Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si eu dupa o absenta... motivata...

In primul rand... cu scuzele de rigoare...
La multi ani pt. Alain JR si Francesca Elena!

La multi ani Teodor Mihai!

Am vazut pozele cu Alma (o scumpa) si cu Georgiana (tu inca mai vrei sa slabesti? mi se pare ca ai slabit muuult... si arati f. bine)

Noi nu ne mai laudam cu nimic... ma enerveaza vremea asta groaznica... ne tine in casa... asta este... Eu sper sa nu tina mult... ca deja innebunesc sa stau numai in casa... de Elena ce sa mai zic... ca nu pricepe de ce nu iesim afara

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

geo...nu vinzi rochia? ca-mi place foarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Teodor Mihai!!!! (de Mel_g mai stiti fetelor?)

Si la noi e aceeasi vreme infecta de care va plangeti cu toate....deci stam in casa si urlam(adica Alesio ca eu sunt cu suportatul urletelor)!!!

Mai Geo spune-mi si mie cum vrei sa arati dupa ce termini si cu actuala cura de slabire?Ca mie mi se pare ca arati tare bine!Si unde ti-e burtoiul ala cu care te tot lauzi?
Arati bine de tot!

Danyce am vazut-o si eu pe Alma cea pletoasa(ii lasi parul lung? Nu o tunzi deloc?)!E tare dulce cum dezleaga ea rebusuri!

Eu sunt tare mandra de bazucu meu care invata cuvinte noi pe zi ce trece Si ma distreaza la culme ca le spune pe silabe(maimutoiul lui mami!) cum ii spun eu sa inteleaga!....in rest traznai cat cuprinde!
Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor si
LA MULTI ANI TEODOR-MIHAI!!!
Vreme urata, mda... Am iesit dimineata afara si m-am udat toata, pe uca am scos=o eu ieri incotosmanata insa azi nu stiu....
Asta e... va pupic dulce de tot!!!!!!! Sunt pe aici

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

geo...nu vinzi rochia? ca-mi place foarte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Naty
Si brusc mi-am dat seama ca nu mai stiu cum se alapteaza! De unde ziceam ca nu o sa uit niciodata.

nu pot sa cred...unele lucruri sunt ca mersul pe bicicleta! sau nu?...
oricum, important e ca va sti copilul (urmatorul).

cat despre bebei minune, eu sunt Toma necredinciosul: "daca nu avea 9 luni??"

lasand gluma, toti bebeii sunt minunati, indiferent la ce varsta reusesc anumite lucruri.

da, herra asa ma gandeam si eu, ca-i la fel ca mersul pe bicicleta, dar se pare ca nu!

bebei minune ... hi, hi, al fel m-a intrebat si mama "dar de unde sti tu ca avea numai 9 luni?"

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Teodor mihai sa fii sanatos si cumintel
noi suntem in vizite la niste prieteni, am facut dimineata cu masina o ora si ceva drum care in mod normal il fac in 25 de minute, dupa ce ca e urat rau afara mai sunt si blocaje
noi ar trebui sa mergem la shopping pt ziua fetii de joi, dar pe vremea asta... cam greu

andora, nasol ca tre sa pleci neaparat, nu poti ramane singura cu fata tu acasa?
geo ff frumos la vernisaj si tu ai o taliuta de donsoara
mina, vazut poze si sper sa apuc sa citesc azi cronicile ca bezmetica asta mica nu ma lasa, de fapt ea e cuminte insa umble peste tot si nu pot sa ma concentrez la calc ca tre sa o caut prin casa
aissa scumpo, ai reusit sa vinzi ceva din produse?
eu as vrea sa vand car seatul si sa iau unul mai mare adecvat varstei ca in ala scoica nu sta deloc
anamaria bine ca nu a patit nimic fatuca
as avea si eu o intrebare, voi ati cumparat cadouri pt bbei la aniversarea anului? ma refer la jucarii nu toale sau album de poze? ceva pentru ei, jucarii adicatelea?
ahhh tot uit sa va spun, mi-au furat mobilul duminica din carut in tineretului, sunt asa de suparata avea 1 luna tel.
pupici

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Teodor Mihai!

mel poate cu ocazia asta ne mai dai un semn ...

Eu am o zi naspa de tot. Bebelina s-a trezit la 6,30 tare suparata, dupa o noapte agitata rau. A marait de mama focului pana la 9,45 cand am reusit sa o adorm in carut.
Intre timp bona nu aparea si eu aveam intalnire cu un client la 10,30.
In sfarsit,a venit la 10, plecase de la 8 de acasa!
Si mi-a zis ca nu stie daca mai poate veni din noiembrie, ca are asa drum lung de batut si e aglomeratie mare.
Asa ca sunt distrusa, nu stiu ce ne facem daca pleaca, eram asa multumiti si pitica se intelege asa bine cu ea!

In fine ... dau sa ies pe usa si aud un zgomot infernal urmat de alt zgomot, de suvoi de apa.
Alergam la baie, nu se vedea nimic, m-am gandit ca s-a spart o teava. Dau fuga (imbracata de plecare si pe tocuri) in subsol sa oprim apa si aflu cu stupoare ca nu s-a spart o teava ci a cedat acoperisul blocului, fiindca niste idioti s-au gandit ca e vremea potrivita sa faca niscaiva lucrari la el.
Asa ca apa a luat-o cu tumult prin tevile din pereti, iar parterul era deja inundat complet.
Cand sa urc vad in usa de la parter o femeie cu un bebe mic de tot in brate, stand in apa pana la genunchi, tinand bebe intr-o mana si cu cealalta incercand disperata sa dea telefon la cineva care nu-i raspundea.
Asa ca am lasat-o naibii de intalnire si am luat femeia + bebele la noi.
A, si venisera idiotii cu reapartiile care ii ziceau ca "ce va speriati doamna asa, e doar apa!!!"
Era sa le crap capul.

In fine, ajunsa la birou, dupa ce lasasem bona cu bebelina + bebele mic a carui mama coborase la ea, am inceput sa aflu tot felul de vesti, dse genul ca ne pleaca avocata care se ocupa de dosarele de instanta.
Plus ca o gramada de contracte se imbulzesc pe capul meu, toata lumea vrea AZI sa se rezolve tot.

Asa ca, ce mi-am zis, ia sa le mai las naibii si sa ma conversez cu fetele!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty urata zi ai avut......sper sa se insenineze pe parcurs!

Mada imi pare rau de telefon....si lui Ovi i-au furat telefonul din masina acum vreo 2 sapt!

Eu am uitat sa va spun in mesajul anterior ca avem poze noi din week-end de la tara!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, offf nasoala zi ai mai avut.

anamari, micutei si bine ca nu a patit nimic.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput