revelion Paris sau Praga?

revelion Paris sau Praga? | Autor: geliza

Link direct la acest mesaj

Ca tot a adus cineva vorba de revelion la acest topic, va cer si eu un sfat...ne-am propus sa petrecem revelionul la Paris sau la Praga...ce ne recomandati? mentionez ca suntem 2 familii si vrem sa mergem cu o masina...sau daca e iarna prea grea cu avionul....eventual hoteluri, pensiuni de care ati fost incantati...nu la preturi exorbitante...cateva sute de euro de pers pentru cateva zile

Eliza si Mara (24.01.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna Eliza,

Parisul este mult mai scump decat Praga, din toate punctele de vedere. Nu am fost iarna nici la Paris nici la Praga, dar cred ca Praga este minunata iarna, mai ales daca ninge.

Eu as alege Praga, dar incercati sa rezervati hotelul din timp.

Succes,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am fost anul trecut la Paris..Nu pot spune k am super incantata si chiar nu mi-a placut..poate din cauza k era iarna cozi peste tot la toate obiectivele si sa stai in frig si in burniteala nu e tocmai placut..mai mult mi-a placut la Lille.
un hotel ieftin dak va hotarati este Hotel de deux gares aproape de Gare de Lyon.e aproape de centru adik iei metroul si ajungi pe Chapms.Sa va mai spun k parcarea pt masina pe 4 zile a costat 70 euro.
Eu una as prefera Praga pt k prietenul meu a fost si a zis k este ceva mirific, el fiind francez asa k..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si eu tot Praga as alege.......le-am vazut pe maindoua, nu iarna insa........Parisul l-am vazut prima data in primavara, dar era cumplit de frig si a plouat...........parca era iarna, dar fara zapada!

Praga am vazut-o de 1 mai anul asta si m-a fermecat!

Poate aveti in vedere si faptul ca Praga (care nu e un oras ieftin deloc) e mai aproape de Ro, deci si costul la transport (daca e cu masina) e mai mic......

STiu pe cineva care a petrecut revelionul la Praga si la fel mi-a spus: e superb!

Sau, de ce nu Viena????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eliza, si eu tot in cautare de oferte de Revelion eram! si chiar am gasit ceva ce mi s-a parut interesant:
PRAGA - H. BELVEDERE 3*, 30.12-02.01 (3 nopti cazare cu mic dejun), 190 euro/pers.
Nu stiu cat mai costa transportul, nu am calculat. La avion nu stiu daca or mai fi bilete pt acea perioada, si oricum costa 320-350 euro/pers, ceea ce pt posibilitatile noatre de acum ar fi cam mult. Plus ca mai cheltui acolo pe mancare etc. Dar cu masina, in 2 perechi, cred ca iese mult mai bine, desi e cam obositor (1400km un dus). Ar mai fi trenul, am gasit ca ar costa cam 100euro/pers dus-intors, dar nu stiu in ce conditii (cred ca mai costa cuseta), si se fac cam 22 ore (e tren direct, Panonia Express, pleaca pe la pranz si ajunge tot pe la pranz a doua zi; asa era anul trecut, nu am verificat din nou).
Sunt curioasa ce mai aflati, ne-ar interesa si pe noi!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Amandoua merita vazute.

Eu nu pot sa aleg (fiecare are ceva), dar sotului drag i-a cazut mai cu tronc, ca sa zic asa, Praga.

Daca mergeti cu masina, clar Praga.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Wow, super !! As alege Praga, n-am fost decat in tranzit, dar mi-as dori sa fac revelionul acolo. Si Parisul este minunat (parerea mea), l-am vazut vara (iunie) si mi-a placut, dar cred ca pt iarna as alege Praga.
Laura, la ce agentie ai gasit oferta aceea?

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Anemona, si eu zic ca Praga ar fi o alegere buna pt Revelion.
Oferta aceea am gasit-o la Ag. Solistravel din Buc (pe net), mi-au raspuns pe mail ca pot asigura avion la 313 euro/pers dus-intors, taxe incluse, dar pt noi e cam mult, iesim mai ieftin cu masina, mai ales daca sunt 2 perechi/masina. Mai studiez...tare mi-ar placea...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

E greu de facut o comparatie intre cele 2 orase, fiecare are altceva de oferit insa avand in vedere ca n/o sa aveti timp de vizitat muzee as alege fara sa ma gandesc de doua ori Praga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am petrecut Revelionul 2005 la PARIS. Pentru mine a fost ceva mirific. In special de sarbatorile de iarna PARISUL e foarte frumos. Champs- Elysees este extraordinar. Toti copacii de-o parte si de alta sunt cu instalatii. Daca vrei iti trimit poze facute atunci. Chiar daca sunt randuri mari si trebuie sa astepti...merita. Si Parisul ca oras este superb!!As mai scrie pagini intregi despre Paris. Praga nu am vazut-o. Dar iti spun ca Parisul este ceva frumos de vazut si ai foarte multe repere turistice de vazut. O experienta unica.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Vad ca ploiestencele prefera sa faca Revelionul afara...
Si eu tot din Ploiesti sunt si tot in cautare de o locatie - dar eu vreau sa petrec Craciunul (atunci e liber sotul).
Am vazut Parisul in aprilie si mi s-a parut superb dar ce-i drept aglomerat. Am asteptat doua ore sa urcam intre etajul 2 si 3 din Eiffel. Era frig si am si racit - nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi iarna!
O sa iau in considerare si Praga, desi nu era in planuri.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput