Ce gatim azi??? (16)
Ce gatim azi??? (15) o gasiti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56194
Freia si Alexa
Raspunsuri
oanamc spune:
-supa de vita cu taietei de casa
-pui pe sticla cu cartofi prajiti si castraveciori murati
-salam de biscuiti
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
crista-s spune:
Pilaf ( in orez pun si niste mazare .. nu prea imi place mie cind il vad asa alb ... ) si friptura de curcan.
Piersici.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danyce spune:
Somon la gratar cu garnitura de broccoli cu sos de mustar.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Ileana Cosanzeana spune:
Carnaciori pe gratar cu garnitura de orez si salata asortata. Desert: clatite umplute cu crema de ciocolata.
http://community.webshots.com/user/elenas21
m_monique spune:
pui cu smantana, orez cu legume si salata de ardei copti.
prajitura cu mere
http://photos.yahoo.com/micumonica
louisea spune:
quote:
Originally posted by mamini
rasol cu usturoi si fasole verde
M
imi dai si mie indicatii de la A la Z cum se face rasolul ala?? ca habar n-am da de mancat imi place (asta la altii )... sa-mi zici tot de la tipul carnii, care parte, ce, cum cat etc.
merci
------------------------
Louisea si Bandit
oanamc spune:
-snitel natur
-orez curry
-salata de varza
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
mamini spune:
Louisea, rasolul e de fapt carne fiarta. eu cumpar carne cu os, de vita in general( spate, de ex si eu iau o bucata cit mincam doi oameni o data- barbatul meu nu prea maninca de pe o zi pe alta ce ramine- rasfatat!),o spal bine,o fierb pina se desface de pe oase( ii curat spuma la inceput), zeama o folosesc in general la supa( opresc doar putin) si carnea o scot intr-un castron cu un pic din zeama, pun sare, usturoi si un pic de otet, uneori si smintina. si garnitura linga rasol merge cam orice leguma fiarta, fripta, ce iti pofteste pipotica. e sanatos, e gustos si daca nu pui smintina aia care e tare buna nici nu ingrasa.
astazi pun in cuptor o punga cu legume facute pe gril si congelate, cu bucatele de cirnat si le las sa cugete vreo juma de ora -o ora, pun un sos de iaurt de-asupra si papam.
M si