionist... imi arde de glume. Ma intreb cu cine seamana inalt ca io-s jenant de scunda si nici sotu nu e cine stie ce beldie... Ca de slab nu ma mir, la cat se agita....de unde sa se ingrase. Cam asta despre noi, ca rezultat m-am pricopsit cu o durere de cap. Bag cafea sa-mi treaca.
Nastasie, tin pumnii sa terminati repede si sa va simtiti fericiti in comfotul nou creat. Buna ideea cu faianta numa in locurile absolut necesare.
Esme, bine te-ai mai distrat. Mi se facu o pofta de tort, mama mama! Mda, nu se cade sa botezi craniul cu numele sefului, insa il poti pacali, nu-i zice jos, zi-i Dedesubt... asta a fo o gluma ..se vede a ma doare capul. Drum bun spre Romania!
Ana, draga, usurel cu nervii ca faci riduri Mai ales nu te pune cu netul ... io am o mare bila neagra ca ti-am ramas datoare cu retetele, fa-ti pomana si mai da-mi adresa ta si de data asta ti le trimit. A, si misto program ai....bine ca-s nuantele alea de roz pe acolo, mai uiti de oboseala
Ema, felicitari pt noul look, si pt banutii castigati. Ia sa ma tund si io, poate poate....ha, la cat sunt de scurt tunsa, daca ma mai tund o tura imi da lumea bani sa ma vaza, ca la urs.
Yrys, ai intrat pe ultima suta de metri. Sper ca te simti mai bine. Hai sa te binedispun: io inainte cu 3 saptamani de nunta m-am operat de apendicita. Dupa aia, cu 2 zile inainte m-au luat durerile de masele. O masea de minte carre nu voia sa iasa, adica e voia da nu putea. Pana la urma insa a fost bine si ca in povesti, si asa o sa fie si la voi.
Lory_k, lasa ca prinde el Alinutu curaj la serbari.
Hehe m-am intins cu vorba si mi s-a trezit cupilu. V-am pupat pe toate.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Ana68 spune:
Bey scorpiute...asa suparata am fost cu pana de curent...ca nu netu o fost di vina,bre,ci tensiunea de la reteaua electrica,care a facut plici si mi-a resetat mie mesajul catre voi....Ceapa lor de baniditi care baga aparate de sudura noaptea in priza...Na,bun,acum m-am racorit!
Esme,super faina petrecere...Uite,cand sunt cate unii ca ,virgula,colega aia de liceu..ma fac mica-mica si spun ca nu-s din Romania...Rusinos!Mai bine se abtinea.Probabil ,ii gasesc eu circumstanta atenuante,ca nu a stiut ce sa zica si cine stie cine a sfatuit-o prost...Ma rog!Zici ca vrei sa schimbi lookul?Super!Si spor la treaba de la servici!
Adriana,pai foarte fain asa cum puneti faianta...Cred ca fiecare deceniu are moda lui,ca prin anii '70-'80 se punea faianta peste tot,apoi numai pe partea cu aragazul,iar acum strict numai la ghiuveta si la aragaz...Super!Pupici la pilotistul scump,ajutorul de nedejde a lu' mami!
Lori_k,bey,ce educatie dati voi la flacau?Sa pupe babe?Pai io sunt in asentimentul lu' ta-su ca si io as fi gonit spre casa sa dezinfectez copilu'...Mancal-as eu pe el de scumpic!Pai,mey,mami lu' Alinushu',invata baietelu' sa pupe fetite nu baboashte!..
..hehehehehe.
..Zi ca alea-s de el...Succes la competitia sportiva!Tinem pumnii la flacau ,sa iasa number one!Si cu numele....hm...cred ca nici eu nu as putea sa tin minte numele lor,ca e cam impletita limba lor..
..Am auzit ca japonezii sunt barbati frumosi,in general,asa-i?
No,va pup si sa auzim de bine!
Mina,mama draga,cu ridurile nu imi fac probleme ca am tenul gras si io fac greu riduri ..Bey,matusa-mea,care are tenul gras si 50 de ani(iti place asocierea,nu?) are fata ca un cur de copilas si sa mor de isi da cu ceva pe fata....Tot timpul o admir....
Pentru retete....ce te-am mai pomenit ieri,ca aveam un lipsus in creier si a trebuit sa dau iama in caietul cu smecherele sa extrag de acolo o ciorba si o tocana...Ia la mama adresa:petenchea@yahoo.com
Asta cu nuantele de roz....i ghinii..
..ca nush ce m-as face fara rozul si lilaul asta....Te pup,saru-mana de retete si sa ai parte numai de bine!
Scorpiute,sa aveti parte numai de lucruri bune.Va pupicesc pe toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna fetelor, sunt asa de nasoala azi, ca vad ca George tuseste urat si acum nici nu am "posibilitati" de a le baga medicilor bani in buzunar, asa ca... E asa de frig la noi dimineata si noaptea in casa e destul de rece, incat da copilu' din una in alta. Exact acum cand ii place de numa la camin!
Astept sa se indrepte cumva ca ma sperii ce e iar in tara, ma gandesc ca am de mers iar in Bucuresti la conferinta in noeimbrie si nu vad pe care pod oi trece, ca tot cad unul cate unul!
Va pup in gashka, ca am cupil mofuros asta seara si sot... la fel, plus bolnavi in buchet!
A propos, Esme, am vazut pozele, am apucat sa savurez povestea nuntii... mi s-a facut dor de Belgique, rau de tot!
Acum fug, mai scriu maine!
Noapte buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
Dragele mele, Iertare ca nu am putut azi sa semnez condicuta, dar am fost asa de ocupata si vrednicuta...mi-au murit laudatorii...Sunt chioara de oboseala asa ca va anunt ca fac multe greseli d\ortograph ca mi-e lene sa controlez ce scriu. Nebunie mare la serviciu asta al meu si asa e si pe viitor, nu ma plang, ca imi place agitatia, dar ce suntem noi scorpii din nascare, dar am altele ca asa-s ele. Mi-au mancat ficatii. Bine ca s-au inventat si barbati ca altfel dadeam ortu' popii de mult. Ei n-au isterii la serviciu - doar acasa.
Esme - cum sa nu te recunosc...am vazut io - poza 27/44, ca ti-am recunoscut bijoux-urile si culorile...mi-am dat imediat seama. Zi tu, n-am nimerit io bine??? Drum bun si aveti mare mare grija ca noi aici mustim de apa, sa nu nimeriti vreo inundatie ca e de rau...
PS: esti foarte foarte dragutza - zi la craniu dedesubt, nu se prind belgienii
Ana, numai treaba ai de dimineata pana seara. cand vii la Bucuresti? O punem si noi de-o intalneala la o cafea? Stiu io neste locuri faine aici . ce zici?
Elena, numa' sanatate la micutz - musai sa fie sanatos mai ales ca ii place acum la gradi...io-s mai bine, dar e un cancer la mine-n casa...18 grade.
Adriana, iarta-ma ca azi nu am avut cand sa vorbim pe messenger, afost asa o nebunie - sedinte, intalniri la clienti, fitze, mofturi...vai capul meu, ca al meu zicea: dar nu mai mergem acasa pe la 7.30 si ii ziceam: numa un mail si o oferta...varza...
Emma, pai sa fie intr-un ceas bun, felicitari, asa te vreau, partea buna, ca aia rea te baga prematur in pamant si nu se cade...New look - must see...poze!!!!!
Mina, mai vreau - eram rasu plansu ca io tre sa imi fac o operatiune la genunchi de mult timp si am in spate genunchiul umflat, plin de lichid, cica nu imi mai face scoateri cu seringa, tre sa scoata sacul de apa, insa dupe...nu inainte sper io, ca io m-am apucat sa invat sa dansez vals, mi-am luat muzica, n-am timp de operatiuni acu' dupe...Mateiu, lasa ca se face el mare, nu trebuie sa te ingrijorezi, poate e asa si din cauza posibilei infectii, Doamne fereste. Io zic ca un copil cu-atat energie consuma saracu si cat poate el sa bage in stomacelu' lui...stai tu linistita, sanatos sa dea Dumnezeu sa fie..ca se ingrasa si creste el.
Mira, cum e cu bebelul?
Lori_k mama, esti tanara, las ca poate asa e mai bine, stii tu ca nu se poate cu forta. Important e ca tu cu tatal lui Alin sa te iubesti si sa fiti bine, Alin sa creasca si cele rele sa se spele...Multumesc tare mult.
Azi am mai facut o achizitie majora - 16l de whisky. Am primit si io cadou beutura preferata: Ramazzotti - lichior de plante cum se mai zice, care e tare amar si-mi place.
Acu va pupicesc pe toate-n grup si separat si ma duc la dush si nani, ca imi pica okii-n gura.
Scuze de grasali dar sunt pe fuguta
Noapte bunica
http://community.webshots.com/user/yrys78
klumea_blondy spune:
tin si eu sa va salut si sa va pupacesc pe toate!
zilele astea nu prea mi-a mers netul asa ca azi am avut de citit nu gluma!maine mergem la doctor ca suntem cam raciti si bb are putina febra.asa ca yris,nu esti singura!eu am terminat cu zarzavaturile pentru iarna asa ca de acum incolo ma ocup numai de bubu meu!sunt atat de ofticioasa ca nu zice si el nimic!vreau si eu sa aud "mama"!in rest numai nebunii face!doua zile m-am chinuit sa asez sifonierul cu hainele groase !in prima zi le-am asezat eu,iar a doua zi le-a scos el si le-a tarat prin tot dormitorul(in timp ce eu credeam ca doarme).aasa ca am luat-o de la capat!dar am invatat ceva de la bubu meu:ca usile de la sifonier trebuiesc inchise!
cred ca o sa mai am multe de invatat de la el!
va pupacesc!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Lory_k spune:
SALUTARE,SALUTARE!Ce faceti mai,fetelor?M-am trezit cu noaptea-n cap si bineinteles ca am pus mana sa va scriu cate ceva pana nu apuca Alinutul meu sa se trezeasca.Nu stiu ce-i fac alea la cresa ca vine rupt de oboseala.Nu-i mai trebuie decat lapte si somn de voie.ANA,cred ca daca Alin s-ar cupla cu vreo baba,taica-sau innebuneste.El nici macar nu vrea ca fiu-sau sa se insoare cu vreo japoneza.Vrea romanca,sau ma rog...ce-o fi numai piele alba sa aiba si sa nu fie urata ca japonezele.De prostie ce sa-ti mai zic.Cred ca n-am vazut femei mai prostanace ca astea.SA DEA DUMNEZEU CA ALINUTUL SA NU AIBA GUSTURI PROASTE!Fetelor,ce ma fac ,vine ziua sotiorului meu (sambata viitoare)si nu i-am luat nimic.El saracul mereu imi spune ca nu vrea nimic,dar trebuie sa-i iau ceva.Poate-mi dati o idee,VA ROG!HELLENE,Alinutul meu cred ca tuseste de vreo luna.Am fost cu el la doctor,a luat medicamente si tot degeaba.Aici
deocamdata nu e asa frig in schimb la voi e destul de trist.Aveti grija!FETELOR,va pup pe toate
!Va doresc un weekend placut,si sa auzim numai de bine! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
De azi tati e in concediu,si eu stau linistita savurand cafeaua la computer,cred ca s-o fi trezit gaza,dar e pe miini bune!oare?
duminica voi iesi iin oras cu colegele de serviciu.cred ca deja sunt cautata,tre sa fug.
Ema,felicitari!vrem poze !
concediu placut Esme!
Lasa Ana,bine ca a trecut totul,nu te mai enerva ,ca faci riduri degeaba.asa e la noi!da,chiar asa noi avem concediu?bineinteles,de cresterea copiilor!
tocmai imi zicea o prietena sa trimit poze din concediu la un concurs si eu ma miram ca vrea sa trimita poze cu bb,cica ce ea nu e in concediu?avea dreptate fata!
am fugit ac anda e treazawe placut!pupici la toate scorpiutele!
aldaesme spune:
Buna fetelor,
iaca mai scriu si io, ca azi am o presupunere ca va trece asa greu vremeaaaa...Aseara am avut la noi un prieten (defapt toata saptamana a fost asa) care ne-a dat pachet de dus acasa si am topit cu dansul o sticla de Tokay (5) si un roze, acu' sunt ametita de nu ma vad, nici nu mancasem nimic ieri de emotii...astept sa mai treaca din ameteala asta ca mi-e ca daca incep in halul asta masuratorile o sa sparg saracutzul craniu, si el nu e devina. Dragele mele, luna asta ni s-a intamplat imposibilul, de cand eram in facultate nu am mai patit din astea...am ramas complet pe 0 in banca, imi vine sa ma trag de par ca mai e una bucata saptamana pana vine banu'. Ei situatia nu e asa rea cum suna, doar ca nu imi place sa intru pe minus, unde dealtfel eu nici nu pot, banca lui Cristi permite asta insa a mea nu, ca e mai nasoala...S-a intamplat in felul urmator, la inceputul lunii, cand inca credeam ca vor veni socrii in vizita am zis ca nu bag nimic in contul de economii ca sa am bani in cazul ca e de cheltuit, apoi am aflat ca nu vin si de urgenta am facut trasferul dupa aia ne-am hotarat noi ca mergem acasa si fuga la cumparat cadouri pentru ai mei pentru ai lui Cristi si uite asa de ieri sunt pe 0 pentru o saptamana...heeeelp...(intre timp m-am tuns ). Of, stiu cat de nasol suna, defapt nu am de ce sa ma plang, dar nu am mai trait sentimentul asta de tare multa vreme si nu imi place deloc...brrrr...Ma gandesc ca unele dintre voi treceti probabil mai des ca mine prin asta si va admir ca mai puteti. Apropo de admiratie Ema sa ma explic, te admir pentru ca ma gandesc ca e dificil sa ai copil mic, sa ai job si sa faci master, de aia te admir, eu nu cred ca as fi in stare.
Yrys m-ai ochit bine, ce bien stiu sa explic...hihihi...glumeam, ca defapt ma pierd in amanunte cand trebuie sa dau explicatii clare, mai bine fac un desen . Chiar asa, mi-a venit si ideea, decat sa imi sparg capul cu craniile azi, mai bine desenez sistemul de fixare, ca tot stiu cum as vrea sa mi-l faca astia , mersi Yrys.
Hellen draga, am uita oare sa iti spun??? hai in concediu la mine, cateva zile acolo ca n-o fi foc da sa stii ca va trebui sa ii zici Belgie (a se citi Belhie) si nu Beljic
ca nu se cade in flandra [wink].
Ana sa stii ca si noi eram pe sub mese cu privirile, iar greselile tipei au fost ca nu a cerut sfatul nimanui (una) si ca nu si-a notat nimic bazandu-se pe "fantasticul ei talent" la engleza (a doua). Prietenul care a fost ieri la noi a fost si el prezent la nunta, el zicea ca nu a reusit sa priceapa absolut nimic din ce a spus romancutza noastra cu exceptia Blaga, Nichita si Eminescu care ne curg prin sange, ca cica defapt asta s-a inteles la ei...am ras de ne-am prapadit aseara pe tema asta, ziceam ca ne impungem la deget sa vedem daca iese un Nichita mic...
Fetelor mersi pentru urarile de concediu, sper sa duc eu vremea buna in tara, ca aici e o toamna superba, Hellen nu o sa iti vine sa crezi dar nu a plouat de vreo doua saptamani, e senin complet cerul si cald de pe la 10 incolo, ca noaptea si dimineata e teribil de rece, ba chiar ingheata. oricum cred ca s-a mutat vremea buna in tara asta, pentru ca anul asta a plouat extrem de putin ca numar de zile, si ploile arata a ploi nu mai sunt paturile alea infernale de stropi marunti care tin o vesnicie .
Faza amuzanta ...zic eu...Eu stau enorm de bine cu memoria, lucrurilor traite, a oamenilor intalniti...Cateodata ma surprind stand si savurand cafeaua de dimineata ca imi amintesc cele mai ciudate amanunte. Azi dimineata mi-am amintit de o fosta colega de-a mea de ...generala, ca ziua ei de nastere e in 30 septembrie (de cand am terminat generala nu i-am mai zis niciodata La Multi Ani, ca nu ne vedeam des), ca numarul ei de telefon la vremea aia era 34463, avea o cutie alba in care isi tinea parul taiat...de aici sar la alta colega care era roscata, da o culoare superba si in primele trei clase a avut par lung si il purta in cozi impletite in clasa a 4-a a venit cu parul scurt si de atunci asa a ramas, si ea avea coada intr-o cutie alba de pantofi...problema e ca starnesc memoria si apoi incep sa imi amintesc si de altii si alte zile de nastere...eu nu stiu cu siguranta care sunt zilele de nastere ale unchilor si matusilor insa imi amintesc 20 de zile de nastere (din 38) de la fosti colegi de generala si toate ale colegilor din liceu, si astia daca trec pe strada pe langa ei nici nu ma recunosc, trebuie sa ma prezint si sa ii asigur ca sunt eu...Cineva imi zicea odata ca oamenii se recunosc dupa ochi si e unica persoana care m-a recunoscut dupa ce m-am transformat din sfera in om.
Iri draga noastra, unde esti? ce mai faci? Noi speram ca totul se regleaza la tine acolo in suflet . Si pe syd o pun pe lista disparutelor...
Va pup pe toate, si probabil urmatorul mesaj e din Romanika...
O zi exceptionala si uikend placut,
Esme
emma27 spune:
buna,fetelor.eu m ai rarut.
va multumesc tuturor pentru felicitari.acum astept banii!!1poze o sa fac in week-end.
esme,am vazut pozele de la nunta.nu am putut sa nu-ti admir bijuurile.superbe!!!acum ne tot facem planuri sa ajungem si noi la sarbtoarea castanelor,problema e ca si noi suntem cam pe 0 pe luna asta.asa ca acum ne gandim dc sa sa fim cu un minus mai mare sau nu.sa dea domnul sa rezolvi problemele,asa de mult ti-ai dorit vacanta asta,incat ar fi pacat sa pleci in ea cu griji.
carmen,mie imi vine sa plang,caci de azi sotul meu a inceput serviciul.de fapt,nici chiar asa,caci inebunisem cu nervii.era bine ca gaseam curat si mancarica,dar....si imi scotea ochii pt astea.asa ca bafta multa si relaxare totala.
gabriela,multa santate micutului.stai linistita ca acum nu e nimic,sa vezi tu cand ti-o mazgali peretii.atunci sa te tii,cel putin pt mine a fost cel mai dureros moment.sau cand a deschis usa si iesit pe hol,in patru labe si mama inconstienta,si-a dat seama ca a disparut copilul dupa 2 min,timp in care urcase de-a busilea pana la etajul urmator.sa pic jos.
yrys,mi-ai facut o pofta cu lichirul ala!!!sa inteleg ca e pt nunta,caci atata bautura,mai......
elena,de asta ma tem eu cel mai mult acum.sa inceapa sa tuseasca,ca dc se porneste....ti-am spus ca o sa se obisnuiasca.daria a avut azi prima ei zi de gradinita,dupa vacanta.asa de bucuroasa a pornit de acasa si cand a ajuns acolo si a vazut copii noi,dulapuri schimbate,o directoare f rea(cel putin asa mi s-a parut mie),a inceput sa urle sa nu plec.niciodata nu mi-a fost asa de greu ca acum,caci mi se parea tare aiurea gradinita acum.mie o sa-mi treaca repede,caci am mai avut astfel de "'viziuni",dar daria intra in week-end.stau ca pe ace pana ma duc sa o iau.
lory,bafta micutului.mai ce falcau ai!!eu cu cura stau binisor.cate kg mai am nu stiu,caci al meu s-a pus sa repare cantarul si acum zace saracul desfacut.dar nu mai am burtica si sa speram ca ajunge slabitul si pe la bulanase.bine,am mai calcat stramb,caci sunt o scorpiutza pofticioasa.cat despre par,la mine e invers.s-a plans coafeza la toata lumea ca are o claie de par de tuns,ca am un fir gros si tare aiurea de tuns,tot timpul o iau in directii ciudate varfurile.asa ca mai bine cu par mai rar,desi gluma ta a fost de coma.mie tot timpul mi-au placut frizuri ,care mergeau insa pe par rar.
hai,mina,nu poate fi atat de rau.eu ma bucur,caci urmatoarea solutie sa scap de permanent,era sa ma tund periuta.si iarna m-am saturat sa-mi inghete urechile.
adriana,persevereaza!!!sotul ma tot inscria,eu nu prea cred in chestiile astea.chestia e ca am facut isterie in jurul meu,acum toata lumea se inscrie,sotul chiar a devenit mai obsedat,are impresia ca ulciorul mere de doua ori la apa.ma pune sa invat date despre masini,eu ma enervez,ca nu inteleg de unde vine atata naivitate.m-au sunat azi si cei de la kiss fm,pt confirmare si mi-au zis ca azi trimit banii,dar s-ar putea astia de la posta sa intarzie,chiar si o luna,prostii.si eu vroiam sa-mi iau un costum de toamna.
ana,mai nu-mi amintesc sa fi facut ceva mirositor.puhhhh....dar de felul meu sunt mai norocoasa,castig la loz in plic peste medie,concurs pe la unica,mami si altele.....deh,cine vrea sa ma atinga poate capata noroc,ca oricum ma cocosez cu vremea asta.mor de frig!!!!!
chiar ce-i cu iri???
va pup.ma duc la buda!!!dar dc nu terminam mesajul asta era de rau.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie