Copilasi de iulie-august 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

am mai citit si eu din urma ...Ema,multa sanatate puiutului mic1
Olivia, de tri ori m-am dus jos sa vad ce firma scrie pe cartofi aia si mereu am uitat..dar la magazine organice gasesti sigur! noi avem unul aici se numeste Sunspot si e ok ..carne,lapte ,oua de acolo le iau...
is mai scumpe e drept..azi am cumparat si macaroni si cheese de se fac in zece minute ...bune tare! cam scumpe insa...

maine e vineri..uh,ce bine! ..we placut tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa va salut;nu am citit din urma ca nu am avut timp,o sa recuperez.

Noi suntem vai de capul nostru;l-am avut pe ala mic la socrii si l-am luat super varza,l-am dus la urgenta cu temperatura 39 cu 7...viroza respiratorie;cica sa nu-i dau antibiotic ca virusii nu cedeaza la antib.Nu i-am dat timp de 3 zile ,iar acum e si mai rau.

Eu sunt la fel de varza...vai de noi..

Mai vorbim...de dormit...n-am mai dormit de la nunta ...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Simona aoleu bietii de voi! intr-adevar daca e viroza nu are rost sa ii dai antibiotic - antitermice si analgezice da. santatate multa!!!!
Andreea mironeanu si eu zic sa nu o iei pe Stefi cu voi. va simtiti si voi bine si ea nu e agitata si stresata. parerea mea.
Daria, eu pledez ptr faptul ca mananca repede si se agita, de aia vomita. dupa ce termini cura de antibiotic fa-i o ecografie p[tr siguranta ta.
trebuie sa fug la munca, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! E VINERIIII!!

Andreea (mironeanu), io sunt in grupul celor care te sfatuiesc sa nu o iei cu tine, daca ai pe cineva de incredere. Noi am fost saptamana trecuta la o nunta, in Tg. Jiu. Avantajul e ca socrii stau acolo. Asa ca l-am lasat pe Vicu cu ei, dar tot am stat cu grija. Si cum cupilu meu e cu radarul dupa el, la o juma de ora dupa ce am plecat s-a trezit si a plans dupa noi de vai si amar. Nu cred ca as putea sa stau la o nunta cu el in brate sau sa fac ture tot timpul, mai ales daca ar fi o persoana asa apropiata, cum e sora ta. Din cauza asta am refuzat o prietena care m-a invitat la nunta la Buzau si, pentru ca n-am cum sa il las am refuzat.

Olivia, io cred ca mamicile vor ramane la fel de active si dupa ce se vor duce la servici. Imi aduc aminte cum era pe vremea cand eram gravide

Simona R, multa sanatate!
O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Andreea (mironeanu) eu am fost in vara asta cu Victor si la tara si la munte si la mare si pot sa spun ca prima noapte in pat strain de patul lui este foarte grea, se trezeste, face scandal, tipa...

Mai bine o lasi acasa cu socrela...

Despre ce party vorbiti? .. daca nu este secret...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!!

Andreea, eu sunt in tabara cealalta - adica eu il iau pe Stefan peste tot cu mine (chiar si in deplasarile in interes de serviciu din strainatate...) si asa am facut de cind era el mic-mic - nu cred ca as putea face altfel... E drept insa ca Stefan inca nu merge in picioare singurel si in plus este un copil tare linistit, asa ca nu as avea de ce sa-mi fac griji chiar daca il iau cu mine la masa, la nunta, dar asta e cazul nostru, tu stii cel mai bine ce sa faci si in plus cele 4 zile trec repede, o sa vezi!

Azi e vineri si vine in weekendul, iar ce-i mai important, diseara vine tati - URAAAA!!!

Simbata am sa fac o vizita unei prietene care e programata sa nasca luni - i-am cumparat un album pentru bebelus - se numeste "Minunea ROZ" si e special pentru fetite (ea o sa aiba o fetita) - am sa i-l dau impachetat frumos sotului ei cu rugamintea de a i-l duce luni la spital - sper sa-i fac o surpriza frumoasa! Cert este ca abia astept sa mai treaca un an ca asa am un chef sa-i fac o surioara lui Stefan....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatzaaa !! Ce ma bucur ca s-a indreptat vremea aici in Bucuresti, ca doua zile cenusii cu ploaie marunta m-au scos din minti !
Mei, zacusca a iesit o minune, pentru cine intreba, si pentru cine vrea, trimitem cu placere !! Dar trebe sa mentionez ca meritul meu este minim, io doar am terminat-o, ca grosul l-a facut sotul meu, el a tocat legumele si le-a pus la fiert ! Ca sa nu mai spun ca el le-a cumparat ... Din punctul asta de vedere, am o minune de barbat, a curatat si aragazul dupa ce-a terminat !
Acusi am terminat si eu de citit din urma si sa nu uit sa ii spun LA MULTI ANI Alexandrei Lia, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa, sa isi bucure parintii ! Vrabiuto, sa iti traiasca fetitzul !!!
Daria, si eu zic ca Giulia maninca multe, si poate repede si daca mai si tot alearga prin parc ... nu iti face probleme, si eu cu Andrei mai patesc asa, dar el isi tot baga degetele in gura, sau jucariile si odata il vad ca face oah ! si da sa vomite ! Stai linistita ! Sau daca nu reusesti, fa-i - vorba Liei - niscaiva analize, desi eu sint impotriva analizelor facute "en-gros", cind nu e cazul !
Monica, tot respectul pentru tine, si eu stiu ce inseamna sa nu poti face mare lucru ca-i copilu dupa tine mai mereu, dar nu ma pot compara cu tine !!! Ca vorbeati de implicarea taticilor in cresterea copilului, la noi nu se pune problema neparticiparii , ca sotul meu a fost alaturi de mine din day one ! Si io ma mai ofuschez ca Andrei tot spune tati-tati-tati si alearga dupa tac-su prin casa, si cind il gaseste isi pune capul pe el a mare dragoste ! E drept ca si la mine vine - mai rar - dar face la fel, asa ca imi trece ofuscarea ! E cam asa, cind e cu mine vrea la tac-su, si cind e cu el zice mamamamamama si ma cauta prin casa ! Asa ca e fifty-fifty !
Simona, multa sanatate puiului mic ! O sa fie bine !! Tinem pumnii !
Andreea, si eu zic sa iti lasi fetita acasa, e greu la o petrecere cu un copil mic, noi am fost la mare singuri si nu am inteles mare lucru din mersul la restaurant sau alte dastea, ca programul copilului nu corespundea cu al nostru ! Si unul din noi se sacrifica mai mereu ... Patru zile nu sint o vesnicie !
Si io sint pe aici pe la job, asa ca vorbim !
Mei, da am trecut la "Copilasi...", mama ce-a mai trecut tiiiiiiimpuuuul !!
Nicole, in principiu, pentru petrecere eu sint pro ce data vreti voi, ca la noi probleme mari nu sint, doar sa nu se iveasca ceva de ultima ora atunci, in jurul datei cu pricina. Asa ca treceti-ma si pe mine pe lista, abia astept sa ne vedem !
Pupici ! Am scris un roman ... pina imi merge netu !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata! Nu am reusit sa intru deloc ieri ca am avut o zi plina. A fost ziua mamei mele, a implinit 50 si i-am facut surprise party asa ca am plecat devreme de la birou si am alergat toata ziua. Dar a fost super. Matei a fost foarte incantat cand s-a cantat Multi ani traiasca si s-a aplaudat. Pe la noua insa era terminat de somn asa ca l-am trimis cu bona acasa sa faca nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Va multumesc din suflet pentru sfaturi, suport moral si ca ma rabdati cu dispoerarile mele. Asa am sa fac, cand mergem la vaccin pe 22 (ioi, tineti-ne pumnii sa fie totul bine plsss) am sa cer trimitere la ecograf. Aseara capra asta mica a bagat pufuletii celorlalti copii in parc ca eu am zios ca nu-i mai dau ca papa precum un purcel, sandwich, laptele cu cereal si totul a fost ok. Deci nu cunosc cauza vomarilor, presupun si eu ca si voi si pediatra ca e foamea si hapleala ...

Nu va suparati pe mine ca scriu mai mult despre noi decat sa raspund la ce mai scrieti si voi, dar am de lucru.

Revin de acasa.

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

daria, poate s-a zbuciumat ca la atitea zile de tratament nu ar trebui sa aiba probleme cu gitul... acu sa-ti mai zic ceva, tot de la ionut, el poate voma dintr-o suta de cauze: isi face repede greata odata a vomat ca i s-a parut c-a vazut un muc pe usa (acu nu va imaginati ca-n casa mea zac m...i peste tot, pardon),
Carmen,Ilinca&Ionut

ce imaginatie are kupilu'...eu si acum fac de astea, mi se pare ca vad nu stiu ce si nu mai pot manca...
Simona R.-sanatate va doresc.
Ce e cu Andreea (Philip)? Ca ea era mereu prezenta si n-am mai "vazut-o" de mult? Sper ca e ok...
Eu am inceput scoala de soferi, ieri a fost prima zi...Am avut un stres...Acum trebuie sa ma apuc de invatat (de pe la 11 noaptea incolo ca atunci am timp) . Nu stiu ce-o sa iasa...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput