Gradinita Disney
Hotararea este luata si de luni mergem la Disney. Mi-a placut cum arata, cu curte mare si umbroasa, la grupa mica 5-6 copii in prezent si oricum nu mai mult de 10, cu dormitor separat de restul "claselor", cu pediatru saptamanal, cu transport optional, cu iesiri la teatru, parc, inot, etc.
Cu toate acestea, pentru linistea mea, poate imi spune cineva din experienta proprie cum este la aceasta gradinita. Cu bune si rele. As vrea sa vad lucrurile si prin ochii unui parinte, nu numai prin ochii celor de acolo. Daca se poate.
Daca nu mai este nimeni inscris la aceasta gradinita, va voi tine eu la curent cu evolutia si adaptarea (sper!!!) lui Sasha ( avem doar 2 ani si 2 saptamani).
Multumim
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
Raspunsuri
Preda spune:
Draga mamica, noi avem 2 saptamani de cand suntem la Disney si pana acum pot spune ca este OK. Mugur al meu are doar 1 an si 11 luni si a reusit sa se acomodeze. Prea multe nu pot sa-ti spun pentru ca si noi suntem la inceput, dar in cele 2 saptamani lucrurile s-au petrecut asa cum au promis cei de la Gradi.
Numai bine si astept sa ne cunoastem, doar vom fi in aceeasi grupa.
Monica
Sasha.p spune:
Multumesc, Monica, pentru incurajare si ne vom cunoaste luni, 19 sept.
Ma bucur tare mult ca vom fi "colege" si de gradinita, in aceeasi grupa, este un vot in plus pt. ei.
Anca si BB Sasha
Getuta spune:
Buna dragi mamici,
n-am mai intrat de foarte mult timp pe acest forum, dar fiind in cautare de gradinita pt fiul meu, iata-ma din nou.
Noi vrem sa-l dam pe Andrei la anul. Din vara asta am inceput sa vizitez diferite gradinite, dar nu ne-am hotarat inca. Gradinita Disney este urmatoarea pe lista mea. Saptamana viitoare as dori s-o vad. Are intr-adevar o gradina de 500 mp? Ar fi cel mai mare loc de joaca pe care l-am vazut pana acum la o gradinita. Eu am citit pe site-ul lor cam ceea ce ofera, dar pentru ca voi i-ati inscris deja pe copilasi, putem sa-mi detaliati un pic ce intra in programul copiilor in taxa si ceea ce se poate face optional platind pe langa? Pe mine ma intereseaza programul lung care am inteles ca este 250 eur si cu transport care nu stiu cat este.
Multumesc
Geta si cei 2 bebei, Andrei si Miruna
Sasha.p spune:
getuta, multe amanunte nu iti pot da inca, azi este prima zi la Disney, deci mai mult decat ai citit tu pe site .... Lasa-ma cateva zile sa vad cum se adapteaza si iti spun. Curtea e intr-adevar mare, nu stiu daca are 500 mp ca nu ma pricep, dar chiar e mare si patrata, cu multi copaci ( adica nu stau copiii deloc in soare !!), cu leagane si groapa cu nisip.
Transportul te costa in functie de zona unde stai, noi stam aproape si vreau eventual sa mi-l aduca acasa in zilele cand nu ajung eu la timp sa il iau, nu am discutat de pret inca dar mi-a zis ca va fi foarte putin.
Oricum succes sa gasesti gradinita cea mai buna pentru voi.
Anca si BB Sasha
Preda spune:
La Disney curtea este curata si mare, nu exagerat de mare, dar are o dimensiune care sa permita miscarea prichindeiilor in voie si siguranta. Zona este umbroasa si placuta, chiar daca gradi este pozitionata aproape de intersectie.
Transportul din cate am inteles este de 10 EUR, insa este bine sa intrebi, pentru ca probabil pretul acesta este pentru zone apropiate (eu stau aproape de gradi).
Te sfatuiesc sa intrebi direct ce alte facilitati ofera in plus fata de ceea ce au pe site, probabil este si functie de grupa de varsta. Despre numarul de copilasi intr-o grupa: In cazul nostru de la grupa mini, adica sub 3 ani, sunt deja inscrisi 8 copilasi in grupa, si la momentul inscrierii mi s-a comunicat ca nu vor fi mai mult de 10 copii intr-o grupa.(Daca stam si ne gandim asta este si unul dintre motivele pentru care alegem o gradi particulara, Nu?.
Ai incercat la Accorns? Pot spune ca poate fi trecuta pe lista gradinitelor care merita vizitate; este undeva pe langa Pta Alba Iulia) si preturile sunt comparabile. Au bucatarie proprie iar personalul se adreseaza copilasilor numai in engleza.
Eu am avut de ales intre cele doua si am ramas la Disney din "motive de distanta" in raport cu serviciul si locuinta.
Succes si numai bine.
Monica
Sasha.p spune:
"Ai incercat la Accorns? Pot spune ca poate fi trecuta pe lista gradinitelor care merita vizitate; este undeva pe langa Pta Alba Iulia) si preturile sunt comparabile. Au bucatarie proprie iar personalul se adreseaza copilasilor numai in engleza.
Eu am avut de ales intre cele doua si am ramas la Disney din "motive de distanta" in raport cu serviciul si locuinta."
Preturile sunt comparabile pana la 2.5 ani !!! La accorns de la aceasta varsta pretul este de 350 Euro, atentie ! Si eu am vrut sa il duc la Accorns, dar din februarie treceam la acest tarif si mi s-a parut cam exagerat.
Monica, cred ca ne-am intersectat aseara cand ati venit dupa Mugur ! Dar erati si cu tati si de aceea nu m-am bagat in vorba. Eram si eu cu Sasha in hol la imbracat ! Data viitoare !
Anca si BB Sasha
Preda spune:
sorry,
dar la venirea ca si la plecarea de la gradi sunt intr-o viteza de zile mari, permanent in criza de timp si permanent atenta la praslea si mai putin in jur. Am vazut o mamica si un pui in hol si am mai dat nas in nas cu inca o mamica si cu inca o mamica si un tatic. Te rog sa ma ierti daca am fost nepoliticoasa... poate mi-a scapat.....De regula recuperam copilul in doi (adica mami si tati). Chiar daca este si tati.... te rog sa ma tragi de maneca, in fond si el este .............. "coproprietar" de pitic si la fel de "simtitor" ca o mamica.
Despre Sasha, Mugur a fost chestionat. Daca a venit Sasha, daca s-au jucat etc. (Asta mai mult ca sa-i arat ca stiu eu foarte bine ce si cum la gradi...) Raspunsul a fost afirmativ.
Despre pragul superior de 350EUR de la Acorns, recunosc ca n-am stiut... este intradevar foarte foarte mult.
Sasha.p spune:
Monica, Doamne fereste, nu e vorba de scuze si nici de nepolitete ! Nu aveai de unde sa stii cine sunt doar ! Am stat cu voi pe hol cat l-ai imbracat pe Mugur, dar am vazut "viteza" in care erati si de aceea nu am intervenit. Si despre tati : iarta-ma ca am luat ca scuza prezenta lui tati, dar din pacate al meu "tati" se uita amuzat la mine cand ii mai povestesc despre DC si cu cine am mai vorbit, etc... Asa ca nu ii mai spun cat stau pe forum.
O de la mine pentru buclele lui Mugur !
Anca si BB Sasha
Getuta spune:
Draga Anca si Mona, n-am ajuns sa vizitez gradinita, sper ca saptamana aceasta ajung. Vis a vis de Acorns, am vizitat-o si mi-a placut tare mult directoarea si copii de acolo, pretul insa este exagerat. 250 mai merge, dar 350 mi se pare mult.
Povestiti-mi despre programul copiilor vostri. Sunteti multumite pana acum? Cum este mancarea avand in vedere ca regimul este catering. Cum sunt educatoarele?
Va multumesc
Geta
Preda spune:
Educatoarele sunt dragute si atente. Programul este afisat la intrarea in gradi, si cel mai mult te lamuresti "loco". Despre mancare, in principiu este OK, meniul este afisat zilnic si poate fi consultat. In cazul in care are restrictii copilasul este bine sa anunti (in meniu am vazut o singura data varza cu carne si tot o singura data ciorbita de fasole uscata). Eu am comunicat gama de alimente pe care nu le consuma sau nu are voie sa le consume Mugur, si zilnic consult meniul ca sa stiu cu ce sa suplimentez la masa de seara/dimineata( masa de dimineata este inclusa, insa al meu trebuie sa inghita ceva inainte de a pleca de acasa). Mugur s-a cam "umflatit" de cand este la gradi, este foarte adevarat ca de putin timp a inceput sa consume dulciuri (bomboane... cioco etc.)
numai bine