Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
musete spune:
Pupici dulci tuturor moisistelor!! Amely, Aileene, Thea, Indy, Cata, Roxee, MRL.... 
HE, he, iata-ma si pe mine la datorie. M-am intors de curand din concediu si sunt tare nerabdatoare sa lecturez cu ce va mai laudati!!![]()
Despre mine, nimik spectaculos!!!(nu-i asa, Amely?
) Merg in continuare pe tratamentul naturist care, sincer, nu prea da rezultate de consemnat.
Pupici dulci, tuturor
Musete
Amely spune:
Buna fetele dragi despre mine doar atat: mai sunt 6 zile pana la "marea confruntare" cu Dl. Test! sunt inca optimista...![]()
Bety, asa te vreau tauroaica mea draga! ca sa invingi e clar ca trebuie mentalitatea ta! ma bucur ca esti bine si ca operatia a decurs cum trebuie, dar mai ales ca ai din nou sperante cu inseminarile! eu sunt convinsa ca nu vei ajunge pana la faza cu infiatul, poate nici macar pana la FIV!
Musete, de cate luni faci tratamentul? poate inca nu a avut timp sa-si arate efectele!
Liana scumpa, mii de scuze!
, n-am stiut de cele 32 de primaveri...iti zic si eu pentru ieri LA MULTI ANI
cu sanatate, fericire maxima si un bebel cat de curand sa va bucure sufletele!
Aileene, dulcica noastra, ce frumos ati chefuit!

cred ca Alexandre a fost in al 9-lea cer! inca o data sa-ti traiasca si sa-ti dea in continuare numai motive de bucurie!
Ma bucur ca v-ati mai intors de prin concedii, o asteptam si pe Liliana!
Va sarut cu drag pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna ziua, fete dragi!
Liana bine ai venit in randurile noastre, urmatoarea sarcina sa se finalizeze cu bb si LA MULTI ANI pentru cei 32 de ani!
Indy draguta graviduta, ne straduim sa te urmam cat mai repede, dar vad ca nu ne prea reuseste.
Cata pup fata si pe Biencuta ei!
Amely mai e o saptamana de asteptare, vreau o veste buna!
Aileene sa-ti traiasca odorul si sa te bucuri mereu de el ca acum!
Eu fac maine, ziua 12 eco, apoi vineri inseminarea nr. 3. cu cine ma intalnesc pe la spital maine sau vineri dimineata?
Pup toate moisicile dragute!
Teodora
Poze
Amely spune:
Theuta scumpa, iti tin pumnisorii pt. maine la eco, si pentru vineri la inseminare...sa fie ultima si sa auzim de bebe dupa!
Cata, Indy ce ati facut la eco?
Fetelor, am niste sani incredibil de durerosi... parca luna trecuta nu m-au durut asa! dar nu ma grabesc sa trag "concluzii", ca prea sunt patita!![]()
Va pup cu drag pe toate si mi-e dor sa aud vesti bune despre voi! Haideti, cine iese prima la interval cu 2 liniute?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Teo,
ai fost la eco? cum stai cu foliculii?
Pe mine ma dor in continuare rau de tot sanii, si as manca non-stop
(la mine asta-i semn de Scufita rosie...
). Week-endul asta se anunta nunti si petreceri, asa ca sper sa mai uit de obsesia noastra cu bebe...
Stiu ca nu-i usor, da' io zic ca e nevoie de o raza de soare la capitolul asta! Haideti fetelor, spargem si noi gheata aia odata? 

Va pup pe TOATE moisicile si va tin pumnii la eco
si la prestari...
![]()

Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna seara, fete dragi!
Amely nu mai fac inseminare luna aceasta, iar sansele de a avea bb sunt zero. De ce? Am fost azi la eco si...restul de ovar drept ( pe care nu stiam ca il mai am - am trait cu o impresie gresita dupa ultima laparoscopie) s-a hotarat sa ii dea o pauza lui big brother ( care si-a facut datoria cu succes trei luni la rand cu cate doi foliculi) si sa fac el un folicul. Ce folos ca e frumos! Trompa dreapta este ligaturata. Nu am mai intrebat-o de endometru ca n-avea rost, nu-mi venea sa cred, dar ea stia care e cel bun, si mi-a si aratat, deci nu incape indoiala. Si totusi eu ma simt ciudat de bine in urma acestei vesti, cred ca Doamne-Doamne mi-a dat un ragaz sa termin multe lucruri pe care le aveam in plan luna aceasta. Si sa traiesc din plin fara sa ma gandesc, macar o clipa, daca luna aceasta vine si la mine bb sau nu. Asa ca, vesti bune astept de la tine, de la voi.
pentru moisici si tutunici, gravidute sau viitoare!
Teodora
Poze
Amely spune:
Teo, imi pare rau,
dar ma si bucur ca ai moralul bun
, asta conteaza enorm, si e bine sa-ti acorzi din cand in cand cate un mic ragaz ca sa-ti pui gandurile si viata in ordine... iar luna viitoare, cu noi forte si elan!
Eu nu cred ca va voi da cine stie ce vesti luna asta, pentru ca am o pofta de mancare ce nu s-a pomenit, mananc si paine goala, iar la mine asta e tipic pentru venirea CM... Plus ca nu a aparut nici o pata de implantare, nimic!
Sa vedem... ar trebui sa vina luni sau marti.
Va pup cu drag pe toate!
Pozici cu noi
adria spune:
Dragele mele supercolege de suferinta am o problema:
Dna dr Moisa mi-a recomandat dozari hormonale. Mi-au venit rusii aseara (spre disperarea mea, dupa 4 zile intirziere

).
Deci azi e ziua 2 si trebuie sa fac prima serie (FSH, LH, estradiol, PRL) dar nu raspunde nimeni la cabinetul dinsei!!!!!!!!!!!!
NU are program azi??????
Luni este ziua 5, deci prea tirziu.![]()
CE SA FAC ???????????
bety spune:
Va
pe toate-toate...ca n-am mai vizitat subiectul de mult!
Eu am inceput maunca, ma misc binisor - spre bine: la volan chiar ca ma simt excelent.
Luni - ziua 11 - sper sa ajung la Giulesti sau la cabinet sa vad atunci ce va fi!
Vad un glas disperat pe aici:
- programul in general este dupa-amiaza si se lucreaza si sambata...asa ca mai incearca la telefon;
- telefonul mobil este inchis de dimineata incepand - pentru ca o caut si eu;
- cand am facut pentru FIV acum 3 saptamani analizele, eram in ziua 4 si atunci am aflat ca perioada pentru recoltare este intre zilele 2-5.
Deci...CALM si mai incearca la telefon!!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi