tuse uscata-(bronsita)
Raspunsuri - Pagina 2

mamica dulce spune:
Multumesc Narcisa,sper sa fie asa cum spui..si cat de repede!
Sanziana ,puiul meu NU BEA ceai.N-a baut niciodata si nici acum nu e dornic sa inceapa.Chiar aznoapte dupa ce am postat i-am facut un ceai delicios,cu miere,asa dulce si bun,nu stie gustul ,a rabdat de sete dar n-a baut toata noaptea.
Nici nu gusta ceva care nu stie si daca totusi ia in gura de curiozitate scuipa daca nu-i place.Dar ce scarbit,vine si isi sterge limba de mine sau o scoate sa i-o sterg eu.In nici un caz nu pot sa-i dau pastile amare.
Nu e maleabil,iasi pune mintea cu ceva si nu se lasa.Azi dimineata am crezut ca-l mananc la datul medicamentelor,a fost groaznic,apoi a venit sotul meu acasa ,l-a luat cu vrajeala si un munte de rabdare,ca deh,nu l-a mai vazut de o saptamana si a mers .In seara asta am crezut ca o s cheme vreun vecin politia si tot n-am reusit sa i le dau calumea,jumate tot pe delaturi.
La noapte vine antibioticul si...
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

sinzi_ana spune:
Anca, pe David asta in scoate din criza...nu e un ceai propriu-zis...
Eu ii pun o lingurita de nalba (planta uscata) in 3 linguri de apa si le las jumatate de ora...apoi i le dau sa bea...(nu are un gust prea tare...) sau poti sa i le dai cu lingurita ca pe medicamente...
Nu stiu daca e coincidenta sau nu...dar ii ia tusea cu mana!! (si am incercat muuuuuuulte siropuri de tuse fara efect!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!

katik spune:
la mine pot sa spun ca aceste "chestii" merg mai usor, in sensul ca Krisztina inghite siropurile dulci, antibioticele dar numai cu seringa, nu cu lingurita. suntem si noi dupa o bronsita, a ramas doar tusea uscata, urita din timpul noptii. Dr. ne-a dat Paxeladine si a mers, de citeva zile nu mai tuseste deloc. am aplicat si eu chestia cu sarea, dar numai de 2 ori pentru ca sarea nu sta nicicum pe pieptutul ei.
multa sanatate lui Marc!