Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 2
Amely spune:
Bine ai revenit, Aileene scumpa, ce dor mi-a fost de tine! Chiar ma intrebam ce faci! imi pare rau ca nu esti tocmai ok cu sanatatea, te rog eu sa ai grija de tine si sa te menajezi, la urma urmei e cel mai de pret lucru!
La multi ani lui Alexandre
, sa creasca mare si norocos! Stiam eu ca o sa ia scoala in serios si o sa-ti dea numai motive sa fii mandra de el. Baiat mare, ce mai!
Petrecere frumoasa si te rugam sa ne tii la curent cu starea ta de sanatate! ai grija de tine!
Cate un pupic si pentru gravidutele noastre Indy si Cata 
Roxee, Veronici, Musete si toate moisicile, voi ce faceti?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna seara!
Aileene LA MULTI ANI pentru scolarelul tau! Si sa iti aduca la fel de multe bucurii ca si acum! Imi pare rau ca nu te-ai simtit prea bine, dar sper sa nu mai ai probleme.
Amely poate ne vii cu o veste buna peste doua saptamani! Se simte nevoia. Dupa prima inseminare am ramas natural, am pierdut sarcina la 4 sapt., daca nu as fi facut trei teste de sarcina nici nu as fi stiut ca am fost insarcinata. Cu TPC negativ si cu toate celelalte, dr. a propus inseminare, si fac inseminarile mai mult ca sa simt ca fac ceva pentru a vea un bb si pentru sotul meu care isi pune mai multe sperante decat mine in aceste inseminari. Poate eu, Toma Necredinciosul in inseminari, voi avea parte de bb obtinut astfel, nu se stie.
Cata te pup si poate prietena ta are noroc sa nu mai faca inseminari.
O noapte frumoasa si pupici voua, moisici dragi!
Teodora
Poze
utocatalina spune:
Aileene scumpa imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate
..trebuie sa ai grija de tine si de toti cei dragi, asa ca bb 2 daca o fi sa fie, daca nu, sanatatea ta este cea mai de pret
....la multi ani pentru Alexandre
...sunt sigura ca va avea parte de o super petrecere
...Teo, Amely, si restul fetelor
pupici
si moralul sus...noi suntem bine, crestem de pe o zi pe alta
si, chiar daca merg ca o rata cracanata, sunt foarte fericita...de fapt suntem
, ca Dan este disperat dupa Bia si abia asteapta sa o tina in brate
...Sper sa treceti toate cit mai repede, prin starile mele!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
Teo, eu presimt ca tu tot natural vei ramane, mai ales ca ai mai ramas, deci se poate!...
Salut tot grupul de moisiste si va astept cu vesti cat mai bune!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aileene spune:
Fetite dulci , neata ! Intru sa va multumesc din adancul sufletului ptr urarile voastre atat de calduroase , care-mi merg mereu la inima ! AMELY THEA CATA Am imprimat pagina ca sa-l vada si Alexandre si l-am pus langa celelalte (felicitari) primite deja din partea familiilor noastre ! E tare fericit si se simte atat de mare , va dati seama ?! 6 anisori deja ! Plang de fericire ! Astazi la ora 14h00 vom incepe marea sarbatoare , care va dura pana la ora 17h00 , profit sa-l fac astazi ca profesorii din scoala lui sunt in greva , ca altfel n-as putea decat miercurea sau sambata !
Va pup dulce pe toate si asa cum spune CATA , va doresc si eu sa simtiti si sa treceti prin starile
ei cat de repede posibil ! Cata draguta mica ai grija de tine si de BIANCA , stiu ca nu e necesar sa spun treaba asta , ca tu esti mereu "en garde" in ceea ce priveste sanatatea ta si al lui printesuca ta dulce , dar iti spun totusi sa fii atenta mereu ! Imi dau seama ca cu asa sot , nici nu trebuie sa-ti faci ganduri
! Mai un pic si o va strange-n brate , va fi cel mai fericit tatic , dar si cel mai falos ! Bravo !
AMELY sa stii ca ti-am vazut pozele , esti o fata frumoasa si se vede , cu o inima de aur , D-zeu sa te ajute , fii curajoasa , bb se va cuibari-in curand !
THEO si tu esti o fata minunata si tare curajoasa , sper sa nu mai ai parte de ceea ce-a fost atat de urat , ci doar de bucurii de-acum inainte !
BETTY blonduta mica , ce mai faci ? Sper ca totul e OK ! Voi reveni , promit ! Va 

dulce pe toate si va doresc o zi extraordinara 

, plina de satisfactii si bucurii , cu mult soare-n suflet si afara !
A.
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
Amely spune:
Ce fac fetele dragi? La mine, vorba lui Musete
, raportez: nimic spectaculos, inca 12 zile pana la rusi... sau test!
Nu mi-am pus prea mari sperante in bietul foliculas, dar sunt incapatinata si inca... nu cedez!
Bettyca, sper ca esti bine! asteptam sa intri cand poti si sa ne dai vesti!
Aileene, esti o dulcica
si te mai asteptam!
Stii atat de bine sa ne ridici moralul!
Cate un
la gravidutele noastre Indy si Cata. Indy, asteptam sa ne spui cu a fost la eco!
Teo, Roxee, Musete, Veronici, si toate fetele, cate un
si mai intrati si voi pe la subiect!
Pozici cu noi
INDY spune:
Bună fetelor!
Cam slabă mișcarea pe aici. În afară de sărbătoritul Alexandre
, căruia îi doresc multă sănătate, noroc în viață și...
(un frate sau o soră); în afară de Bety, pentru care ținem pumnii strânși; Amely, care este în așteptare și Thea_M, care se ține de inseminări (poate rămâi
ca mine, între două inseminări)... în rest....
Cătă, spune-mi și mie cum a fost la 3d. Mie mi-a spus sa fac ecografie morfologic fetală, care este 2D. Am înțeles că 3D este de fapt un 2D cu aspect comercial (asta mi-a spus dr.Iosup).
Marea absentă este MRL; este în concediu cumva?
Să vă spun și marea mea disperare. Știu că n-ar trebui să mă gândesc la asta dar nu mă pot abține, și-mi pare rău totuși că vă mai zăpăcesc și eu cu problemele mele (de parcă nu vă ajung ale voastre).
Mi-e frică ca din cauza vârstei (37 ani), să nu aibă cumva bebe, sindromul Dawn. Mai am vreo două săptămâni și mă liniștesc. Sau nu.

... și 

... pentru toate fetele care într-o zi ploioasă ca asta, și-au găsit altceva de făcut decât servici sau alte activități plictisitoare...
Vă doresc succes și spor la... 
utocatalina spune:
Indy eu cred ca tot 2D a fost eco morfologica de la Iosup...stiu ca doar asa se poate masura bebe...restul 3D si chestii de astea sunt de moft...da..am facut la CMU la Iosup ..la 14 si 20 de sapt..si eu am avut frica cu Sindromul...dar Bia este sanatoasa..Doamne ajuta..incearca sa gindesti ca totul va fi bine si asa va fi...daca vrei sa ma mai intrbi ceva, fa-o...eu as vrea sa mai vorbim, mai mult! La gravidoase de ce nu intri?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
INDY spune:
Cătă, eu sunt ușor sentimentală. Sau mai mult. M-am atașat de fetele astea, m-am bucurat alături de Roxee când a rămas, apoi am plâns împreună când l-a pierdut, am suferit alături de Bety, și încă mai sufăr..., am fost alături de MRL și Thea_M cu tratamentele lor naturiste și nu numai; și multe, multe, altele... Dincolo, parcă sunt niște străine... vina nu e alor. Este a mea. În sfârșit, aștept să rămână și ele și mergem toate la gravide.
Liana30 spune:
Buna!
Indraznesc sa apar si eu si sa va rog daca vreti sa-mi spuneti si mie cum pot sa merg la Dr.Moisa (adresa.tel,etc)..
Cu scuzele de rigoare ca nu am timp sa caut pentru ca sunt convinsa ca undeva ati mai scris..
Sunt disperata pentru ca incerc de foarte mult timp,am pierdut 3 sarcini si nu mai stiu ce sa fac...
am fost peste tot si acum m-am hotarat sa merg la Bucuresti...
va rog sa ma ajutati...
va multumesc foarte mult..
Liana