CIBERNETICA- BUCURESTI
Raspunsuri - Pagina 2
miag spune:
CristinaT, cred ca din 2001 s-au schimbat cam multe. Atunci am terminat eu. Si oricum eu am facut economie-matematica.
Informatica am facut-o cu Rosca.La vremea aia era destul de ok.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
helbi spune:
quote:
Originally posted by miag
CristinaT, cred ca din 2001 s-au schimbat cam multe. Atunci am terminat eu. Si oricum eu am facut economie-matematica.
Informatica am facut-o cu Rosca.La vremea aia era destul de ok.
Eu am terminat Statistica in ´94 si prin 90 am facut cu Rosca si t ot ok era
DidiAlex spune:
Nu credeam vreodata ca as putea sa ma bucur cand o sa reintalnesc colegi de suferintza!
Am terminat CSIE, sectia Cibernetica in 2000.
Oficial spus, nu?
Si am am mai citit cel putin 3 persoane absolvente pe aici.
Uite Andreia ca ne intalnim si aici!
Ce amintiri imi mai aduceti voi: Rosca, ca de Ioneasca numai pomenesc.
Cel mai mult mi-a placut de Nica si Virginia Maracine!
Dar, am luat lucrarea la Scarlat ca de ...unde era mai simplu..
Cu exceptia anului IV cand a fost super restul mi-au lasat un gust amar.
Dar, cu colegii m-am inteles suuuuper. Am fost o grupa Traznet, unita si distractiva. Cu care inca ne mai intalnim si comunicam.
Vad promotia 97..hmm..si fratele meu tot atunci a terminat.
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
oLo spune:
Hop si io... terminat info ec in 1997.
La ioneasca (cobol) am luat o frumusetze de 2 (DOI) pt ca schema logica nu coincidea cu a ei :D. La Ivan (assembler si nu numai) am luat un 10 (dupa ce picase juma din fetele din grupa). El zica ca-si aduce aminte de mine, dar eu cred ca minte de ingheatza apele! Da programare am invatzat ceva ceva de la dansul ;) Dovada ca acu exact asta fac :) (cica)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
helbi spune:
Da Alex, vad si eu ca ne intilnim si pe-aci:-)!
Eu cu Ivan am facut numai un semestru C++. A aberat mult....
Eu lucrarea de diploma am avut pe Demografie, dar am un lapsus acum, ca nu-mi mai aimintesc numele profului...ceva cu "M" parca
Oricum, mie nu mi-a placut facultatea asta deloc
DidiAlex spune:
Am fost atat de socata in anu I ca abia in anu IV m-am trezit din nedumerire cand mi-a placut si totul a fost OK. Insa, au o practica astia acolo de indobitocire frate...nu stiu cum e la info sau stati dar la cibernetica nu aveau si ei logica in cursuri mai ales la Sacuiu cu ale lui Matematici finaciare sau Probabilitati (procese de viata si de moarte )..incurca hartiutzele si la finalul cursului isi dadea seama ca de fapt nu e bine si revine la urmatorul curs
Drept urmare in anu IV an intrat la Sociologie, in Universitate care cat de cat m-a echilibrat in teorii dar, tot gust amar am.
Am inteles ca vor sa o desfiinteze sau sunt ipoteze de-ale studentilor?
Andreia, io am facut Demografia cu Prof Sora. Mie mi-a placut ca era structurat cursul lui.
Bine, marea mea problema era ca nu ma duceam la cursuri.
Si, performantza am ajuns-o in anul V cand la Inteligentza artificiala nu am fost la nici un curs sperand ca am sa cunosc profa la examen. Ei bine..am dat cu seminaristu care ma stia dupa "limbarnitza" si s-a potrivit de minune.
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
helbi spune:
Alex, ai dreptate cu Sacuiu, si la noi la fel facea si era cu vreo 10 ani mai tanar.
Mia-m amintit, am facut statistica cu Hristache. Mie mi-a placut f. mult si tot la el am avut si lucrarea de diploma- Nu stiu insa daca mai traieste sau nu, desi nu era batrin. Dar ma mai avut noi un prof. f. de treaba, Vasilescu parca, si am aflat ca a murit prin 95
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by helbi
Cristina, ce curs e asta de BCO?
Cu cine ia facut programarea informatica? Cu Rosca sau Ivan?
Andreia
BCO - bazele cercetarii operationale - cu V. Nica
Programare trebuia cu I Rosca, dar veneau asistentii.. Nicoleta Cocianu... de ex anul trecut.
6 ani -14 februarie 2006
Karina spune:
Eu sint cea mai tare (sic!) am terminat in 1987 Pe vremea aceea nu era decit o sectie: Planificare si Cibernetica Economica si am facut economie politica la greu .
L-am prins si eu pe Rosca (si V si I), Nica. Pe Pilat l-a mai prins cineva (intre timp a plecat in Canada) ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
miag spune:
Subscriu Helbi..nici mie nu prea mi-a placut...dar asta e ..am terminat-o.Oricum ca distractzioe, a fost super.
Ma bucur ca incet, incet ne adunam tot mai multe 'colege de suferintza'.
Pupici si bun venit fetelor noi.