Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Megbeng, tinem pumnii la fata sa fie bine, oricum, unele teste se pozitiveaza mai greu, iar durerea...ei bine, multe fete gravi au avut-o! Mult noroc!!

Fetele, eu sunt putin panicata, ca acum cateva minute am fost la toaleta si am vazut pe chilotel, o scurgere maronie (dar nu inchis) si cu un chegulet micut, asa, ca un fir de ata, si ma gandesc ca e prea devreme pentru implantare, abia ziua 5 DPO! Asa ca singura explicatie care imi vine in minte este o sangerare intermenstruala, care de obicei este semn de endometrioza. Plus ca in seara asta a inceput o durere surda si foarte usoara, ca cea care prevesteste CM si ma doare mijlocul, la fel, ca la CM.
oricum, daca am dreptate, mi-a facut luarea deciziei de laparoscopie mai usoara, asa ca dupa urmatorul CM o fac!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Megbeng, sa fie asa cum iti doresti!!!
Alexia, poate ca e doar o raceala, daca zici ca te si doare, o anexita sau o metroanexita

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara ,dragele mele!
Mi-a fost foarte,foarte dor de voi! Va multumesc ca va pasa de mine si va iubesc mult pentru asta....
Imi pare rau ca nu am mai intrat in ultima vreme dar accesul meu la net a fost limitat: acasa (cum v-a zis si Miro (pentru care am un special) calculatorul a necesitat ceva...interventii iar la scarbici cel pe care aveam acces zilnic a fost mutat intr-o incapere care nu e inca legata la retea si nici nu va fi prea curand....
Dar acum gata, sunt "back in business" ,m-am intors,din toate punctele de vedere !
Vineri am ajuns (in sfarsit) la controlul final,se pare ca e bine si ca rana s-a vindecat... M-a chinuit un pic cand a bagat "fierataniile" alea in mine si le-a cracanat cat a putut,s-a uitat o gramada,pe toate partile si nu zicea nimic,timp in care eu stateam cu inima cat un purice! Dar in final a zis ca e bine...Mai am un mic tratament de "sustinere" cu ovule trofice pentru epitelizare completa si a impiedica recidiva si...gata! Luna viitoare ma duc sa fac perfuziile restante,acelea pe care nu le-am mai facut din cauza ranii...
In week-end am fugit din oras,am fost la Bran si am vazut castelul,am prins o zi de toamna minunata!
Voi ce mai faceti? Adica am mai citit "printre picaturi" dar ma duc sa recuperez din urma. Am si eu o intrebare: dar capitolul 57 unde e? ca nu-l gasesc nicaieri!
ok,am fugit ca am mult de citit!
Intre timp tin pumnii fetelor care zilele astea sunt "in teste" ! Megbeng am sperante mari pentru tine,suna bine ce zici (apropo, Clear Blue nu da erori din cate stiu....) dar "nu zicem 'hop' pana nu sarim groapa",ok?
Alexia nu trage concluzii pripite,poate nu e nimic in genul asta,mai bine asteptam pana la sfarsitul lunii sa vedem ce se intampla....
Va pupic pe toate (mai vechi si mai noi) si mai vorbim!
Noapte buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine intre voi?
Eu incerc de o luna sa raman, asta e a doua, acum e in lucru...imi doresc tare mult sa am bebe si viitorul meu sot la fel, pe 8 octombrie ne casatorim si vrem la anul sa fim trei cu ajutorul lui Dumnezeu.
Am citit ce ati scris voi pe aici si as vrea sa povestesc alaturi de voi.
Pupici.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Megbeng iti tin pumnii sa fie cu ochisori! Mergi luni la intepat?

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoaselor,
Ce faceti? Sper ca mai bine decat mine. Eu sunt un pachet de nervi. Sambata am muncit ca o sclava, fa mancare, spala in 3 randuri, fa un pic de curat in casa. Ce sa mai toata ziua a fost compromisa. Duminica am dormit ce e drept putin mai mult, dar am luat-o de la capat cu trebaluiala prin casa. Aseara, pt ca este semn de ovulatie, am vrut si eu un pic de harjoneala. Sotul meu se uita la un film pe dvd, si nici nu ma bagat in seama. Am incercat eu cat am incercat, apoi m-am suparat, am dat cu telecomanda de la dvd si cred ca s-a spart, dar nu imi pasa, si am plecat la culcare in dormitor. Rezultatul? Tot dumnealui este suparat. De dimineata nici nu ne-am vorbit. Nu il mai suport cand face asa. Parca este pe alta lume, si apoi tot mie imi reproseaza ca nu vreau sa fac bebe. Cum sa raman daca in perioadele propice el se uita la filme sau doarme? Spuneti-mi ce sa fac ca simt ca o iau razna...............
DANANGIE imi pare rau ca ai atata de lucru. Stiu cum este. Dar poate gasesti o portita de scapare si ...............
RATUSCA1977 bine ai venit pe la noi si sa stai cat de putin posibil.
MADANA[/b e bine ca esti optimista. O sa fie bone, o sa vezi.
[b]MISHULE
ma bucur ca te-ai intors. Imi era dor de tine.
Acum trebuie sa ies, dar intru mai tarziu. Vineri nu am terminat niste acte si acum trebuie sa recuperez, de aia sunt de la ora 7 la birou.
Va pe si sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor dragutelor...
Am lipsit de aici cateva zile datorita miniconceciului de 3 zile, in care am stat pe acasa..am mai lenevit .Nu a fost mare lucru, dar tot e ceva avand in vedere ca au fost primele 3 zile de concediu din anul asta. Astept cu nerabdare mijlocul lui octombrie cand ma voi duce iar in concediu, mai lung sper..si impreuna cu sotiorul.
Urez bun venit fetelor noi si seere cand mai scurta aici.
Cat despre mine, nimic nou si cu toate ca imi vine sa sper, nu cred ca am vreo sansa de reusita nici luna asta, datorita unui simptom de ciclu care eu il am de cand ma stiu si anume: inainte de ciclu cu vreo 2-3 zile , dimineata am o senzatie de transpiratie rece...asta e.
Sunt in ziua 27 , ziua 12 DPO, temperatura orala de azi dim era inca 37,dar de maine va scadea cu siguranta.AM fost tare optimista pana azi dim ,dar acum iar imi este clar ca vin uratii cat de curand.
Va pup pe TOATE si sa avem o saptamana mai usoara.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Megbeng eu zic ca sigur esti gravidoasa...durerile de burta ca la ciclu o sa le mai ai multe zile de acum inainte...si o sa revina chiar si in trim. II de sarcina...noi am facut 5 luni fix simbata si am intrat in luna a6-a...am inceput sa-i iau lucrusoare deja, carucior si patut, ca nu am mai avut rabdare...daca vreti sa le vedeti sunt la cafeluta la "lucruri Bia"...fetelor va tin pumnii la toate sa se lase cu ochisori...asta chiar este vreme de facut copii!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna dimineata fetelor dragi.
Azi sunt un pic mai linistita cu tatal meu desi inca nu i s-a stabilit un diagnostic. Si nici un tratament. Din pacate parerile doctorilor sunt foarte impartite (chiar contradictorii) si voi continua cu investigatiile. Imi doresc sa-si revina foarte curand. Peste o luna este si nunta fratelui meu...
Voua va multumesc din suflet pentru incurajari.

shoricutza M-am lamurit ca ai facut bine testele de ovulatie. Dar nu-ti fa atat de multe griji. Ai facut doar intr-o luna. Si stii ca depinde de multe momentul ovulatiei.

barbye Cred ca ti-a facut rau combinatia: botez cu . In rest nu-ti fa probleme. Va veni si vremea ta. Si ce mandra vei fi...

Avalon Daca l-a monitorizare totul e bine dar testul de ovulatie nu e concludent pozitiv oare n-o fi vorba de nivelul de "LH"? Ca el e responsabil de pozitivarea testelor. Dr. ce zice?

isabeluto Chiar daca atunci cand scrii esti singurica noi citim mesajele lunea (astea de avem acces numai la munci). Asa ca nu esti singura. Si eu cred ca ai ovulat in z16.

ilenyaUnde esti?

ChrisChris Cum stai?

lachione TB poti sa incepi sa ti-o iei si de azi. O sa-ti dai seama cum evolueaza spre ovulatie si dupa aceea. Vitamina E se ia din ziua 5 pana in ziua 19 2/zi (din tratamentul Liviei). Eu asa iau. Bravos pentru optimism. Asa va da si tratamentul rezultate bune.

Testele mele de ovulatie sunt inca negative si sunt in ziua 12. TB n-a crescut inca iar de pe la ora 8.00 am niste intepaturi in stanga pe care le mai simt si acum (parca din ce in ce mai tare). Oare se pregateste ovulatia? Ce zice nasucul MOana?
Trecidul il mai iau numai astazi? Stie cineva?

megbeng Cand faci testul din sange? Eu tin pumnii sa fie pozitiv.

alexia27 Fara panica, te rog. Poate fi un semn bun.

Mishulino Bine ai revenit. Si spor la treaba pe traseul comun. Mai e atat de putin pana vom fi toate . Si vom fi cele mai fericite.

ratusca1977 Bun venit si sa fii cat mai curand. N-am avut timp de toate pozicile tale dar n-o sa le ratez. Poti fi sigura.

catty Barbatelul tau are nevoie de un afis. Mare. Si pe care-i scrii cand are program. Ca altfel vad ca n-o sa se conformeze. Iar tu incearca sa nu pui la sufletel. BB o sa vina. Stii sigur ca se poate. Dar trebuie sa fii si tu odihnita si calma.

Cristinna

utocatalina Esti o tare constiincioasa. Pai cum sa ramana Bianca fara patut si carucior luate din timp, cu rabdare si dragoste... Bravo tie. Sa fiti sanatoase amandoua.

La toate fetele nominalizate la premiul: viitoare multi pupicei si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Marinna pupici..nu stiu cit ai cm, dar daca este de 28, cum era al meu...cel mai des ovulam in ziua 14...asa ca s-ar putea ca peste 2 zile sa fi in momentul cu pricina...succes!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput