Sunt fan CROSSING JORDAN!!
Ideea mi`a venit de la un subiect similar, a carui tema era (printre altele) si emisiunile preferate la TV.
Eu nu le am cu telenovelele, dar sunt dependenta de serialul CROSSING JORDAN de pe Hallmark! A fost o vreme in care s`au dat reluari si nu am pierdut nici un episod, chit ca stiam din primele secvente cine pe cine a omorat
Sunt sigura ca mai sunt si alti maniaci ca mine aici pe forum, asa ca va invit la o discutie despre serialul nostru preferat!
De ce va place? Aveti o simpatie aparte pentru vreunul din personaje? De ce?
Va astept sa dezbatem subiectul!
~Iubika ~
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Raspunsuri
Ioana75 spune:
Si eu sint fan Crossing Jordan. Urmaresc de mult serialul, dar de 3 saptamini de cind s-a nascut bebelusa mea, nu mai apuc sa ma uit, cad lata in pat la ora 10. Astept insa sa ma adaptez la "program", si sa imi reiau pozitia in fotoliu de la 22:45.
Ce imi place la serial? Cred ca subiectul, e interesant, nu te plictisesti, nu simti nevoia sa schimbi canalul. Iar de personaje, ce sa zic, a tunat si i-a adunat la Morga. Fiecare personaj e deosebit.
Ioana & Miruna
Iubika spune:
Bine ai venit, Ioana75, si sa`ti traiasca bebelusha!
Ma bucur ca si tu esti fan Jordan!
Intr`adevar, de cand au inceput sa difuzeze serialul la 22:45 e mai nasol, nici eu nu prea mai rezist. Dar... nici nu ma lasa sufletul sa pierd vreun episod.
E ciudat.... actiunea se petrece intr`o morga... suna spooky dar e atat de antrenant!
Mie intotdeauna mi`a fost groaza de cadavre & stuff, dar de cand ma uita la serialul asta, parca e altfel...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
ana maria spune:
Si mie imi place. Cu toate ca se petrece intr-o morga, nu este deloc sinistru. nici macar cat altele care nu par asa....
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
gabibarta spune:
si mie-mi place serialul! si stilul lui, cu cercetari, etc, si fiecare personaj in parte!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Iubika spune:
Fetele, recunosc ca am pierdut un pik sirul povestii.... dar am o mare nedumerire: cand si mai ales CUM a iesit din peisaj frumuselul dr.Peter Winslow?
Nu stiu de ce mi se pare ca, uneori, episoadele transmise nu prea ua legatura unul cu altul... Adica apar si dispar personaje din serii diferite...
In fine... UNDE e frumuselul??????
catutza spune:
Fetelor, ce se intampla? Nu mai se difuzeaza Jordan? Vad ca a inceput alt serial.Voi stiti ceva? Catutza34+
Iubika spune:
catutza si eu am ramas perplexa aseara cand ma facusem comoda in fata TV`ului... nu mi`a venit sa cred ca nu inceope Jordan!
Pe langa faptul ca seria s`a teminat practic in coada de peste, nici nu ne`a anuntat nimeni ca nu se mai difuzeaza....
Nush ce se intampla!
O sa incerc sa ma interesez pe net si revin cu amanunte...
liliac1 spune:
Si noi (adica eu si sotul) semnam condica seara de seara la 22:45 pe postul Hallmark, dar ca si voi aseara am ramas un pic "interzisi". Nu va spun ca am sperat totusi ca o sa inceapa...si-am tot foit canalele...dar in zadar!!
Ce stiti? Ce ati mai aflat?? S-a terminat??
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Iubika spune:
Nici pe site la Hallmark nu scrie nimic...
Sau n`am stiut eu unde sa ma uit?...
catutza spune:
Poate in seara asta avem o surpriza si incepe iar ,daca nu...asteptam ca nu cred ca ne fac neplacuta surpriza sa nu mai difuzeze.Catutza34+