Sincer - Sotul vostru stie tot?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Al meu stie tot si bineintzeles ca si eu stiu tot. Chiar daca acum ceva timp ia telefonat o fosta amica, mi-a spus, ce-i drept m-am enervat dar l-am admirat ca mi-a spus. Casnicia noastra se bazeaza pe foarte mare incredere, poate si din cauza ca acasa am vazut ca mama citeodata trebuia sa cumpere ceva in ascuns de tata, ca altfel nu putea. La noi nu e asha, ne sfatuim si bineintzeles ca ajungem tot timpul la un compromis.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Eu am o vorba:
"Stie tot satu' ce nu stie barbatu'"
Cred ca am raspuns si la intrebare...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nici eu nu-i spun chiar tot, mai tin cate ceva si pentru prietene.Problemela importante le discutam impreun, celelalte nimicuri separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nici al meu nu stie tot!Si nu cred ca e in regula sa stie.Parerea mea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Noi ne spunem aproape tot unul altuia. Spun "aproape" pentru ca exista nimicuri pe care nu le constientizam, cu atat mai mult sa ne amintim sa ni le impartasim.

Dar eu sunt genul care daca imi trece ceva prin cap, musai sa-i spun, chiar daca stiu ca e o prostie si dau nastere la discutii uneori contradictorii, dar ne impacam la fel de repede si eu ma simt usurata. Pur si simplu nu pot sa tin nimic in mine.
N-am avut niciodata parte de reprosuri din partea lui, ma straduiesc sa nu-i fac nici eu (prea multe:)
Asa e si el, probabil e genetic, ai lui se consulta si dc trebuie sa cumpere o paine:)

Mister... exista, pentru ca intotdeauna apar lucruri noi pe care vrem sa le aflam.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Interesant subiect!
Eu personal nu cred in retete general valabile... fiecare om e unic la fel si fiecare cuplu. In cazul meu, sotul meu stie f. multe despre mine dar nu totul... si eu la fel despre el. Trebuie sa ramana ceva care iti apartine numai tine, si aici nu ma refer doar la faptul ca nu tre' sa stie cand te epilezi sau cum si sa nu te vada cu masca pe fata... Astea sunt pana la urma fleacuri... iar daca intra in dormitor in timp ce eu arat ca o mumie egipteana imbalsamata cu enspe creme si cu turban pt. masca de par... nu-i o tragedie ca vom rade amandoi de respectiva imagine... Pt. ca umorul presupune sa accepti sa fi si tinta lui din cand in cand...
Eu insa ma refer si la alte lucruri care tre sa-ti apartina: complimentul facut de un coleg, un flirt "nevinovat" dar care sa te bine dispuna, discutiile dintre fete ( acel gen de confidente care fac sa se sudeze o relatie dintre fete), amanunte despre fostul si altele care nu-mi vin in minte...
Cu toate astea... sotul meu e cel mai bun prieten al meu! Iar cei din jur vor stii despre mine... mai putin decat stie sotul....

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Da,stie tot ce trebuie sa stie si chiar mai mult,chiar daca el nu ma intreaba eu merg si dau raportulam luat aia,mi-am luat ailalta,nu pot sa tac si sa fac,nu sunt genul.
Nu pot sa mint si nici sa ascund,nu ma simt bine sa ascund ceva de el,asa ca dau toooaaata ziulica din gura ca o moara stricata.

botez
copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Eu cred ca depinde de partener daca ii spui sau nu totul.Daca exista incredere,ii poti spune orice.Eu ii spun sotuli meu tot.Chiar si de un compliment pe care l-am primit.E cu capul pe umeri si stie ca acest compliment nu ne afecteaza relatia nicicum.
Ii spun tot ce am cumparat pentru ca stiu ca nu-mi va face teoria chibritului cu privire la bugetul familiei.In schimb, nici eu nu cumpar lucruri inutile sau care nu sunt neaparat necesare la momentul respectiv.
La fel procedeaza si el.Prefer sa-mi spuna sau sa-i spun decat sa aflu sau sa afle din alte surse chestii de genul flirtului sau complimentelor.Pentru ca atunci sunt si mai usor de interpretat si sigur nu poate iesi ceva bun.Devii suspicios si poate chiar nu e cazul.
Asa cum eu prefer sa stiu totul, si el are dreptul sa stie totul.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

fata draga prietena mea cea mai buna e la fel ca tine. barbata-su ocupat cu afaceri, nu intelege problemele ei. cautau aragaz... tipul nu voia sa cumpere decit nu stiu ce model de care nu gaseau. intre timp nu avea pe ce gati. crezi ca lui ii pasa de asta? asa ca s-a dus fata frumos, a scos banii de la ciorap, unde ii tinea de zile negre fara stirea barbatului, a cumparat aragaz si i-a raportat sotului ca i l-au facut cadou parintii ei. fireste ca prietena mea a spus si mamei si soacrei despre isprava. soacra a felicitat-o zicind ca sa facea si ea cu barbata-su. deci de la caz la caz, nu e ceva de condamnat. parerea mea e ca fetele care chiar spun absolut totul probabil ca sint casatorite de prea putin timp :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

1996-2006 = 10 ani
Si inca ii mai spun si-mi spune tot

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput