Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANI. P spune:

Cred ca am fost foarte haotica incercand sa va sun cat mai multe!
Teoretic ar putea fi sanse sa fiu insarcinata pentru ca in ziua a 13-a am facut prostioare undeva unde nu am gasit prezervativ (nu a fost insa si finalizat),insa tinind cont de faptul ca nu s-a intimplat in doi ani nimic nu prea am luat in calcul posibilitate de a ramane acum.
Apoi cele 7 interventii au fost facute acum 112-13 ani si nu inteleg de ce se intimpla acum aceasta dereglare.

Avalon- Nu stiu ce sa cred despre doctora mi-a fost recomandata ca fiind o buna profesionista de un foarte bun prieten care a fost coleg de facultate cu ea, dar initial mi-a spus ca este un chist care ar fi putut provoca dereglarea insa pe analize scrie folicul este f. adevarat ca nu a scris ea.
Nu mi-a dat nici un tratament pentru a provoca venirea railor spunindu-mi ca poate fi o sarcina foarte mica care sa nu fi fost vazuta sau EXTRAUTERINA!!!!
Trebuie sa va mai spun ca nu am nici un fel de simptom de
sanii nu au fost deloc durerosi (ex. luna trecuta TOATA luna au fost extrem de durerosi), abia de vineri (a 13-a zi de intarziere) au inceput foarte putin sa ma doara.
Sper ca am reusit sa pezint cat de cat cursiv ce aveam de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

lachione baga un PM la fata cu mailul tau sa te invat la fertility. Am o prezentare care a ajutat multe fete de pe aici.

megbeng a expirat timpul .... Ce vesti ne dai??
S-a dat verdele? Doamne ajuta!

Mishulina si eu te pupez tot la fel de special. te astept deseara la o barfa.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Aspirina si daca sant gravi? ce ma fac...., de asta mi-am luat si siropuri naturale....mai bine sa fiu precauta..Cm ar trebui sa vina pe 26....dar mult mai este pana atunci...

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aaa scuza-ma nu stiam in ce zi esti. Atunci in acest caz, lichide plus portocale plus legume.Supa in seara acesta.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

megbeng, asteptam vestea....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Miro nu stiu daca ne intalnim in seara asta "la o barfa", inca nu am messul instalat (si multe alte aplicatii),al meu sotz vine tarziu si i-am promis ca nu ma bag....Dealtfel am treaba multa si nu pot pleca de langa calc de frica sa nu pierd vestea cea buna...Tu ce ne spui despre week-endul asta?
Megbeng scumpa, cum e? Sarbatoriti fara noi?
Danangie ai un mail de la mine....
Iepurasule,unde esti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Pai bine mai Mishu ... deja faceam 13 14 aci cu YM-ul sa vad cand intrii.
Dar las ca e bine si in vazu lumii, nu? ca doar is de-a noastre fetele de aici.

La mine nu stiu ce sa zic ... inclin sa sper ... dar nu vreau inca o deceptie ... asa ca ma temperez singura.
de ex. in acest week-end am mers cu un taxi pana la o prietene si mi-a venit rau in masina. Acolo ... s-a fumat ... am plecat 5 m mai incolo ... ca nu suportam fumul, la intoarcere m-a dus sotul ei cu o masina ... trasnet ... si iar mi-a fost rau. DEja sunt gravidutza inchipuita.
parca vad ca imi trec toate simptomele in cateva zile.
Pe fertility spuna ca am ovulat in 15 si sa fac testul in 26. Dr. a mea zice sa nu-l fac pana nu am 14 zile de la ovulatie. Voi vedea cat pot astepta ... pana sa ma manance palmele.

Aici is si io si astept vestea cea mare.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Megbeng iubita...m-am tot gandit la tine in drumul spre casa...si-am intrat cu emotii aici...
noi asteptam vestea!!!...indiferent cum este suntem alaturi de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

megbeng ce se intampla??????
Ceeste cu Fertility??? vreau si io detalii ....
Io nu am vesti extraordinare de la control .... dr mi-a spus ca sunt sanatoasa, ca la ecografie totul pare ok si ca trebuie sa-mi vina CM. Deci Diciu simptomele astea nu vestesc decat ca vin uratzii chiar daca intr-un mod mai agresiv .... Ce sa spun, sunt multumita ca pare totul in regula, dar aveam atatea intrebari sa-i pun si mi s-a parut f expeditiva si am ramas cu un sentiment de frustrare. Mai ales ca a mai trecut o luna .... Nu stiu la ce medic sa ma duc. Imi puteti recomanda voi pe cineva?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

pai la ce medic ai fost shoricutza?
eu merg la d-na Denisa Protopoescu...este specializata in infertilitate si FIV si este f rabdatoare si atenta...cel putin asa am auzit...pentru eu merg pe 7 octombrie la ea...
este bine ca esti sanatoasa si ca este totul ok...asta inseamna ca poti sa-i dai bataie mai departe....cu speranta...
cat priveste durerea de sani...ea apare si la simptome de sarcina...dar probabil nu asa devreme ca la noi...insa de faptul ca dor prea mult timp si prea tare nu a zis nimic?

Mergi la inceput