Bona ce mananca?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

danat !

Cred ca pana la urma fiecare are obiceiurile lui, programul lui, atitudinea lui fata de bona, nu are rost sa ne certam si jignim pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Dana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by danat

cum sunt in perioada de tatonari in a gasi o bona, deci vorbesc in principiu toate cele de mai sus.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

pai asta-i diferentza, tu nu prea stii

si hai sa n-o deviem prin brusturi cu sentimentalisme, ca nu ne pune nimeni sa-i luam colier de aur bonei
era vorba daca sa-i dai un sandvish/o salata/un biscuite (intrucat nici una dintre noi nu gateste), cat sta cu copilul

divagam prea mult
ca aud aici de sentimentalisme, de trei feluri de mancare pe zi
numai si numai aberatzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Energy asa cum ti-ai spus si tu parerea, asa mi-am spus-o si eu pe a mea! Numai ca intr-un mod mai putin brutal...
Mai mult ca sigur, avem perceptii asupra aspectelor vietii total diferite, asta nu inseamna insa ca trebuie sa aruncam cu jigniri daca parerea noastra nu corespunde una cu cealalta.
In viata exista si nuante de gri, nu e totul alb sau negru!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

off topic

faptul ca am fost mai transanta sau am aruncat o mica ironie nu inseamna ca m-am exprimat nici injurios si nici jignitor,
asta daca nu mai ai ce spune despre subiect si devine personal.

nu toti membrii acestui forum se exprima la fel, cu fraze complicate si incarcate de dulcetzuri, pline de floricele si de sensibilitaztzi.
imi cer scuze daca am atins naturelul prea simtzitor al unor mame, eu le spun dintr-o bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hai sa-mi spun si eu parerea; desi a fost cam dura in exprimare, sunt de acord cu energy, si nu in ultimul rand cu carmens si ninab. De ce? pentru ca a pune ceva pe masa, atunci cand cineva iti intra in casa, mi se pare o chestie de ospitalitate. Dar apoi unui om care vine la mine in casa, sta in jur de 8 ore, si mai are grija si de progenitura mea?! Cat am fost in tara, nu am avuta bona, tocmai pentru ca nu ne-am permis, l-am avut pe Andrei la cresa, dar luasem la un moment dat in calcul si varianta aceasta. Si chiar ma gandeam la ce sa-i asiguram bonei de mancare zilnic. Mi s-ar fi parut jignitor ca ea sa vina la mine in casa cu pachetelul dupa ea. Ce, venea intr-o casa pustie? Bineinteles ca nu era vorba de oferit caviar sau alte alea, dar un minim necesar, ce mancam si noi zilnic, ar fi putut sa manance si ea!
Niciodata nu m-as fi gandit la subictul asta. : Adica, nu la modul acesta: daca sa-i dau ceva sa manance sau nu.
Scuze, daca am suparat pe cineva, dar am si eu dreptul la o parere.
Roxette, tu intrebi daca ai gresit cand i-ai dat de inteles ca poate sa manance de la voi; bineinteles ca nu, asa si trebuia sa faci. Gandeste-te ca e o investitie in copilul tau.
Numai bine!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Parerea mea e ca bona ar putea consuma exagerat de mult din frigiderul parintilor daca:
1. nu este multumita de remuneratia primita si apreciaza ca aceasta nu e suficienta pentru a manca (de)acasa;
2. are vreo problema de sanatate care o face sa manance f mult;
3. are probleme la capitolul buna crestere.
Cel mai bine ar fi sa aflati, daca e cazul, care e motivul pentru care alimentele dispar subit si sa luati masurile care se impun.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am vazut io titlul dar am zis ca glumiti!!! Sincer mi se pare ciudat sa-ti pui problema ce mananca bona...ce mananci si tu mi se pare normal sa-i dai si ei. Ai mananca nu ai vai de ea, dar in nici un caz nu mi-as pune problema ca am ceva si nu impart.

Nu mai tin minte cine a scris da' a zis-o bine daca ai curaj sa-i dai copilul pe mana ar tb sa ai curaj sa-i dai si frigiderul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

off topic, scuze

Laura, tu chiar locuiesti in Izmir?
super, te invidiez sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Marina ai dreptate, dar de exemplu noi am avut o bona care si-a dublat greutatea cat a stat la noi. In rest era ok, o iubea pe mandarina, asa ca nu i-am zis nimic, dar ne-a cam costat.
Apoi am avut alta, nu a stat decat 3 zile, care zicea ca branza noastra e prea sarata, ca supa nu e suficient fiarta, ca aia, ca aialalta...si nu ii place ce manacam noi.
Nadina

Mergi la inceput