Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare din nou.... vroiam sa spun ca am vazut pozeee...desi nu pe toate ca s-au blocat "ferestile".... ale scumpetei de Alma care se face ca si noi la papica si careia-i plac broscutele si posetutele si ale Georgianei - care arata tare bine in rochita aceea super, felicitari tatalui ! Am aruncat un ochisor si la tablouri.... frumos!!! Mie tot mi-a ramas un of ca n-am urmat Arhitectura, si-mimplace daca tot nu ma pricep macar sa casc gura la tablouri, la desene....
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Teodor Mihai!

Idioata vreme, ieri a mieunat fata mea intr-una, ba chiar a tras sertarul si si-a scos un pantalon si un tricou pe care mi le-a inmanat expresiv. Bine, normal, nu cred ca mi le-a dat ca sa o imbrac sa o duc afara, dar stiind eu ca ii lipseste plimbarea imi venea sa mor de nervi pe potopul de afara. Sper sa se indrepte curand ca si noi avem duminica (am schimbat de sambata) turta si am de facut curat, cumparaturi, o groaza de treaba si daca stau cu maraici de fusta mi-e imposibil. Si asa ma gandesc cu groaza cum imi iese petrecerea ca nu am nici scaune si mese pentru cate persoane vin. Fac eu bufet dar o sa ne sufocam si o sa ne calcam in picioare si stiu sigur ca Ale se va speria....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani Teodor Mihai!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Teodor Mihai Sa cresti mare, frumos si sanatos.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI! Teodor Mihai

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mina v-am vazut pozele, super tare vizigotu'!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ma omoara vremea asta. Copilu e stresat ca nu a iesit ieri in plimbare. Azi noapte iar l-au chinuit dintii si cat a dormit el nu am putut dormi eu de ploaie, cand sa adorm eu a inceput circul. Lesin de somn.

La multi ani, Teodor Mihai! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Multumim de aprecieri, Georgiana! Tare frumusica fusesi la vernisaj, bravo!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Teodor Mihai! Sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii celor ce te iubesc!
Noi nu avem vesti prea bune. De vreo 12 zile ne confruntam cu o iritatie. La inceput a aparut pe fata...semanau cu ciupiturile de tantari si erau putine la numar. Apoi s-a extins pe barbie, pe obrajori pe langa ureche, ca apoi sa treaca si pe manute: la dreapta de la subrat pana la cot dar numai pe interior si la stanga de la cot in jos, dar tot in zona cu piele mai fina. Eruptia asta a coincis cu schimbarea laptelui. Dar o fi de la lapte? De duminica am trecut inapoi pe Bebelac dar se pare ca tot nu scapam de belea. Trebuie neaparat sa mergem la dr. ... si e asa de aglomerat.... si vremea asta asa de urata
La capitolul mers noi suntem fanii mersului de-a busilea prin casa, iar afara (cand puteam sa iesim) preferam tinut de o manuta, iar cu cealalta sa impingem carutul.
Apropo de puiuti mici, sambata am fost la botezul fetitei unei prietene....cand am vazut cat era de mica, nu-mi venea sa cred ca si nazdravanul meu a fost la fel...asa cu pumnisorii stransi...sa nu-si tina caputzul si cu miscari a la mami in burtica. Offf ce trece vremea si eu parca nu mai apuc deloc sa ma bucur de ingeras cat e mic.

Am vazut pozici cu domnisoara Alma cu posetutza si ma intrebam cum de stau asa frumos asezate CD-urile alea sub broscutza???
herra distractie la max la motzul lui Vladutz si vreme buna la Constanta.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Teodor Mihai, La multi ani!, multa sanatate si bucurii alaturi de ai tai parinti!
Nexus, pai poza respectiva era facuta inainte de a rasturna Alma caruselul cu CDuri
Geo, arati tare bine in poze. Bravo!Si eu m-am apucat de cura ta si sunt taaaaaaaaaaare curioasa daca o sa am rezultat pozitiv, mai ales ca trebuie sa pap cartofi prajiti peste 2 zile. Si à propos, chiar pot manca cartodi prajiti in cantitati nelimitate???Ca eu nu am mai pus vreun cartof prajit in gura de la sfarsitul lui ianuarie de cand m-am apucat eu de regimuri.Si inca o intrebare si te las: tu ti-ai facut din cartofi proaspeti sau din cei gata taiati, din supermarket, in fritteuse?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput