Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

megbeng Ce-ar fi sa te duci mai repede sa iei rezultatul? Eu astept cu nerabdare...sa fie pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diciu si la mine la fei .... cred ca maxim o saptamana am avut sanii ok luna asta. In adancul sufletelului meu sper sa fie cu ochishori... Daca nu, oricum o sa aflu explicatia in seara asta (la 17.30 ma duc la control) si-ti spun si tie. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

shoricutza...succes la medic!!...sa fie bine!..
sa ne scrii ce-ai facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

shoricutza, sa vii cu vesti bune!!
marrina, am intrebat si au zis ca nu dau rezultatul prin telefon...am sa fiu de la 7 acolo, nu 7 jumate..oricum, sunt in pragul nebuniei de nerabdare....
mi se pare, ca luna asta avem sperante de de la mai multe fete.. o s-o tinem tot intr-o serbare, sa speram!

oricum, ar fi taaaare suspect sa fie negativ, abia atunci o sa apara o gramada de semne de intrebare

iepurila, draga mea moldoveanca, multumesc de pumnii stransi..la fel si voua, intregii gasti! incerc sa nu va dezamagesc!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragele mele, cu stresu asta pe capu meu (ca aseara nu puteam sa adorm cu gandul la ce o fi scurgerea asta), am dat un search pe Fertility sa vad cam cand apare implantation spotting. Ce-i drept, la cateva grafice aparea in ziua 5, 6 chiar 4, dar la marea majoritate pe la ziua 8-10
Pana acum ma rugam de un spotting de asta, ca sa am si eu un indiciu inainte de 14 zile, acum nu-l mai vreau, ca mi-e frica sa nu fie altceva. Acum mucusul ala il mai gasesc doar pe la col. Este exact ca inainte de inceperea CM - ceea ce este imposibil acum.

Megbeng , daca te duci mai devreme risti sa astepti pe acolo. Oricum suntem toate aici cu sufletul la gura!

Mergi la inceput

succes megbeng!!!...hai ca sunt si eu cu sufletul la gura!!
sa vii cu vestea cea mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Testul meu de ovulatie din z12 a iesit negativ. Pentru un CM de 29-27 de zile oare sa fac maine doua teste de ovulatie la interval de vreo 6 ore?

Pe maine!

Mergi la inceput

marrina...daca ar fi ne luam dupa o faza luteala de 14 zile...ar trebui sa ai ovulatia intre 13-15-a zi...fiind in a 12-a...si daca vrei sa stii cu precizie cand e ovulatia...eu zic sa-ti iei mai multe teste si sa-ti faci analiza cat mai des poti in perioada asta....
dar poti ovula si in alta perioada...depinde cat de precis e mecanismul la tine...
cel mai bine..presteaza din 2 in 2 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

inca o ora jumate pana aflu..pulsul meu nu cred ca a scazut azi sub 100, serios!
ma intreba cineva ce semne de sarcina mai am..am uitat sa adaug ca nu mi-a scazut temperatura bazala, ci e 37-37,1 (luat la axila)...obiectiv vorbind, pare imposibil sa nu fiu, da acum, ca e vorba de mine, nu mai pot spune asa, din tot sufletul..
m-am obisnuit si cu durerile ca la ciclu, am inteles ca pot fi normale in sarcina..am capiat azi uitandu-ma de 10 ori pe ora la chilotei, care au ramas impecabili si azi..
va pup si cred ca urmatorul mesaj postat va fi cu ANUNTUL CEL MARE!!!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cu ceva.
Ultima monitorizare a fost in ziua 12 cand am avut E-12 si OD-22,6 iar OS-27,6. Dr a spus atunci ca ovulez si ca sunt ok si ne vedem la laparo. Insa in umilele mele cunostinte stiu ca monitorizare se face pana se vede daca s-a rupt folicului nu? Sa se vada daca s-a eliminat sau nu ovulul. Eh problema e ca mie mi-a venit ciclul la 24 de zile deci 24-14 ( cat stiu eu ca dureaza faza luteala) inseamna ziua 10 ovulatie nu? Ceea ce la mine nu se intamplase pentru ca in ziua zece aveam inca trei foliculi care au mai crescut pana in ziua 12. Deci ce sa cred? Am ovulat sau nu? Ca nu mai pricep nimic. Se poate ca faza luteala a mea sa fie mai scurta? PEntru ca eu de obicei am un ciclu intre 24-26 zile

cami

Mergi la inceput