CIBERNETICA- BUCURESTI
Raspunsuri - Pagina 4
miag spune:
CristinaT, eu una cred ca pierd anul in ritmul in care ma misc...si colac peste pupaza..acum 2 zile l-am internat pe tata in spital. Este bolnav rau saracul si sunt cam intoarsa pe dos. Stim ca prea mult nu mai are..dar nu as vrea sa se intample acum (are cancer cu metastaze si ne tot chinuim). Poate trecem macar de revelion.
Nu am mai calcat la scoala mai deloc.
Pupici
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
CristinaT spune:
O dumnezeule ce nenorocire... imi pare rau , nici nu stiu ce sa ii doresc??? Sa se simta din ce in ce mai bine, sau pote ii doresc sa se implineasca ce isi doreste el.
Cat despre tine... poate ca nu ar trebui sa zici asta, incearca sa mergi mai departe poate reusesti.... nu te da batuta!
Multa sanatate!
Ce face Roli mic si scump?
6 ani -14 februarie 2006
miag spune:
CristinaT, tata se simte mai bine..astazi si-a mai revenit..motiv pentru care simt ca incet ,icet incep si eu sa mai prind curaj.
Roli este bine. Merge si el tinut in hamuletz...Asteptam sa faca primii pasi singur. Este nazdravan rauuuuu!!
Acum face nani. S-a obisnuit sa se culce la 8 si sa se trezeasca la 6.
Pupici Oanei...
In legatura cu scoala..in adancul sufletului sper sa am timp sa fac toate recuperarile si sa intru in examene...La medicina daca ai mai mult de 3 absentze nu potzi da examen...
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
CristinaT spune:
Ce mai faceti fetele, miag? Bb Roland ce mai face? cu scoala cum merge?... eu am avut tare mult de lucru la serviciu si nu mai pot scrie decat sms... vineri reincep scoala dupa o pauza de 4 saptamani... incep si predarile de proiecte, testele... etc. Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca nu am facut nimic in tot timpul asta, si nici macar ce aveam la serviciu nu am terminat...
6 ani -14 februarie 2006
helbi spune:
Succes studentelor la examene!
Sper din suflet sa nu ajungeti si voi sa va chinuiti cu o facultate care nu va place si nu va aduce satisfactii:-(
CristinaT spune:
Helbi, ce ai terminat? Eu am terminat chimie in Politehnica, am intrat in '89 , mi-a zis sotul sa ma las de ea ca nu o sa mearga, dar n-am avut putere... erau totusi niste ani de munca. Am terminat-o cand am putut si uite acum la batranete cand colegele mele fac masterate etc... eu ma chinui sa-mi termin scoala.
6 ani -14 februarie 2006
CristinaT spune:
Buna... nu mai scrie nimeni pe aici. Cred ca aveti de invatat... Si eu dar de cand cu cardul, am ramas fara carti. Aveti idee pe unde as putea gasi, va rog:
1. Metode numerice _ Afrodita Iorgulescu
2. Cap speciale ale cercetarii operartionale - Vasile Nica
3. Practica dezv software util structuri de date - Ivan, Popa, Ionita Cristian...
4. Manual de liceu de metode numerice
Spor la invatat
6 ani -14 februarie 2006