Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Megbeng, hai cu vestea cea mare nu ne tine in suspans.

Catty, citind despre povestea cu DVD-ul care era fff important, de parca nu se putea viziona si in alta seara, am iarasi senzatia de deja vu. Odata sotul meu, a preferat sa se joace pe calculator cand eu ii trimiteam niste semnale fff explicite. Dar jocul meu era mai putin interesant, in momentul respectiv. M-am foarte suparat si i-am spus vrei razboi, iti dau eu razboi (juca un joc cu razboaie. Cand a terminat nivelul avea chef de ... impacare, dar spre surpriza lui a constatat ca era zavorul tras la usa iatacului, asa ca a dormit pe o canapea, in birou, langa calculatorul lui iubit. A doua zi de dimineata m-am trezit devreme, era sambata, si am plecat la plimbare. Cand s-a trezit ma sunat foarte curios sa stie unde sunt. I-am raspuns ca din moment ce el prefera sa-si petreaca noptile cu calculatorul atunci ziua nu ar trebui sa-l intereseze cum imi petrec eu timpul. I-a picat taare rau. A ascuns cheia de la dormitor. Nu a mai repetat greseala.
Poate vroia sa ... eu stiu, sa se razbuna pentru ca l-ai refuzat cu cateva seri in urma. Nu stiu, ma gandesc si eu.
Oricum se comporta ca un copil.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci prea mult sange rau, o sa-i treaca. Dar poti sa-i spui totusi ca daca-si doreste un bb asa de mult ar trebui totusi sa nu se comporte ca unul.

MOana unde ai fost iubita? Ne era asa dor de tine.

Eu sunt in Z18 si aproape ca am terminat perioada de stat cu picioarele pe pereti. Luna asta am facut totul ca la carte dar nu am cred ca am ovulat in ziua 11 sau 12. Nu stiu daca sa sper la bb, dar eu tot sunt optimista. Ziua sotului e in noiembrie, tot sper ca pana atunci sa mi se implineasca dorinta. Daca nu, tot ramane varianta cu Mos Craciun :-)).

Va pup pe toate.

:Dana

Mergi la inceput

Ratusca, bine ai venit, desi sper sa stai cat mai putin pe aici. Super pozele, abia astept sa vad si pozele de la nunta.

Foarte frumos inelul de logodna,dar as fi vrut sa vad o poza si cu el pe deget.

Oricum eu nu sunt chiar in masura sa dau indicatii in legatura cu inele de logodna.

Al meu mi-a pus intrebarea in timp ca faceam dragoste. Si apoi a fost foarte mirat ca am inceput sa plang. Ne cunosteam de 9 ani si ceva atunci. Noi ne cunoastem de cand aveam 14 ani. Aproape ca am crescut impreuna.

Hai ca am cam luat-o pe aratura. Amintirile astea.

Pupici pentru tine Andreea, si casa de piatra. Pe el il cheama tot Andrei? Sau nu am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor eu nu mai pot de nerabdare si nici sa mai stau prea mult pe net ca am ceva de lucru...eu cred ca Megbeng a aflat vestea cea buna si sotzul ei cel romantic a scos-o la restaurant sa sarbatoreasca....cu suc !
Poate aflam pana maine dimineatza cel tarziu!
Miro nu fi suparata,lasa ca rcuperam noi cu messul cumva.... si eu am sperante pentru tine! Iti tin pumnii!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Madana...sa fie asa cum vrei voi...in noiembrie...sau de craciun!!!
si eu cred Mishulina ca Megbeng sarbatoreste vestea cu familia ei...si e si normal!....o sa ne zica si noua maine dimineatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diciu a tratat problema ca facand parte dintr-o normalitate pe care eu trebuia deja sa o cunosc. Ideea este ca nu am ciclu de ieri si eu pana acum nu am avut simptome atat de exagerate. Pe mine una ma dor sanii absolut ingrozitor si ma gandesc sa-mi cumpar sutiene cu un nr mai mare. I-am spus ca este exagerata si perioada si durerea si m-a linistit spunandu-mi ca se apropie ciclu! Asta-i tot. N-am insistat ca riscam sa ma faca sa ma simt idioata. Eu am fost la un cabinet particular (cam de cartier), la o doctorita recomandata de o amica care a nascut de curand. Poate am prins-o eu in toane proaste, nu stiu ....
Pupici.

PS Am remarcat ca avem aceeasi varsta

Mergi la inceput

Din pacate nici eu nu pot sa mai stau pe net. Speram sa incep saptamana cu o veste buna. Cu siguranta e srabatoare mare la Megbeng, si cred ca la ea e un soare de toata frumusetea.

Pupici la toate fetele.

Aaaa sa nu uit, maine aflu si eu cum e cu postul ala la care speram. Poate o sa aflu doua vesti bune maine, cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

shoricutza eu nu ti-am urat BINE ai venit pe topic. Iata ca o fac acum.
Cand vorbim de fertility ... este vorba de site-ul binecunoscut www.fertilityfriend.com
Aici iti faci un cont si incepi sa-ti notezi in fiecare zi temperatura bazala, mucusul si cervixul,menstra cand vine, turele de , etc. precum si testele pe care le faci, medicamentele pe care le iei ...

orice dr. care nu e iti recomanda ca minim 3 luni sa-ti faci un astfel de grafic pentru a invata sa-ti cunosti corpul si sa observi anumite semne pe care ti le transmite, cand esti fertila, cand ovulezi ... etc.
in prima luna beneficiezi de VIP si poti intreba orice, ai acces la help, poti cotrobai tot site de la un cap la altul.
in aceasta perioada iti da totul "mura in gura", cand sa prestezi, cand vei ovula (data probabila), cand sa faci testul ... etc.
dupa ce aceasta perioada se va termina ... ramai cu acest cont si poti sa-l folosesti in continuare ... doar ca nu o sa mai fie atat de detaliat, dar tot e un ajutor imens.
- daca te mai pot ajuta cu ceva ... am o prezentare pe care am mai dat-o multor fete ... sa te descurci la inceput. Daca dorsti ... da-mi mail-ul tau pe PM si cu placere ti-l trimit.
Bafta ... si sa auzim de BB.

Miro

Mergi la inceput

Megbeng Inca mai suntem pe aici daca vrei sa ne dai vestea cea mare .... Poate totusi ne spui in seara asta ce se intampla.
Mirona multumesc inca o data. Ti-am trimis pe PM mail-ul meu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

shoricutza ti-a ajuns mail-ul???
sper sa te descurci cu el. te

Megbeng te astept maine cu vestile ... ca acum am obosit si ma duc la cuca nani.

Noapte buna fetele.

Miro

Mergi la inceput

Mirona l-am primit. Merci. Noapte buna si ne auzim maine.
Pupicei la toata lumea si somnic usor

Mergi la inceput