Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Fetelor, am deschis un nou subiect, cu aceeași temă... evident.
Vă pofesc foarte repede să mă urmați...

.... cu inseminări, cu FIV-uri, cu tratamente homeopate sau nu, cu prestație maximă... cum o fi, numai "să fie odată!"
Hai, ia încordați-vă mușchii... și treceți la fapte.
Dacă vă întrebați totuși... nu, încă n-am înnebunit. Am totuși o spaimă până la eco 3D, dar mi-e și frică să v-o spun.
Raspunsuri
Amely spune:
Uraaaa!
sa fie cu noroc 
! Indy, parca mi-ai citit gandul, chiar ma intrebam daca mai deschizi un nou capitol! lasa temerile deoparte, sigur veti fi bine amandoi, si tu si bebe-strumf!
Haideti fetelor la
, ca Indy nici nu mai stie cum sa ne roage s-o urmam!
. Sa aratam toate ca se poate!
Uite cate o
pentru fiecare viitoare "in curand" graviduta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Vai...iar suntem pe pag. 2!
Sper sa nu va gasesc pe pag. 3, 4...cand voi reveni la voi!
Eu va
pe toate-toate, de acum, ca nu voi mai avea timp azi sa intru forum...la cata treaba am la servici!
Abia astept sa treaca ziua de maine si sa stiu sigur la ce ma voi astepta in viitor. Am niste emotii de zile mari. Sper sa fie ultima laparo din viata mea.
Pe curand!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
utocatalina spune:
Betica iti tin pumnii sa iesi beton dupa laparo..te pup!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
INDY spune:
Bety, suntem alaturi de tine...
, fii sigura de asta, îți ținem pumnii și ne rugăm pentru tine...
să fie ultima laparo din viața ta și să fii gata pregătită pentru FIV (dacă de asta este nevoie... orice pentru bebe mic) atunci când vine
-ul tău. Să ne spui imediat ce vei putea, cum a decurs și care sunt rezultatele.

... și 

... pentru toate fetele, care astăzi, într-o zi ploioasă, prestează... prestează.... prestează...
Nexus spune:
Buna Bety
!
Uite ce mica e lumea si unde ne reintalnim.
Iti doresc sa treci cat mai repede si bine peste problemele de acum si sa dai cat mai curand vestea cea mare:
. Tinem pumnii pentru ziua de maine. Un bebe merita tot efortul din partea parintilor pentru al aduce pe lume si sunt sigura ca tu faci tot ce e posibil sa ai un puiutz mic.
si fii optimista!
Mihaela Constantin
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
Amely spune:
Ma rog din tot sufletul pentru tine BETTY, si tin pumnii stransi! Asteptam sa revii cu vesti dupa operatie! Un
pentru moisica noastra curajoasa!
Eu acum ma duc la Moisa, ca ieri m-a intepat pe dreapta in ultimul hal (unde am folicul) si sper sa-mi spuna ca am ovulat. Intru maine si va zic!
-ici la toate fetele!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna seara, dragi moisici!
Tare mi-a fost dor de voi, dar iertati o prietena tare ocupata care nu a avut timp sa intre sa va salute, nu? Ar fi trebuit sa scriu pe ultima pagina a capitolului trecut pentru ca vesti bune nu am, saptamana viitoare, vineri, voi face inseminarea nr. 3. Stateam si numaram cate inseminari pot face anul acesta si au iesit un numar de 5, daca nu reuseste nici una, anul viitor fac FIV. Mai vedem.
Amely tin pumnii sa vii macar tu cu vesti mai bune de la eco.
Bety ai un raspuns de la mine si un pupic mare-mare!
Liliana vad ca si tu esti pe ultima suta de metri inainte de FIV, sau mai bine zis pe ultima suta de metri de inseminari. Nu se stie niciodata!
Indy, Cata sa traiasca gravidutele noastre frumoase si bb-ii lor. Indy abia astept rezultatul de la eco!
pe toate cu drag si sper sa nu mai treaca alte saptamani pana voi reusi sa vorbesc din nou cu voi!
Teodora
Poze
Amely spune:
Teo, imi pare rau ca nu a fost sa fie... sper sa-ti reuseasca prin inseminare si sa nu mai fie nevoie de FIV. Iarta-ma ca intreb tocmai acum, dar voua natural nu v-a dat dr. sanse? 
Fetelor, eu am facut eco aseara si... mi-a zis ca am ovulat luni. de prestat am prestat... Foliculul nu a fost spectaculos, ea presupunea ca s-ar fi spart la maxim 20 mm. acuma, ce-o fi o fi, Doamne-ajuta!
Pozici cu noi
utocatalina spune:
Amely
iti tin pumnii sa se lase cu ochisori...Teo la tine ISA cu nr. 3 sa fie cea norocoasa
...prietena mea este in ziua 26, a8-a de DPO, deci mai vedem peste citeva zile!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
aileene spune:
Buna dragelor , demult timp n-am mai trecut pe la voi si-mi cer mii de scuze
, stiu ca ma veti intelege ! Revin cu noutati in privinta inceperii noului an scolar al lui Alexandre , care este in cls a-1-a si e tare fericit , chiar daca in prima zi era un pic cam speriat , ptr ca invatatoarea nu prea e zambareata , si pare-se e destul de severa , dar dupa cum vad eu cum stau treburile pana-n prezent , e dreapta in ceea ce priveste copii si preda bine..., n-am de ce sa ma plang pana in prezent , mai ales ca vad ca al mic se "agata" bine de scoala si e tare serios , de-abea ajunge acasa ca si incepe sa-mi scoata cartile si caietele ca sa-mi spuna ce lectii are de facut , bineinteles nu-s multe dar de ex. poeziile sunt tare lungi , stie deja 3 si are si note bine , destul de bine si f. bine ma bucur si plang de fiecare data ca o nebuna de fericire cand il vad cat e de mare si sarguincios , este o bucurie de nedescris , pe care v-o doresc la toate s-aveti parte intr-o buna zi cat de curand !
Despre mine , cu sanatatea s-a degradat , acum am probleme cu inima , as avea probleme cu valvele , pare-se ca nu se deschid cum trebuie cand sangele trece pe-acolo , iau un tratament si e mai bine . Am facut un E.C.G si acum urmeaza sa port un fel de aparat lipit pe piept timp de 24h ca sa vada dr. cum bate inima in tot acest timp (noapte si zi) si mai si o echographie , colac peste pupaza ! Cred ca am imbatranit destul si incet incet , corpul cedeaza si ptr toate motivele astea am decis sa nu mai fac nimic ptr bb2 din pacate , am deja unul , nu trebuie sa ma plang si ma multumesc cu ce mi-a dat bunul D-zeu sa cunosc , am devenit mama , ce bucurie mare , ce sa mai cer ? Doar sanatate sa-mi vad pruncul crescand si un pic de bucurie , nu-i asa ?
Mai am si vesti proaste de-acasa , bunicuta mea nu e bine , are 86 de ani , iar mama (64 de ani) are grija de ea singurica , dar si pe ea o lasa puterile , mi-e tare frica , as fi vrut sa-i fiu alaturi , dar din pacate pasaportul meu trebuie refacut si asta va trebui s-astept 3 luni ca sa-l am ! Ma rog la bunul D-zeu sa fie totul bine si sa mai ajung sa o revad pe bunicuta mea in iarna asta de Craciun si pe mama bineinteles ! Ca dupa primele inundatii din vestul tarii (aprilie) , de abea acum se incepe cu reconstructia casilor , bietii oameni ! Si ce mai e in toata tara , ma ingrozesc cand ma uit pe TVR.I ce potop vine din cer , acum si in Bucuresti este inundatie , Doamne ce se intampla cu vremea asta , s-a sucit rau de tot !
Dar hai sa mai schimb un pic subiectul , sa ma ierte moderatorii daca de fiecare data , mai deraiez un pic de la subiect !![]()
Eu maine tin ziua lui Alexandre , implineste 6 anisori , avem invitati , colegi , fete si baieti din clasa lui ! Va fii SUPER ! Vom manca tortul "spiderman" cu spuma de ciocolata si vom bea tot felul de bauturi racoritoare , vom dansa si vom face jocuri hazlii timp de 3 ore-n sir ! Avem 10 copii in total , va voi povesti cum a fost si ce cadouri a primit ALEXANDRE care este tare nerabdator sa inceapa sarbatoarea lui !!! YOUPIIII ![]()

Draga Betty ma gandesc la tine , sper sa fie bine si sa nu mai ai niciodata treaba cu aderentele , te
dulce si fii curajoasa , totul se va rezolva , vei vedea !
Cate un 

la fiecare dintre voi , THEA LILIANA AMELY ROXEE si cate unul 
special viitoarelor mamicute-n devenire INDY CATA grasutelor , aveti grija de voi si de bebelusii vostrii dragi ! Indy nu te teme in privinta echographiei , totul va fi bine !
P.S. Imi permit sa fac o reflectie in legatura cu publicitatea
(TIRIAC-FORD) care vine atunci cand intru pe subiect , ma deranjeaza ! 
Numai bine fetelor si multe impliniri va doresc !
Aveti grija de voi si dati-i inainte cu bb sa iasa ochisori frumusei , da ? ![]()
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)