CIBERNETICA- BUCURESTI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

quote:
Originally posted by Karina

Eu sint cea mai tare (sic!) am terminat in 1987 Pe vremea aceea nu era decit o sectie: Planificare si Cibernetica Economica si am facut economie politica la greu .

L-am prins si eu pe Rosca (si V si I), Nica. Pe Pilat l-a mai prins cineva (intre timp a plecat in Canada) ?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Buna si eu am terminat Informatica Economica in 1996 si i-am avut profesori si pe Rosca si pe Pilat.

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Si eu am terminat Informatica Economica in 1996! Monica, oare ne cunoastem? Nici nu-mi mai amintesc prea multe despre facultate, dar parca erau 2 serii, nu? Eu eram in prima serie, i-am avut profesori pe Rosca, Pilat, Adriana Iorgulescu, etc...

PS Ma uit acum la pozele tale sa vad daca te recunosc.

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor!
Am trecut sa va urez week-end placut.
CrisitnaT, pupici domnisoarei tale...
Roli face numai ce vrea...nu mai sta sa-i pun pampers-ul, nu mai sta la imbracat, nu mai sta sa-l spal pe cap...tipa de se cutremura peretzii daca nu-l las sa faca ce vrea....Este tare nazdravan.....nu mai stiu cum sa-l pacalesc ca sa stea cuminte...
Saptamana viitoare pleaca mama din Bucuresti si raman singura cu Roli...nu cerd ca voi mai avea timp de forum..oricum nu va uit eu in 7 zile.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna miag, buna fetelor... am avut azi cursuri cu Smeureanu si mi s-a parut azi interesant... nu prea inteleg eu tot timpul ce zice... in rest am treaba si la servicu...sper sa mearga repede

week-end placut

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Fetelor, poftitzi pe pagina 1.
CrisitnaT, ne este dor de tine. Speram ca este totul bine.....Nu te-am mai vazut nici la 'Berbecutze'...Ce face comoara mica? (ceva pozne?)

Mergi la inceput

....fetelor, vad ca mai mult eu scriu la subiectul asta..pai se poate????????????
ia poftitzi la povestit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu nu am scoala acum .... vreo 2-3 sapt sunt libera .... si fericita sa-mi rezolv alte probleme. Cartea de C++ ma treage la somn, adorm cu ea in brate, nu am trecut de prima pagina.

6 ani -14 februarie 2006

Cat despre Oana ieri doamna la gradinita mi-a zis ca e tare isteata si daca vreau sa o inscriu la un concurs de copii isteti. Am inscris-o. Seara ma intreaba Oana daca stiu ce este o litera? Tot ma chinuiam eu sa gasesc un raspuns mai potrivit pentru ea, cand imi spune ca asta i-a intrabat doamna si ea a stiut sa raspunda prima: "Litera se scrie si sunetul se aude." Ce mandra sunt!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna, eu nu am scoala acum .... vreo 2-3 sapt sunt libera .... si fericita sa-mi rezolv alte probleme. Cartea de C++ ma treage la somn, adorm cu ea in brate, nu am trecut de prima pagina.

6 ani -14 februarie 2006

Cat despre Oana ieri doamna la gradinita mi-a zis ca e tare isteata si daca vreau sa o inscriu la un concurs de copii isteti. Am inscris-o. Seara ma intreaba Oana daca stiu ce este o litera? Tot ma chinuiam eu sa gasesc un raspuns mai potrivit pentru ea, cand imi spune ca asta i-a intrabat doamna si ea a stiut sa raspunda prima: "Litera se scrie si sunetul se aude." Ce mandra sunt!

Bravo Oana!!!

Mergi la inceput

Poze cu Roli:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos

Mergi la inceput

La multzi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume!

Mergi la inceput