Viata in Japonia (30)
Raspunsuri - Pagina 8
devylla spune:
Sa-ti trsaiasca puisorul Lory_k.
A si mi-am amintit,cum vad ca nu se cunoaste sensul cuvantului RETORIC sfatuiesc sa se caute in DEX.Poate asa o sa se inteleaga!
P.S apropos de clasele primare si iq redus.....
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
shian spune:
Desi imi propusesem sa citesc doar,nu ma pot abtine sa nu intreb si eu ceva:Danutza,nu contrazic si nu judec cele spuse de tine,a fost alegerea ta...din mila...dar totusi ai vrea sa divortezi...Divortand nu-ti va mai fi mila?
Sincera sa fiu nu stiu ce sfat ti-as putea da,un singur lucru as putea sa-ti spun:incearca sa-ti faci o ordine in ceea ce vrei si incearca sa-ti creezi o alta imagine despre tine.
Mult noroc!
Anca & Shion
danutza006 spune:
eu nu am spus ca stiu neaparat lb romana oricum te as sfatui pe tine personal sa cauti in dictionar legatura din tr e figurat si metafora daca tu te crezi mama lb romane si poate data avioatoare nu vei mai fii asa de tantosa
danutza006 spune:
nu mi va fii mila ptr ca am descoperit ca mi a fost mila de satana asa ca nu mi va fii mila absolut deloc sa l indepartez na m decand sa stau sub acelasi acopers cu oameni care vor sa se sinucida pentru ca nu pot face sex si atunci cand fac nu stiu cu ce se mananca .apropo eu nu am spus ca eu nu am nici o vina problema este ca ma asteptam sa fiu vinovata doar eu . si poate ca eu vad iubirea drept mila si mila drept iubire ma poate judeca cineva ? nu inteleg de ce se discuta pe tema de la povestea mea atat de mult ce legatura are cu mamici in japonia ? ca eu nu vad sa ma lumineze si pe mine cineva careva ori se mai trezeste cineva vorbind fara a baga de seama despre ce ? fara suparare dar unele fete cred ca sa ultrajapoinzat cred ca am sa ma fac filozof datorita acestui site multumesc tuturor colaboratorilor . eu credeam ca sunt rea ca vad numai partea rea a omului si am zis ca poate aici mai invat ceva dar vad ca unele fete sunt mai rele ca mine ori stiu eu sunt prea in varsta ? oricum nu mi este cu absolut nimic de folos comentariul adus la adresa mea am invatat ceva oricum CA ROMANUL UITA DE UNDE A PLECAT
danutza006 spune:
SCUZE PENTRU UNELE GRESELI DE TIPAR ORICUM LA ORA asta nu mai am chef sa le repar ptr ca m i sa cam redus iq pe parcurs poate data aviatoare revin mai in forta pna atunci multa sanatate si voua si copiilor vostrii ciaoooooooo
danutza006 spune:
sal toata lumea am fost la doctor si la m intrebat ce este de facut in situatia de fata iar dansul mi a spus sa nu fac nimic ca ma vede Dumnmezeu . p e langa doctor a ajuns sa mi fie si duhovnic , altceva imi spune ca oare cum o fi facut doamna danutza copil ai facu t sex nu i asa si cu ai facut ca sa ai copil atunci ....nu stiu ce sa zic despre doctori nu mai conteaza m am interesat tot aici la despre copii in functie de situatia pe care o am (de doua zile sangerarea nu se opreste ) aici la despre copii spune asa : ori ma duc de buna voie la chiureta ori astept sa iasa tot si ma duc tot l;a chiureta ca sa ma curete oricum ori asa ori asa nu este simplu maine vreau sa ,ma duc la alt spital ca ma cam sperie sangerarea asta care nu se mai opreste de sotul meu nu mai zic nimic ca iarasi o sa i sara toata lumea in aparare cam atat maine am sa revin cu noile rezultate la revedere
eli spune:
Buna! Va rog sa ma ajutati si pe mine, daca puteti.
A urmat cineva un tratament impotriva canderii parului aici in Japonia? Ati avut si rezultate pozitive? Daca da, imi dati mai multe detalii? Multumesc foarte mult!
Angi, sunt pe aici, mai citesc din cand in cand, ca de scris rar, ra de tot apuc.
Eddy, sa stii ca sunt fete care iti simt lipsa, care se intreaba ce mai face Naomi, cat a mai crescut, daca nu-i e dor de panica romaneasca (apropo de niste poze dragute de mai dedemult). Sper ca ai gasit bilet ieftin.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei