Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59
Raspunsuri - Pagina 15
danangie spune:
Eu inca sunt pe pozitii. Astept........sunt gata de galerie
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor!
Nu puteam sa plec la scarbici fara sa aflu vestea cea buna care (ca orice e bun) se lasa asteptata....Sper ca Megbeng sa ne dea macar azi un semn ,eu voi sta ca pe ace ca de la scoala nu mai pot intra pe net decat foarte rar si dupa ore
asa ca voi fierbe "in suc propriu" toata ziua!
Va pupic si va doresc o zi buna! (aici ploua
si e frig rau
)
Ina
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor..
Am tot intrat aseara in asteptarea vestii bune de la Megbeng
si nimic...hmmmm vorba lui Mishu, o fi aflat vestea cea mare si au iesit sa sarbatoreasca cu un suc![]()
M-am trezit si de dimineata buna cu mari emotii si tot nimic,deja am emotii atat de mari pt ea
.Sper ca totul e bine Megbeng
.
Eu azi ziua 28, temperatura tot 37, dar colcaie burtica
, deci vin uratii pe maine
.
E o vreme urata afara , ploua, e frig de nici catelul nu-ti vine sa-l scoti afara
.
Sa aveti o zi buna.
Va
pe TOATE,
Cristinna
Mirona spune:
OFF!!!
sunt trezita de la 7 si stau si tot dau F5 pe aici ... doar doar Megbeng apare cu vestea cea mare. Deja incep sa-mi fac griji ... din partea cealalta a problemei.
mai astept nitel ... si asa in juma de ora tre sa plec la scarbici ... poate ca intra fata mai tarziu.
Raport: azi z. 20, 5 DPO si cu temp 36.6 a cincea peste linie. 
Miro
iepurila spune:
Neata gagici,
Aseara nu mi-a mers net-ul (URL-ul nu putea fi citit). Initial m-am gandit ca nu merge la nimeni, dar dimineata cand am intrat si am vazut 2 pagini scrise.... mari mustrari de constiinta mi-am facut. Iar is ultima la felicitat. Dar Megbeng nu-i......
Cristinna nu fi pesimista.
Pup la toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
marrina spune:
Buna dimineata!!! Si o zi minunata, plina de vesti bune!
Azi z13. Aseara am avut dureri puternice in dreapta si n-am rabdat ispitei de a mai face un test de ov. la ora 22.00. Negativ. Azi mai fac unul la 10.00 si daca si asta e negativ plec la farmacie ca am trecut de dimineata ca sa refac stocul dar la farmacia care era deschisa la ora aia nu auzise nimeni decat de teste de sarcina. Interesant. Poate o fi un semn bun pentru mine.
cami30 Faza luteala poate sa dureze mai putin de 14 zile dar si eu cred ca ar trebui sa te vada doctorul si dupa ovulatie. La urmatoarea monitorizare insista sa mergi pana se sparg foliculii. Succes!
lachione Testele de ov. pe care le folosesc sunt "Dr.Sigur". Tu ai inceput testele? Cum au iesit? Si TB? La mine azi (z13) a inceput sa creasca (36.4) ca si luna trecuta.
Avalon Cate zile ai avut crescuta TB cand ai avut testul vag pozitiv in ziua 10 DPO ? Eu am citit ca in cazul in care TB ramane crescuta peste 18 zile este semn precoce de sarcina. Ti s-a intamplat asa? 
DANI.P Un test din sange ai facut? Foliculul ala de 28 mm m-a dat gata. Ovulatie? Nu mai stiu ce sa mai zic. Sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum vrei tu iar despre radiografii nu-ti fa probleme. Nu sunt indicate dar eu am o fosta colega care a stat cu baietelul ei mai mare cand i s-a facut o radiografie si bebelusul pe care atunci il avea in burtica e mare acum si perfect sanatos. Fii optimista! 
cami30 Nu-ti fa griji pentru laparo. Gandeste-te ca asa se rezolva o problema si cresc sansele sa fii
. Succes!
danangie Mi-au placut aventurile voastre cu gheata...
Sa vezi ce o sa-ti mai amintesti de asta...
barbye Pentru gat poti sa iei fara sa-i faci rau unui BB Homeovox sau Homeogene (homeopate) si le gasesti in farmacie. Iti mai recomand un tratament soc cu vitamina C 1g/zi. Exista cp. efervescente. Aspirina zic sa nu iei, nici paracetamoale. Frectii, comprese, ceaiuri, apa fierbinte la picioruse, lamaie.
Madana Mergi azi la interviu? Succes!
Megbeng Nu ne priva de raspuns. Suntem aici oricare ar fi el. 

ratusca1977 spune:
Fetelor, poate ca Megbeng nu a putut sa ne scrie din cauza ca nu ia mers netul, mie de aseara nu mi-a mers si nici dimineata...asa ca asta e sigur cauza...
Madana, merci de aprecieri..pe viitorul meu sot il cheama Edy, esti datoare cu un miel...
Sper sa avem vesti bune azi.
Pupici tuturor fetelor.
Albumul nostru
Mai am...
diciu spune:
Shoricutza......si eu am aceleasi probleme cu sanii inainte de ciclu...imi cresc enorm..ma dor timp de vreo 7-10 zile inainte si inca vreo 5 dupa...si daca pana acuma am avut cicluri la 40 de zile....se pare ca urmatorul va fi mai scurt pentru ca durerea de sani n-a incetat deloc...nu-mi dau seama insa de la ce este aceasta durere de sani...pentru ca la unele e mai pronuntata la unele mai slaba sau deloc....poate fi progesteronul...sau altceva....o sa intreb si eu la doctor pe 7 octombrie....cred totusi ca este ceva normal...
ma bucur ca avem aceeasi varsta...deci aceeasi generatie....eu am 34 de ani inca...si inca mai sper....si asa sa faci si tu!...
si toate fetele!
de Megbeng..nimic inca....ciudat...eu am o presimtire...da n-o zic inca...
pupici la toate fetele si va doresc o zi cu soare in suflet...ca de afara numai avem ce astepta azi...
megbeng spune:
ati intuit bine: nu mi-a mers netul aseara...ideea e ca...
SUNT INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAPTAMANA 4 SI UN PIC....AM SA REVIN PUTIN MAI TARZIU CU DETALII, DAR ACUM VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR CA ATI FOST ALATURI DE MINE...sper sa va port noroc tuturor....revin in juma de ora maxim!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
utocatalina spune:
Bravo Megbeng
..eram sigura
..sarcina usoara si un bebita sanatos si mincacios!

![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!