Bulgaria-Balcic
Pentru cine isi face planuri pentru vacanta viitoare:
http://www.sictir.org/bulgaria
Raspunsuri
Laura T spune:
Natasa, mi-a facut placere sa lecturez articolul, pt ca noi ne-am hotarat sa ne petrecem vara viitoare o saptamana de vacanta in Albena. Si as vrea sa ne plimbam si prin imprejurimi...
Multumesc.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
Natasa spune:
Cel mai bine e de mers su masina, sa nu depindeti de un grup si de autocar. Atentie unde parcati in Varna :)
Natasa spune:
Dupa parerea mea, Bulgaria e buna si pentru cumparaturi, dar asta e deja alta poveste. E bine sa aveti ceva bani in plus la voi.
Teodora D. spune:
Natasa, acum am citit articolul pe care l-ai recomandat,mi-a placut f. mult, imi doresc de ceva vreme sa ajung la Balcic si sa vad palatul si gradina Reginei Maria, iar din articol se pare ca si conditiile de cazare si masa sunt f. avantajoase, iar plaja e minunata.
Poate cineva de pe forum care a fost acolo va scrie impresii, daca nu mai caut prin arhiva sa vad ce gasesc.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Natasa spune:
Mai era ceva despre Balcic pe forum si tot de bine :)Eu m-am indragostit de locul ala. Cit despre plaja, nu te astepta sa fie extraordinara. Nu e foarte mare plaja propriu zisa. Ei au mai amenajat pe faleza mai multe locuri dragute, dar nu e plaja ca in Albena si nu e locul ideal de mers cu copil mic. In rest, e perfect!
MamaElei spune:
Teodora, Natasa, anul acesta am petrecut concediul in Bulgaria, eu - pt prima data, sotul a mai fost, copil fiind, si mai mult din curiozitate am decis sa mergem intr-acolo. A fost EXTRAORDINAR! Ne-a placut totul, timpul a tinut cu noi (am plecat la inceputul lui sept). Am plecat cu masina, si nu ne puteam decide unde sa ne oprim. Am les Nessebar, un orasel extraordinar. Foartepotrivit familiilor cu copii, deoarece au foarte multe ternuri amenajate pt copii, nu am mai vazut in viata mea atitea copii mici la mare. Cu cazarea am rezolvat foarte usor si in timp scurt, unde era scris "svobodni stai" (camere libere), intram, intrebam, ne uitam si pina la urma dupa lungi cugetari am ales o pensiune. Camera era dotata cu de toate: aer conditionat, tv, frigider si ne-a costat cam 12 sau 14$/noapte. Camera, nu de persoana. Mincare, cum era scris si in articol, multa si gustoasa. Am cercetat imprejurimile, am fost In Varna, Burgaz, Sozopol, Balcic, de care m-am indragostit!
Daca va ma intereseaza ceva, doriti poze, dati un semn!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Teodora D. spune:
Rodica, m-a bucurat mesajul tau pt. ca de cateva zile duc munca de convingere cu sotul sa mergem la anul in Bulgaria, nu trebuie nici viza, invitatie, nimic.
Dar cu politia nu ati avut probleme? Ati fost cu masina personala sau cu autocar?
Si, bineinteles, pune niste poze sa le admiram.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
ancka spune:
Teodora, noi am fost in vara asta de mai multe ori in Bulgaria, am mers mult cu masina dar politia nu ne-a oprit deloc. In vama te pot tine mai mult, daca au ei chef, nu e regula
MamaElei spune:
Teodora, si noi am mers cu masina personala. Sotul isi facea multe griji, deoarce a auzit si el de multe ori ca politia e cum e, ca deseori se fura masinile cu numere straine si apoi trebuie rascumparate pt sume mari in dolari/euro. Noi, din fericire, nu am avut nici un incident de acest fel, dar ne-am straduit sa parcam in locuri special amenajate.
Cu pozele promit sa revin mai tirziu, poate chiar miine, ok?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Natasa spune:
Nu sint probleme cu politia in Bulgaria, oricum, nu de genul povestilor de groaza pe care le auzisem. In Varna ne-au ridicat masina pentru ca a fost parcata aiurea, dar in rest nu ne-au oprit niciodata. Si daca va opresc, sint mituibili ca si prietenii lor din Romania, chiar cu sume mai mici :) Eu abia astept sa vina vara sa repetam experienta!