Am 37 de ani.
Pana acum cateva luni - in aprilie - perioada era de 30 de zile. Fix. Si inainte de a naste si dupa aceea.
De 3 luni insa perioada este de 24 de zile. DE CE?
Povestea este urmatoarea:
La 30 de ani am aflat ca am un fibrom uterin - atunci avea 3 cm... La 34 de ani am ramas insarcinata - prima sarcina - dupa ce am facut un tratament naturist cu ceaiuri de salcam, pelin si musetel. Am nascut cu un fibrom de 15 cm. Sarcina la termen cu 4 iminente de avort insa in rest OK. Dupa un an am facut embolizare. Aveam 3 fibroame, doua de 3-4 cm al treilea cel mai vechi de 7 cm. Dupa 4 luni mai aveam un singur fibrom de 3,5 cm. In aprilie am facut o urocultura care mi-a iesit pozitiva si am luat norfloxacin si la 3 zile am aflat ca eram insarcinata. Normal ca nu am tinut sarcina, deja sacul era triunghiular, nu rotund la 5 saptamani... Fibromul crescuse la 5 cm se edematiase si aveam niste dureri groaznice. In plus aveam niste greturi si ma umflam pur si simplu... Toate bune, daca se pot numi bune, am luat orgametril o luna si acum, de 3 luni consecutiv perioada dintre 2 menstruatii a scazut de la 30 de zile la 24 de zile.
Ati mai auzit de asa ceva?
CM este influentat intr-o oarecare masura si de orgametril, depinde si in ce perioada l-ai luat
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
cred ca nu ar trebui sa iti faci asa de mari griji ca ai ciclul mai repede, mai degraba fibroamele is mai rele. si eu am probleme cu ciclul de 3 ani si nu le pot rezolva. 
oricum, daca esti asa deranjata de asta, sunt sigura ca doctorul tau iti va raspunde la intrebari.
succes
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza