Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ionella3003
aaaa, am uitat sa ne laudam: azi si-a luat inima in dinti si a facut primii pasi singurel...nici nu va spun ce fericita sunt!!!

FELICITARI! dar vezi ce fericita vei fi cand incepe si el cu prostioare!

pe al meu inca-l mai stapanesc; azi ma prefaceam ca-l sustin de spate, dar cand s-a prins ca de fapt sta singur in picioare, s-a pus pe plans...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Alain Jr si Francesca Elena!

Lilia of, nu stiu ce sa mai zic, ne rugam pentru voi sa se scurteze perioada asta. la Amelia mica si voua rabdare si incredere!

Andora eu nu as pleca nici sa ma tai!

Fetele, apropos de bebei minune.
Sambata dimineata ies eu cu fata la plimabre prin Moghioros. Cum Andora avea telefonul inchis in lipsa de cunostinte, ma imprietenesc cu alti tatici/mamici (fiind tare lipicioasa nu-mi place sa stau singura; in plus bebelina se bucura mult de compania altor copilasi).
La un moment dat vad o fetita draguta foc, imbracata foarte frumos, mergand de manuta cu taticul. Mi s-a parut mai micuta ca a mea si, cum mergea tare bine, nu ma abtin sa intreb posesorul cat are. "9 luni" imi zice mandrul tata. Ma rog, zic eu, au mai mers si altii tinuti de manute la 9 luni (desigur, nu a mea). Tot vorbind noi, taticul se indeparteaza si, spre marea mea uimire, domnisoara ramane singurica in picioare, foarte teapana. Mi s-a parut ca nu vad bine, a mea nu sta nici acum singura. Si, ca sa lesin de invidie, fata a si plecat singuirca spre tatic cu pasi siguri.
Asadar, chiar exista copii care merg singuri la 9 luni! Am vazut unul cu ochii mei!

In alta ordine de idei, cum odata cu venirea toamnei pe mine ma apuca nostalgiile, aseara ma gandeam la bebita mea mica - micuta. Si brusc mi-am dat seama ca nu mai stiu cum se alapteaza! De unde ziceam ca nu o sa uit niciodata.
Ma intreb cate alte lucruri despre cresterea copiilor o sa mai uit pana la viitorul!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

of, si noi plecam joi la Constanta, sa taiem motul...

si nici macar nu am cine stie ce haine groase, ca nu-i mai vin alea de asta primavara...

si nici chef de mers singura la cumparaturi n-am (familionul meu e deja acolo)!

a - si colac peste pupaza, m-am uitat pe prognoza si vremea la Iasi se indreapta de miercuri, iar la Constanta...de sambata...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Naty
Si brusc mi-am dat seama ca nu mai stiu cum se alapteaza! De unde ziceam ca nu o sa uit niciodata.

nu pot sa cred...unele lucruri sunt ca mersul pe bicicleta! sau nu?...
oricum, important e ca va sti copilul (urmatorul).

cat despre bebei minune, eu sunt Toma necredinciosul: "daca nu avea 9 luni??"

lasand gluma, toti bebeii sunt minunati, indiferent la ce varsta reusesc anumite lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! pentru Alain junior si pentru fetita de azi Francesca Elena.
Lilia va avem in suflet, cu singuranta nu va mai dura mult si micuta Amelia v-a scapa de gips si de operatie.
noi suntem bine chiar nu mai tuseste deloc si nici nasul nu mai curge
va multumesc pentru sfaturi, fetele.

o sa ma duc zilele astea la farmacie dupa imunobaby.
noi plecam la cumparaturi ca circula freonul liber in frigo, azi la pranz i-am dat un bocanas de legume si i-am fiert un galbenus, nu fost prea incantata, dar de foameeeam
am vazut si poze, Stefan si donsoara papusa Alma, frumosi copii
ana,(mi se pare ca ati mai discutat voi pe aici de ele, dar eram pe langa subiect) ma uitam la poze cu cadouri de ziua lui Stefan si am vazut ca aveti jucariile de la little people, seria aia cu ferma si nu stiam de unde le cunosc asa bine, zbang mi-am adus aminte ca le avem si noi vreo 3 din serie, mai mult nu am avut bani sa luam hihi, inca nu i le-am dat la joaca ca am zis ca sunt pentru copii mai mari, dar o sa i le dau si eu.
se joaca cu ele?
Ionela felicitari pentru pasii lui Alex! cred ca esti tare emotionata
apropo de incaltat eu o tin cum ii vine, uneori cu, unerori fara, de regula nici soste nu are si socrela face spume cand vede, ca raceste copilul la 40 de grade fara sosete
cred ca acum ca se raceste o voi tine mai mult incaltata,
andora soacra-mea tot moldoveanca e si zice ca fata e ducace haha

va pupam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Alain Jr si Francesca Elena
sa fiti sanatosi si bucurosi

Felicitari lui Stefan si lui Alex si mai ales lui Vladut!(ca are 2 :P si mers si dinti ) pentru toate performantele lor :)
Lilia suntem si noi alaturi de tine, pentru micuta Amelia sa fie sanatoasa si totul sa fie bine!
Andora draga... eu as merge :) ca mie imi plac tare mult excursiile cu bebe...
Exemplificare: Ieri toata ziua, de la 11 la 8 seara am fost la Wonderland... eu, Doru, sora-mea si... zana :) si a fost suuuuper! Cu totii suntem azi obositi, mai putin mandra mea :D care e activa si foarte bucuroasa, sa nu fie de deochi...
Acolo nu sunt numai "masinarii" , ci e si stanca, apa, verdeata, padure... e super fain. A fost o experienta pe cinste... vom mai merge sigur si anul viitor. A fost plin de lume, dar a meritat. De mancat a mancat acolo, de dormit a dormit... nu am dat-o in nici o "atractie" ca e prea mica, dar macar ne-am desfatat noi prin tot ce am gasit :) aproape... :)
Ok... sper ca nu v-am plictisit...
Cat despre ziua fetei, o vom face pe 2 octombrie, daca e frumos - in aer liber, daca nu... acasa.

Mai vb pana atunci...

si muuulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Francesca Elena!!!

Ionella felicitari pentru primii pasi singurel!!!!

Andora tu stii mai bine cum sunt conditiile la tara la socrii tai, dar eu nu as circula cu bb pe trenurile noastre infecte....beax!

Si la noi plouaaaaaaaaaaaaaaaaaa de-ti vine sa dormi tot timpul....deci n-am iesit azi afara deloc! Va dati seama cum e de marait bazucu....uffffff!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ionella-eu o tin doar cu sosete, dar ea nu ajunge de loc pe gresie, Lia e inca in stadiul in care merge mult de-abusilea si doar cand are mobila de care sa se tina o ia in picioare...

felictari bebeilor care merg singuri....

lilia-si eu ma gandesc mereu la Amelia, sa dea domnul sa scapati de gips cat mai curand...cat despre greutate, si Lia mea e inca piticuta-cred ca in ultima luna s-a mai inaltat si ea...am cantarit-o cam acum o luna si nu avea decat 8kg...

eu am tras o sperietura azi...la unul din magazinele la care am fost azi s-a rupt suportul pentru bebei si a cazut gogoasa mea in cart...noroc ca nu cumparasem nimic, aveam doar geanta cu scutece/haine de schimb care i-a amortizat caderea- va dati seama ce se intampla daca as fi avut pahare, sau obiecte de metal in cart?

naty- vei invata din nou- multe lucruri am uitat eu de la Alex pan la Lia, dar mi-am adus aminte pana la urma...cu alaptatul insa, mai haios a fost ca nu am putut alapta decat in poziti in care ma invatasem cu alex...

cat despre copii minune- am si eu un nepot care a mers de la 9 luni, dar de vorbit de abia acum dupa doi ani isi da drumul-deci nu e un precoce...depinde, unii merg mai greu da se dezvolta mai repede din alte puncte de vorbere, altii merg mai repede...eu nu-mi doresc decat sa fie normala si sa nu am probleme cu ea cum am avut cu Alex...

naty

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani pentru Francesca Elena si Alain Jr!

In seara aceasta am revenit si eu din Banat. A fost superb dar mi-a fost tare, tare dor de pitici.

Am pus cateva poze de la expozitie in albumul "vernisaj"

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Mai intai multumesc din suflet pt sfaturi si pareri despre mers la tara.... Pai sa va zic de ce mi-e cam groaza.... Nu de mers cu trenurile cele infecte, caci avem la activ experiente feroviare la Botosani, Arad, munte, mare - ci intr-adevar de trambalatul din tren in autocarul in care nu stiu daca uca va sta cuminte 2 ore plus - mai ales - de ce ma fac acolo cu ea. Intr-adevar conditiile sunt asa cum intuiati, ulita plina de noroaie, toaleta-n fundul curtii, treabaaaaa multa.... si nu stiu cum stau eu la desfacat porumbul si la cules via pe ploaie . Hai ca nu ma mai plang, vad eu ce fac, spuneati ca de miercuri se indreapta vremea, sa vedem cat stam sa asteptam vremea buna Oricum, in calatorii o luam si noi pe Uca peste tot, iar cu vremea rea e obisnuita sca stateam afara vreo 3 ore inca de cand era mititica iarna trecuta, ma gandeam acum ca face un an si nu am stat nici o noapte fara ea... asa ca oricum de mers o sa mergem, dar nu-mi ramane decat sa ma rog sa se indrepte vremea.. Bine ca suntmm sanatosi, ca le trecem noi pe toate
Iar nu mai stiu ce vroiam sa zic, decat ca-l felicit pe gineri-miu Alex pt primii pasi pt cuscra Ionella.
Naty mor de ciuda , mi se descarcase telefonul sambata dimineata, m-am gandit la voi dar apoi l-am incarcat si nu mi-a aratat nici un apel pierdut si m-am gandit ca a iesit altcineva in parc cu bebelica.... uffff las' ca reusim noi sa ne vedem.. cat despre bebele ce mergea singur la 9 luni, asa e, sunt unii mai precoce in anumite privinte, cine stie, poate a fost incurajat sa mearga cu mult timp inainte si acum "prinsese" curaj. Altii nu vorbesc pana tarziu... Ei, oricum ai nostri sunt cei mai scumpi asa ca "amanuntele" nu conteaza
Herra distractie super la Constanta! Poate se indreapta vremea!
Sunt zapacita de cap, azi ne-am cam plimbat prin ploaie si vant cu tot cu gogoasa care tacea malc privind rafalele (am puso-n port-bebe in care nu mai statuse de 7 luni! si culmea a stat!!!) si acum mi-e un somn....
Hai ca va pupacesc si inca o data merci mult !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput