Copilasi de iulie-august 2004 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea si eu zic tot asa...nu o luati cu voi..este un eveniment unic in felul lui..si nu o sa poti sa faci absolut nimic. Conditii la hotel inteleg ca nu-s.., Stefi la un moment dat o sa vrea la nani....si oricum este mult prea mica sa inteleaga ceva..parere personala...
Nicole...multumim de intrebare Luca? Papa tot, oricnd si oricum..si este un slabanog... Voi ce nazdravanii mai faceti??
Carmencita...era prima data cind foloseai acel lapte?? Scaunele sint de consistenta normala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nicole, o spal si o ung de fiecare data cind face caca, problema-i cu kk cred ca este acid si ma intreb de la ce...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kim, da`, nu-s moi da` parca nu-s la fel de legate. Da, e prima data cind ii dau lapte dintr-asta.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

prima masura ..schimba laptele....

Mergi la inceput

Vreau poze cu Stefi tunsulica!
Da ..Nicole si eu am observat ..sintem cel mai activ grup...ma intreb daca si dupa ce se vor duce toate mamicile la servici ..o sa mai fie la fel?
Adina..azi nu lucrezi la schimbul 3?
Eu fug la treaba ...daca nu va mai gasesc pe aici...eu va zic noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adina a lucrat de dimineata ...acum cred ca se rasfata!

moata ce nazdravenii sa mai faca ...de toate pentru toti, oricum e uimitor cat de multe poate sa inteleaga, Alex daca a stat mai mult cu noi se minuneaza tot timpul cand mai face moata cate ceva si imi spune "ce fetita mare avem" ...alearga, danseaza, scrie (mazgaleste) pe unde ii vine (inclusiv pe peretii din balcon), pupaceste toate jucariile si revistele, e tot timpul dupa noi, intelege tot ce ii spunem si incearca sa repete cuvintele pe care le aude la noi ...aseara de exemplu ii spuneam ca pe ea o cheama Andreea si pe urma o intrebam cum te cheama si mi-a spus "Adia", am simtit ca lesin ...
stiti si voi cum este ...motii astia mici sint fantastici, noi nu cred ca eram chiar asa cand avea varsta lor!

pup ...ma duc sa mananc un strugure imens, sa citesc si somnic ...tati e pe stadion, cica s-a dus sa se relaxeze!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La ora asta Lia mica o fi la culcare iar parintii si mosafirii la bairam, am intrat pt ca doream sa ii urez si eu La multi ani bebelusei incheietoare de pluton!

Papadie- di ce belesti canapelele cu mielu de fata? :)) Da-i muuulti pupici pe barbita sa se vindece iute. (by the way....si-a facut frate-meu rost de toate dudenele necesare licentei, acu e cu burta pe ele)

Amironeanu- nu stiu cum e situatia la tine, in cine ai incredere, eu deocamdata nu prea pot pleca fara Danut, il luam cu noi peste tot, facem cu schimbul, sau ne impartim cum putem...oricum daca o luati cu voi nu va asteptati sa puteti face ce vreti voi pe la petrecere, poate prea multa lume o agita, nu in sensul rau neaparat. Danut cand e multa lume pe langa el care-l baga in seama si trage de el e in culmea reprezentatiilor, arata tot ce stie si chiuie cat il tine gatul, abia reusim sa-l linistim apoi, se suresciteaza asa tare ca nu adoarme decat foarte greu dupa asa evenimente, pana plange de oboseala atata se zbenguie

Mamagiuliei!!! nu stiu cum sa te linistesc ca vad ca esti necajita. Ce sa zic? Frate-meu cand era mic voma des, uneori voma toata noaptea, cand era mai mic ajungeam des la spital in miez de noapte cu el, eu si mama. Primea o injectie si era reparat pana la urmatoare voma ce putea fi next week, deci: B6 cu Fenobarbital. El patea ce patea de la hapleala, ca baga in el rapid si nu mesteca asa cum trebuie, isi solicita stomacul prea tare. Alta chestie...ai observat cumva daca Giulia vomeaza dupa anumite mancaruri, sau vomeaza bucatele ? Poate e mai sensibila la stomacel. Te-am auzit ca mananca mult, e si asta o cauza. Mananca multe chestii, poate le si amesteca, le mananca repede, nu ? Incearca sa ii dai mai putin si mai tocat marunt, chiar pasata carnea sa vezi asa de test, zic si eu, tu faci cum crezi. Poate suni si pediatra sa-i faca o ecografie macar la burtica. Lui Danut i-a facut eco la 2 luni la toate organele interne, la stomac, ficat, pancreas, splina, rinichi. Na, nu mai stiu ce sa iti zic....te inteleg ca te panichezi, eu sunt de felul meu panicoasa si stiu cum e sa-ti storci creierii sa faci cum e mai bine. Poate nu-s cea mai nimerita sa iti dau sfaturi tocmai pt ca nu-s cea mai brava mamica, eu plag una doua si albesc cate 3 fire pe noapte daca am o problema, Doamne fereste!
somn usor tuturor!
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmencita exact asa patim noi cu astia doi dinti. fundic de babuin (facuse rani supurande si eu o skimb instant de cachi ca o vad cind face. ca ea cind face ma ia de mina se aseaza pe vine si face). acu aproape au rasarit dintii si e mai lejer si cu roseatza.
lia n-am gasit dudu ala in tirg da in skimb po sa-l aprovizionez cu diverse carti in germana. oricum mi-a ramas tic de cite ori ma duc acolo caut dudene:)))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si uite asa ajunsaram noi si la o noua etapa - copilasi de iulie august. Sa nu va spun de cate ori am intrat la cei de 2005, fara sa vreau. Vedeam bebelusi...iulie august si clic. Si acolo surpriza, hei unde sunt mamicile mele cele dulci.
Andreea, lasa pustoaica acasa. sa sti ca la Caracal nu sunt hoteluri prea bune. De fapt e unul mare si tare...si de mana a -n-a. Si chiar daca iti va fi dor de ea, macar va relaxati si voi cateva zile singuri. Cu ea nu prea ai cum. Desi poate surioara o vrea sa o aiba si pe ea pe caseta ceva.
Uf, e abia 5, si am terminat un job(cursurile de dimineata ) si mai am o clasa pana la 9. Abia astept sa ma intorc si sa trag un somn....se pare ca la mine iar a inceput programul acela infernal.
A, Nicole, e fara greturi in continuare. Dar se mai studiaza problema, totusi poate poate luna asta.

Hai pupici la toate fetele cu copii zburdalnici sau cuminti.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,
Monica,vad ca fetele te-au incurajat,eu una am trecut prin ce treci tu acum si pot sa-ti spun un singur lucru,mai asteapta un an si o sa vezi ca uiti tot greul de acum.Acum,cu scuzele de rigoare celorlalte mamici,nu fac pledoaria cresterii copilului de una singura,fara tata,insa legatura care se va crea intre tine si baiat va fi speciala.Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor,nu-ti spune nimeni de ce faci asa,de ce ai luat decizia asta,e mai bine cum spun eu si altele.Eu eram un copil cind am fost pusa in fata unor decizii foarte grele atunci si nici experienta nu aveam,da-ti seama ca procedam cum ma ducea mintea.Nu aveam carti de specialitate(nu am nici acum),mama pleca dimineata si venea seara tirziu,deci mi-am crescut baiatul pina la 1 an si jumatate singura singurica.Cind a inceput sa mearga,sa vorbeasca,sa poata spune ce vrea,a fost mai usor,dar pina atunci ,cind plingea ma uitam la el si nu stiam ce sa-i fac,al luam in brate si plingeam si eu cu el.Aveam doar 20 ani.Apoi au venit vremuri mai bune,ce sa mai vorbim de prezent!Toata lumea imi spune daca Ricardo ar fi jumatate din cit e Serban de cuminte,de ordonat,de constiincios,ma pot considera o mama fericita.Si cind ma i-a de git si-mi spune ca eu sunt iubirea lui,crede-ma ca uit si ca nu puteam sa merg la toaleta fara el si ca munceam pe brinci pentru hrana lui si ca aveam rani la maini de la spalat o balie mare de rufe pe zi,si multe altele.Ai sa vezi mai tirziu ca toate micile nemultumiri devin amintiri prafuite,important e sa creasca el frumos,sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.Eu una iti doresc din tot sufletul.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput