Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia72 spune:
Salutare,dragele mele si multumim mult pt. gandurile bune .
Bertha,incearca si tu cu tinctura de propolis,15 pic.de 3 ori pe zi si ceaiuri cu miere si lamaie si vei vedea ce bine te vei simti.Si Mihaita se chinuie cu dintisorii(caninii),ii curge din gurita f.multa saliva.Oare o fi normal?Trebuie sa-i pun in permanenta ceva sub barbita ca se uda ingrozitor.Noi avem in continuare probleme cu somnul,se trezeste destul de des noaptea si nici ziua nu doarme destul,astept sa-i creasca odata dintisorii caci suntem cu nervii si cu somnul la pamant.I-am dat si cu calgel dar cand apuc,nici nu ma lasa sa-i ating gingiile.Cat timp o mai dura si calvarul asta?
Ciuf,multa sanatate si sarcina usoara!
Eu sfatuiesc pe toata lumea sa nu ramana doar cu un singur copil,va spune o mamica de doi copilasi poznasi,obosita dar extrem de fericita.Merita tot chinul de pe lume sa-ti vezi puiutii cum se iubesc si cat sunt de fericiti ca nu sunt singurei pe lume!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
corneliaa spune:
Imi pare tare rau ca intru pe fuga si ca nu pot sta cum o faceam alta data. Fata mea face numai prostii. A inceput sa mearga cu premergatorul prin toata casa si ca atare , trage, sparge si darama tot. Azi si-a spart buza de sus si si-a facut o taietura in barba de toata frumosetea. ba si-a mai prins si degetele intr-un sertar, toate la bucatarie cand eram sa-i incalzesc mancarica.
Offfff. Noptile nu le mai dormim din cauza de dinti si uite asa....
Sper sa vina si vremuri mai bune.
Pana una alta, mami ei nebuna, a scris o poveste de cateva randuri aici: http://www.reclamamascataatentie/index.php?&s=46_1 Daca va place povestea Alexandrei "ajutor de bucatar" dati-ne 5 stelute ca vot!
Pana la prima pauza din partea ei va pupam pe toate , mamici, gravidute si nemamici!
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Salutare, dragele
Camelia, sanatate multa micutului si pupicei pe nasuc ca sa se faca bine.
Mihaela, ce mare s-a facut Davidutzu. Nici nu-mi vine sa cred.
Si sotul meu a facut pe unde armata prin Bacau, si de cate ori il auzeau ca vorbea cu perfectul simplu faceau baza de el, de parca nu ar fi vorbit corect gramatical. Dar tu tine-o tot asa si eventual invata-i si pe ei sa-l foloseasca corect.
Asteptam poze cu noul apartament.
Lorena, sanatate multa si ai grija cu nodulul ala. Eu cred ca m-as speria teribil.
La multi ani pentru micut, ca acusica peste doua zile face si el un anisor. Sa aiba parte numai de bucurii, cu zile fericite si pline de sanatate. Puiut scump, sa primesti multe-multe jucarii! Pupicei de la Luca.
Chatonel, bine ai revenit acasa. Ai prins si tu cateva zile frumoase in tara? Sau numai zile mohorate, cu ploi multe?
Liana, la multi ani ca am citit ca ai facut 32 de ani. Multa sanatate si cu implinirea dorintelor.
Rodica, la multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti impreuna si inconjurati de prichindei. Poate va ajuta Doamne-Doamne cu inca o minune.
Fetelor, eu maine intru in a 12-a saptamana de sarcina. Sper sa fi trecut pericolul, ca de 30 de zile am stat numai in pat.
Vineri am fost la doctora si am auzit inimioara lui Bobita. Urmatorul control va fi tocmai pe 5 nov. O gramada de timp. Asta e. Atunci voi face si triplu test.
V-am pupat si sanatate la toata lumea.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Multumesc ciuf..te
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Buna dimineata oltencelor!
va doresc sa aveti o zi minunata..
da ce vazui?????pai ce vazui???
lipsa voastra o vazui....
aloooo
un apel pentru toate oltencele....
-usorul de Liana va striga la prezenta...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Salutare,salutare!
Am intrat si noi sa semnam condica si sa va spunem ca la ora 14 mergem la preselectie pt.muzica usoara la Palatul Copiilor(cu Georgi,bineinteles).Are mami o mica vedeta,canta tot timpul in oglinda cu spreyul pe post de microfon...sa speram ca trecem de preselectie pt.ca printesa mamii chiar are ureche muzicala si talent...deh...daca nu-mi laud eu odrasla,cine sa mi-o laude?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Liana30 spune:
camelia72 bafta multa!
tin pumnii pt Georgi...va reusi sunt SIGURA.
te
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
mai bat o data tobele ca vad ca nu am reusit sa va trezesc...
alooooooooooo
voi nu vedeti ce soare e afara...e o zi minunata ...hai trezirea...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Rodica P spune:
Neata Liana, tu acum recuperezi?
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
Liana30 spune:
nuuuuuuuuuuuu Rodica..
incercam sa fiu cat mai placuta si sa va atrag aici sa discutam..
sum nici o forma sa recuperez....ce sa recuperez draga mea???/?
doar nu am nimic de castigat din asta??????sau am??????
imi pare rau daca am deranjat cumva...pe cineva...
imi cer scuze la toate oltencele...
si ma retrag cu
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"