Viata in Japonia (30)
Raspunsuri - Pagina 13
dolphin9913 spune:
Buna japonici. Ma primiti in vostru? Am o intrebare. Stiti cum se spune la gris in jp sau daca se gaseste pe aici? Cand voi avea timp mai mult o sa va povestesc si cate ceva despre mine. Acum va las. PUPICI
dol
RIARA spune:
quote:
Originally posted by mihaela imai
Buna seara fetelor!Ce mai faceti ?Eu am mai citit de pe la voi,dar nu am mai postat pe forum..........Va doresc toate cele bune!Bye,bye
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=2dee&.dnm=91b4.jpg&.src=ph
Miha ,ce mai faci?Nu te mai intilnesc deloc.De Mari stii ceva?De ea nici atit nu am mai dat,telefonul nu-i mai merge...s-a intimplat ceva cu ea?Ti-am scris aici pt ca pe mess nu prea am mai intrat si nici nu am acum timp liber sa intru.Paote imi dai un semn de viata si imi spui si mie ce este cu Mari,da?Te pupic
mihaela imai spune:
quote:Iratshiai mase dolphin!!!Eu nu stiu sigur cum se spune la gris in japoneza,dar cred ca se spune KOMUGI...Totusi,nu este grisul nostru,asa cum il stim noi in Romania......Daca ai magazine Braziliene in zona unde locuiesti,poti incerca acolo.Poate ai mai mult noroc!Asteptam sa ne spui mai multe despre tine!Pupiciii
Originally posted by dolphin9913
Buna japonici. Ma primiti in vostru? Am o intrebare. Stiti cum se spune la gris in jp sau daca se gaseste pe aici? Cand voi avea timp mai mult o sa va povestesc si cate ceva despre mine. Acum va las. PUPICI
dol
mihaela imai spune:
quote:Buna Giorgiana!Scuza-ma,dar am fost foarte,foarte ocupata zilele-astea.Am avut "patru copii"care mi-au mancat tot timpul.Mari a fost ocupata cu mutarea in casa ei noua si a lasat fetele la mine.Telefonul nu il mai are deocamdata.O sa-si bage alt numar de telefon acolo unde sta.Daca vrei sun-o pe mobil.Iti trimit pe PM numarul ei de mobil.O sa o sun si pe Mari sa ii spun....Acum a luat fetele de la mine si nici eu nu am mai vorbit cu ea de doua zile.O sa-i spun ca ai cautat-o.Eu nu mai am mes ca l-am dat jos si trebuie sa il instalez iar(cind am timp)...Pupici si mai vorbim.PS :da-mi si mie un PM cu nr tau de tel.Pupiciiii!
Originally posted by RIARAquote:
Originally posted by mihaela imai
Buna seara fetelor!Ce mai faceti ?Eu am mai citit de pe la voi,dar nu am mai postat pe forum..........Va doresc toate cele bune!Bye,bye
Miha ,ce mai faci?Nu te mai intilnesc deloc.De Mari stii ceva?De ea nici atit nu am mai dat,telefonul nu-i mai merge...s-a intimplat ceva cu ea?Ti-am scris aici pt ca pe mess nu prea am mai intrat si nici nu am acum timp liber sa intru.Paote imi dai un semn de viata si imi spui si mie ce este cu Mari,da?Te pupic
RIARA spune:
S-a mutat? Te rog sa-mi scrii si mie nr de tel pe PM,da?a cumparat casa aceea de care spunea luna trecuta?Transmite-i felicitari pina dau de ea.Mersi mult
Dolf,eu am cumparat anul trecut din Tokyo de la un magazin international gris din porumb.Se numeste MASA (asa scrie pe punga)TOMOROKOSHI KO.Mai scrie ca este din Mexic.Mie mi s-a parut apropiat de grisul obisnuit din griu,Rionica maninca aproape in fiecare dimineata.
devylla spune:
quote:Bine ai venit pe la noi !Sedere placuta
Originally posted by dolphin9913
dol
Fetelor ce mai faceti?
nshiro
ce face bb? nu ne arati si noua o pozica cu burtica daca e vizibila...
Eu stiam ca se zice la gris semolina(din engleza)...
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
kameea spune:
Buna la toata lumea.Si eu sunt casatorita in Japonia de 3 ani jumate si m-am bucurat mult sa intalnesc aici atatea romance care locuiesc in Japonia.Yoroshiku ne!
dolphin9913 spune:
Multumesc fetele am sa incerc sa caut la magazine sa vad daca gasesc daca nu am so rog pe o prietena care vine in jp luna asata sa-mi aduca.Dar pana vine ea imi trece si pofta de gris cu lapte.Despre mine ce sa va zic sant din Buc, casatorita de 4 ani si am o fetita Yulia de 3 anisori, si acum deja ne gandim la bb 2. Sper sa vina cat mai repejor am sa pun si niste poze cu noi. acum va las, fugim la baita si la papita. bye
dol
mihaela imai spune:
quote:Ce casa?Nu stiu.. S-a mutat in Tokyo intr-un apartament cu 3 camere.S-a mutat sotul ei cu serviciul si a trebuit sa fie aproape .Nici eu nu stiu prea multe detalii ca nu am reusit sa ajung la ea.Am mai vb.cu ea pe mobil,dar nu prea mult ca este scump:) .Ti-am trimis un PM cu nr ei de mobil.Pupiciiii !!!!!!
Originally posted by RIARA
S-a mutat? Te rog sa-mi scrii si mie nr de tel pe PM,da?a cumparat casa aceea de care spunea luna trecuta?Transmite-i felicitari pina dau de ea.Mersi mult
kameea spune:
Daca mai aveti de tradus acte in Japonia eu cunosc o traducatoare se numeste Shiga Daniela si traduce orice fel de acte la preturi foarte mici fata de ceilalti traducatori din japonia iar sanse sa greseasca actele sunt 0 deoarece si sotul ei vorbeste si scrie lb.romana perfect.Daca e cineva interesat sa-mi spuna si va dau nr.ei de tel,adresa de mail si pagina web.
Dolphin9913 trebuie sa gasesti gris la magazinul Amigos in Nagoya mai exact in Marunouchi,nr.de tel este 0522204255.Este magazin de brazilieni si gasesti acolo de toate.