Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
Buna dimineata!
sunt gripata rau de tot...
am trecut sa va urez un w-e cat mai placut!
va ofer o floare ca sa nu va mai pupicesc...e pericol cu gripa asta.

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
utocatalina spune:
Buna fetelor...Indy sigur scumpa ca ne "incuscrim"...cum si eu sunt mai mare cu citeva luni decit Dan, nu se pune diferenta de virsta...referitor la ce ne-am dorit...fetita am vrut tot timpul amindoi, desi Dan acum zice ca dupa fetita facem si un baietel, nu? El nu stie ca ii dau teapa si daca e sa dea Domnul sa mai avem un bebeica mai incolo, tot fetita o fac!![]()
Amely nu stiu daca am retinut bine, te pregatesti de laparo? Daca da...cind?M-am rotunjit bine, iar Dan trebuie sa rabda ca de prestat nici nu se mai pune problema pina dupa ce apare bebelina...si asa de cind am ramas am prestat numai de vreo 6 ori!
dar Bia merita orice!Betica imi pare rau ca au venit rusii...Prietena mea este in ziua 21 si asteptam sa vedem daca natural s-a prins bebe...face si tratament homeopat in continuare...Musete pai cum sa nu te trateze lumea bine, cind esti ca o floricica? Immm? Eu am ajuns la 13 kg luate si maine Bia face 6 luni fix si intram in luna a7-a!
Aileene T mi-a zis ca pot sa ma plimb cite o ora sau 2 pe zi...chiar este indicat, ca altfel anchilozez de tot...asa ca la 2 sau 3 zile, fac o plimbare...maine seara ma duc pentru 2 ore la un botez, asa ca e bine ca am primit bilet de voie sa ma plimb! A...Indy...ieri am avut primul laptic...intai la sinul sting 1 picatura si apoi la dreptul 3!
Liliana, Teo,Alina, etc..va pup pe toate si va tin pumnii in continuare!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
25+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
Betica, poate sa fie totusi implantare si nu rusi... cat de mult sa se fi scurtat CM-ul tau? ai sangerare abundenta? zi-ne si noua ce ti-a zis Moisa. Oricum, eu inca mai sper...
Musetico
, inca nu am nici o programare (si asta ar fi o problema
), asistenta lui T. mi-a zis la tel. "nici o problema, veniti imediat dupa CM..." Cum, frate, ma programez PRIN TELEFON??? iti dai seama ca vreau sa ma mai vad si cu el sa mai discutam o data, inainte de a trece "la fapte"... Oricum, decizia mea e luata, acuma sa vedem daca este si T. disponibil in jur de 10-15 nov., cand as vrea eu s-o fac...
Liana, multe-multe ceaiuri, vit. C, algocalmine pt. febra, si stat in patuc in week-endul asta, sub plapumica...Sanatate multa!
(vezi, nu mi-e teama ca se ia, c-am mancat mult usturoi!
)
Liliana, Teo, voi ce mai ziceti?
Aileene,
dulce pt. frantuzoaica noastra plina de optimism!
dulce toate fetele, vechi, noi, gravidute si (sigur) viitoare gravidute!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Da, Cata, scumpa, asa se pare, ca ma cam pregatesc... asta daca nu cumva am norocul tau, si de frica raman luna asta! Ehhh, stii tu, "vrabia..."![]()
Pupici tie si Biei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
musete spune:
Amely, probabil ca asistenta ti-a spus sa vii imediat dupa CM, tocmai in scopul stabilirii datei exacte de laparo. Operatia se face intre a 8-a si a 12-a zi. Deci, ai tot timpul sa vorbesti cu T. despre operatie. Din cate am inteles, este plecat din tara vreo 10 zile.
Daca mai vrei detalii despre operatie,intreba-ma! Iti voi raspunde cu maxima operativitate!![]()
![]()
Hai, ma Cata, nu mai exagera ! Cine vorbea, cea mai frumoasa prietena de pe site. Si cand te gandesti ca pe deasupra mai este si mama eroina!!!!!
Pupici tuturor moisistelor
bety spune:
Amely - pup fata scumpa, dar nu cred ca e nici o implantare.
we placut tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Ahaa, merci ca m-ai luminat, Musete!
Atunci se explica de ce mi-a zis asa... eu ma gandisem ca ar fi trebuit programare cu vreo luna inainte, ca la cate operatii (de plecari din tara nu mai vb.!) o avea T., ar trebui sa se planifice din timp...
A, si apropo de intrebari Musetico, legat de operatie, ar fi una... da' ceva mai delicata, asa ca daca vrei, poti sa-mi zici pe PM... legat de costuri, cam cat si cui tb. dat (dr. I, II, anestzist, asistente etc...), ca de la fetele noastre operate de curand tot nu m-am lamurit prea bine!
Va pup cu drag pe toate 
si week-end placut si romantic!
Pozici cu noi
Amely spune:
Betty, orice ai zice tu, inca nu e totul pierdut, asa ca eu tot ma rog in continuare sa fie un "semn" de altceva...
, si nu de rusi!
.
Pozici cu noi
musete spune:
Amely, este de notorietate ca laparo la T. este free of charge. Esti asigurata la CASAOPSNAJ? Este important. In caz afirmativ, nu te costa nimik, in caz contrar, este prevazuta o taxa pentru operatie.
Pupici, Musete
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Amely
Betica, poate sa fie totusi implantare si nu rusi... cat de mult sa se fi scurtat CM-ul tau? ai sangerare abundenta? zi-ne si noua ce ti-a zis Moisa. Oricum, eu inca mai sper...
Musetico, inca nu am nici o programare (si asta ar fi o problema
), asistenta lui T. mi-a zis la tel. "nici o problema, veniti imediat dupa CM..." Cum, frate, ma programez PRIN TELEFON??? iti dai seama ca vreau sa ma mai vad si cu el sa mai discutam o data, inainte de a trece "la fapte"... Oricum, decizia mea e luata, acuma sa vedem daca este si T. disponibil in jur de 10-15 nov., cand as vrea eu s-o fac...
Liana, multe-multe ceaiuri, vit. C, algocalmine pt. febra, si stat in patuc in week-endul asta, sub plapumica...Sanatate multa!(vezi, nu mi-e teama ca se ia, c-am mancat mult usturoi!
)
Liliana, Teo, voi ce mai ziceti?
Aileene,dulce pt. frantuzoaica noastra plina de optimism!
dulce toate fetele, vechi, noi, gravidute si (sigur) viitoare gravidute!
Pozici cu noi
multumesc Amely asa am sa fac

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"