cartile care v-au marcat cel mai mult

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Cartile care m-au marcat:
- in copilarie - Singur pe Lume - Hector Malot - citita de enorm de multe ori, o am si acum si fiecare foie e lipita cu scotch sau cu leocoplast.
- in adolescenta - Jocul cu margelele de sticla - Herma Hesse , desi n-am citit-o decat o data, dar am ramas cu o impresie puternica.

Carti care mi-au placut foarte mult:
Dune - Frank Herbert
orice de Mircea Eliade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dama cu camelii Al.Dumas fiul
Am recitit-o de nenumarate ori si am simtit de fiecare data aceeasi emotie.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

cand eram mai mica am citi si am rascitit Tom Sawyer, Vrajitorul din Oz, Singur pe lume, Cuore, etc
personajul care m-a marcat cel mai mult este Otilia din Enigma Otiliei, iubesc personajul si cartea, de asemenea m-a impresionat Padurea Spanzuratilor din literatura romana si am plans de am crezut k fac inundatie la LA rascruce de vanturi, sunt sigura ca mai sunt si altele dar citesc f f m cand am timp asa ca le uit destul de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Alchimistul - Paulo Coelho
Cele 5 limbaje ale iubirii - Gary Chapman

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

"the art of the computer programming" D. Knuth, la 15 ani si la 20 o carte de Jacques Arsac.

Eu sunt mai altfel, nu pling, nu ma sperii si nu ma impresioneaza literatura. devorez cartile, dar ca pe ceva exterior. Nu ma visez in rolul lui Scarlett si nici Garcia-Marquez.
Ma visez totusi functie care se deriveaza sau procesor.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

de capatai:"Un veac de singuratate" GG Marquezmai nou:"Al doilea Mesia - Templierii, giulgiul din Torino si Marele secret al francmasoneriei" de Christopher Knight& Robert Lomas
Ce mi-a placut la nebunie si nu am citit-o decat o data(inca o mai caut): "Comorile grecilor" Heinrich Schliemann, asa ca daca o aveti, faceti-va pomana!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

------------
----------
Tu vorbesti serios sau e, asa, o figura de stil?
Sau esti e la x?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by casandra

------------
----------
Tu vorbesti serios sau e, asa, o figura de stil?
Sau esti e la x?

E pe bune. Cind citesc ceva interesant de mate sau info ma visez noaptea in situatie.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Hahahaha, si io in facultate, cand faceam perspeciva, stateam pe pat si ma vedeam mergand pe planuri si tragand de drepte!!!!!

Si eu am mai multe carti preferate, cele mai multe sunt din adolescenta, e adevarat. Romanul adolescentului insa e cartea suprema (pentru un adolescent, ce sa zici, nu?)
Sa vedem:
orice de Mircea Eliade, cum zicea cineva aici :)
Jurnalul unei fiinte greu de multumit de Jeni Acterian
Hai ca am uitat.

O prietena din facultate, acu' e in Franta, era fan Llosa.
Mi-a placut si mie "Un veac de singuratate" de Garcia-Marquez, foarte mult
Mai am carti de arta care mi-au placut, dar asta e alta specialitate.
Imi place Flaubert, preferatele mele sunt "Trei povestiri", publicate sub acest titlu. La Balzac nu m-am dat in vant pana de curand.
Aaaaa! Cum sa uit, Proust! "In cautarea timpului pierdut", mi se pare minunat scrisa, cu explicatiile alea, te vrajeste, te ameteste, cu timpul, cu memoria afectiva, olfactiva... frumos!
Si Gide mi-a placut. Tot.
Si cred ca ar trebui sa incep sa citesc mai mult, sa-mi intru iar in ritm, ca m-am prostit de tot!
:)
Va pup,

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2005 spune:

quote:
Originally posted by mariuta

N. Steindhardt, Jurnalul Fericirii

Ohhhh Doamne cartea asta chiar mi-a marcat existenta de la prima pagina....iti mai aduci aminte ce scrie pe prima pagina....cand un om este cu adevarat liber....cand nu mai are nimic de pierdut....si dupa ce am citit-o abia atunci am inteles ce inseamna cu adevarat sa fii liber....restul e amagire...

Mergi la inceput