Sunt fan CROSSING JORDAN!!
Raspunsuri - Pagina 3
Clover spune:
Si mie imi place foarte mult. Dar la fel de mult imi place si Lege si ordine. Brigada de politie continea mai mult chestii din viata lor. Astea sunt centrate pe cazuri.
Crossing Jordan sezon nou e pe NBC. Asa ca mai e de asteptat.
Mie imi place foarte mult si muzica.
catutza spune:
Am vazut reclama cum ca in seara asta ar incepe o noua serie.Abia astept sa vad daca e adevarat.La ora 23.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by catutza
Am vazut reclama cum ca in seara asta ar incepe o noua serie.Abia astept sa vad daca e adevarat.La ora 23.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
Ntzzz, nimic nou din pacate... tot reluari...
Oricum decat nimic, e bine si asa.
Incepuse sa`mi placa LEGE SI ORDINEdar s`a terminat si ala....
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
Iubika spune:
Fetele, s`a uitat vreuna din voi aseara?
Era episod dintr`o serie noua sau tot reluare? Ca eu nu l`am mai vazut.... Sunt curioasa sa vad in seara asta
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
pepenash spune:
Eu am vazut episodul de aseara, dar nu stiu sa-ti spun daca era dintr-o serie veche sau nu. Imi place serialul, dar nu il urmaresc cu consecventa, ci doar atunci cand il prind. Episodul de aseara trata cazul unei maicute decedate dupa ce a nascut o fetita, data imediat spre adoptie si inca un caz pe care nu l-am inteles pentru ca nu am vazut episodul de la inceput. Ah, si mai era o faza de inelul pe care l-a primit Jordan de la politist (imi scapa pe moment numele lui), dar, din cat am dedus, nu erau/fusesera inca impreuna si au ajuns la concluzia ca, daca ar face acest pas, s-ar omori in maxim jumatate de ora. Deci, cred ca a fost un episod mai vechi. Te-am ajutat cu ceva?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Eu am vazut episodul de aseara, dar nu stiu sa-ti spun daca era dintr-o serie veche sau nu. Imi place serialul, dar nu il urmaresc cu consecventa, ci doar atunci cand il prind. Episodul de aseara trata cazul unei maicute decedate dupa ce a nascut o fetita, data imediat spre adoptie si inca un caz pe care nu l-am inteles pentru ca nu am vazut episodul de la inceput. Ah, si mai era o faza de inelul pe care l-a primit Jordan de la politist (imi scapa pe moment numele lui), dar, din cat am dedus, nu erau/fusesera inca impreuna si au ajuns la concluzia ca, daca ar face acest pas, s-ar omori in maxim jumatate de ora. Deci, cred ca a fost un episod mai vechi. Te-am ajutat cu ceva?
Pepenash over and out!
pepenash mersi de intentie!
Eu ma refeream la faptul ca nu mai vazusem episodul cu maicuta inainte. A fost ceva nou pentru mine si l`am savurat din plin
pepenash spune:
Pentru putin! Si imi pare rau ca nu am stiut sa-ti raspund la intrebare. Dupa cum am precizat, nu am vazut chiar toate episoadele
Iubika spune:
Hello, fani de Jordan
Mai stiti ceva de vreo noua serie? Ati mai auzit/citit/vazut ceva?....
Mi`e asa un dor de Jordan!!!...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Iubika spune:
Marti 5 septembrie, ora 23 - pe Hallmark - reincepe seria a IV-a
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Artemis1578 spune:
Iubika e sigur serie noua sau doar reluare?
Pt ca The division a fost deja difuzat de 2 ori(cel putin), iar Lege si ordine la fel!
Acum o sa dea L&O in weekend si Jordan in timpul saptamanii.
Anka si Ubitu (26.06.2004)
poze cu noi