Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna tuturor fetelor dulci......am revenit si eu printre voi...pupici dulci si multi ...
urat a inceput saptamana asta...ploua de rupe...dar merge la altceva...
noi mai avem un hop...cel de vineri cand repetam spermograma si facem si spermocultura si LH baietelului meu...si gata cu analizele...
mi-a zis asistenta de la recoltare de la sanador ca am un col frumos...oare ce intelege ea prin asta??...si ca daca era dupa ea nu trebuia sa-mi fac chlamdia...vad eu rezultatele...oricum a fost foarte atenta si a avut mana extrem de usoara...
ce mi se pare ciudat e ca sanii mei nici n-au apucat sa se calmeze dupa ultimul ciclu si acuma ma dor iar...ceeea ce e ciudat pentru ca eu n-amavut ciclu de 28 de zile in veci!..si acuma sunt in ziua 22
merci iepurila...asa banuiam si eu...ca se fac spermocultura si spermograma din acelasi borcanel..dar voi suna la medsana oricum..
va pupic pe toate...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cu cat se apropie seara vad ca e tot mai putina miscare pe aici...diseara n-o sa mai fie nimeni cand postez eu anuntul (oricare ar fi)...da o sa cititi maine probabil

M Oana, ai spus-o asa frumos cu asteptarea incat chiar daca nu o sa fie cum sper eu, o sa ma gandesc la ce ai zis..cele mai frumoase ore, in care m-am gandit cu atata dragoste la un mic samburel care creste in burtik mea...dar care, daca va fi, va fi extrem de iubit de mami si de tati lui!

mai sunt cam 6 ore pana aflu si vreo 5 jumate pana ies din casa...daca m-ati vedea ce ma mai foiesc aiurea prin casa, fara nici un rost si cum dau refresh-uri pe DC....

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Megbeng scumpa, eu o sa intru special pt tine in seara asta ca sa iti spun FELICITARI!!!!
Iti inteleg perfect starea de agitatie , D-zeu stie ca si eu as fi la fel in locul tau, dar tu sa fi linistita ca e de bine scumpa
Ai grija de tine si bafta multa!
Cristinna

Mergi la inceput

BA O SA FIE MEGBENG!!...eu o sa intru sa fiu alaturi de tine indiferent care e raspunsul....dar eu cred ca va fi pozitiv...din tot ce ne descri noua!!!...tu insa poti sa-ti faci ce scenariu vrei....eu prefer sa-mi fac scenarii pesimiste ca sa ma bucur dupa aia sau sa nu ma supar prea tare...dar si varianta cealalta e buna!!
te pupic....si iti tin pumnii!!!!!!!!!
sa ne scrii negresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Megbeng...cum sa nu fie nimeni aici, scumpa?? eu intru sa vad...dar este posibil sa nu-ti pot rasp de acasa (merge prost conexiunea), dar asteptam toate cred cu sufletul la gura rezultatul...si stai linistita, ca o sa fie bine :)))
Pupicei multi, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pupicei la fete in aceasta zi ploioasa de toamna!
Eu: ziua 22; dupa starea de iritare pe care o am si usoarele crampe, cred ca se apropie uratii!Totusi e cam devreme! Oare m-am dereglat?
Multumesc pt. raspuns , Miro! Eu zic ca ai sanse mari luna asta la ! Sa dea Domnu' sa fie asa!
Danangie, trebuie sa faceti ceva ca sa va mai linistiti un pic! Dar cine stie:poate tocmai din "agitatia" asta va rasari un puiut mic langa voi?
Iepurici, harnicuta nevoie mare!
Barbye, cred ca e firesc ce ai simtit la botezul la care ai participat! Fiecareia dintre noi ne este greu sa vedem la altii ceea ce noi inca nu avem! Eu, de exemplu, m-am flescait de tot zilele trecute cand am dat nas in nas cu un carucior cu doi baietei gemenei scumpici foc! Incearca si tu sa mai eviti situatiile care iti fac rau! Asta este situatia acum, dar vine ea si vremea noastra!
Isabeluta, iti tin pumnii sa fie BEBE luna asta! Mercic pt. mail!
Bravo, Lachione! Planul tau de atac mi se pare bun; eu incep sa-mi iau temp. cam din ziua 6.
Megbeng, hai cu vestea cea mare! Avem nevoie de asta!
Alexuta, la tine eu as cam zice ca dai semne de gravideala, asa ca asteptam confirmarea!
Ei, ma Mishulici, ai aparut! Imi pare bine ca s-a vindecat "bubita" si iti doresc bafta la perfuzii (adica instilatii?).
Ratusca, bine ai venit, draga mea, dar sa te muti repede la viitoare mamicute! Casa de piatra si tot ce va doriti!
Catty, ia-l cu zaharelul ca asa le place lor, barbateilor nostri; nu mai ratati momente atat de importante ca este pacat!
Cristinel, multam pt. pozica! Poate uratii n-or sa vina la tine si ne dai si tu o veste buna!
Cata, m-ai imbolnavit cu lucrusoarele Biencutei; sunt dragalase foc! De-abia asteptam si noi sa o cunoastem pe micuta printesa!
Marrina, da, cred ca se apropie momentul la tine; iti doresc ovulatie cu spor!
Ovulatie cu folos si tie, Amely! Bafta la prestari!
Oana, bine ai revenit! Parca esti cam tacuta azi sau esti ocupata? Ti-am simtit lipsa!
Diciu, hai ca mai ai un picut si scapi de analize! Asteptam rezultate cat mai bune!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

utocatalina CM al meu are in medie 28 de zile. Ultimele doua: 29 si 27. Durerile nu s-au oprit inca iar testul de ovulatie il fac peste o ora. Sa vedem ce-o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

megbeng toate asteptam cu super nerabdare rezultatul tau!! Nu esti singura, stai linistita. Eu una de abia astept sa ne spui rezultatul de parca ar fi vb despre mine. Bafta multa, iti tinem pumnii!!! Oricum, io sunt sigura 100% ca esti gravidutza....
Diciu si mie mi se intampla la fel cam din ziua 20 la un CM de aprox 30-32 zile (se poate si mai mult). Eu azi ma duc la control si aflu mai multe, dar se pare ca progesteronul este de vina. Acuma sunt in ziua 26 si am sanii un pic mariti si durerosi. Iti spun diseara ce aflu la dr.
Catty nu esti sigura care pateste asta ... Este cel mai ingrozitor sa te certi (mai ales din cauza lui) chiar la ovulatie. Eu una oricat mi-as dori sa trec peste nu reusesc si uite asa se reduc sansele in luna respectiva. Cel mai bine ar fi sa dam dovada de maxima toleranta (daca te lasa mandria!!!) in perioada respectiva ... Cat despre "trasu' de manuta" ca "trebuie s-o facem azi" ..... iar nu esti singura .... bine zicea cineva ca ar trebui un program pe perete. Oricum, desi si barbatii nostri doresc sa vina bb, trebuie sa recunoastem ca noi suntem mult mai preocupate de o gramada de aspecte si mult mai responsabile...
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Megbeng si eu sunt prezenta deseara. Ma rog pt tine si pt toate cele care sunt pe ultima suta de metri cu asteptarea.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

shoricutza...da se pare ca de la progesteron e treaba...ca stiu ca nu stau bine cu el...dar e ciudat totusi..pentru ca e prima data cand nu m-a lasat durerea de sani...deobice dupa 7 zile...adica cam cand se termina uratzii...se potolesc...acuma nu...din ziua 1 pana azi...ziua 22 ma dor intr-una...e prima data cand se intampla asa...ori imi vine ciclul la 28-32 zile...ceea ce ar fi record...or nu stiu ce poate fi....
princess merci...mai avem putin...
insa am sunat la medsana si mi-a zis ca...spermorama si spermocultura trebuie facute in recipiente separate...si orele de recoltare sunt diferite...asa ca trebuie sa le faca in zile diferite...iar pentru spermograma...mi-a insirat o groaza de pregatri prealabile...pe care nu le-am stiut la prima spermograma..
megbeng...asteptam raspunsul!...suna si tu mai devreme..poate e gata

Mergi la inceput